🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 33 253
  • 667
  •   1
Отговори
# 645
Не знам защо все към Алисия са насочени подобен род шеги.

В карая на изпълнениято ѝ Рачков я заведе зад паравана с чаршафите, където се вижда само силует и измъкна една краставица, която си сложи пред чатала. Не знам по какъв повод.

# 646
Ами това е просташко. Не е шега.

# 647
Видях го. Амми да ви кажа не ме изненадва изобщо, точно в стила на Рачков е.

# 648
  • Sofia
Нямат съобразяване , че в залата е пълно с деца 😤

# 649
По-лошото е, че е по сценарий. Иначе нямаше да има приготвен параван с ефект при съответното осветяване да се виждат силуетите, а и позата с краставицата е репетирана, за да се знае какъв точно ще е визуалния ефект.

# 650
  • Велико Търново
Докато казваше оценките, държеше някаква бухалка (откъде пък я взе 🤔)
Стефка. Така се казва надзирателската палка на капитан Векилски - героя на Вергов във "В сърцето на машината". Доста бой раздава.

# 651
Ахаа. Благодаря, ДамаПика. Все пак ми е чудно, че си я беше взел със себе си.

# 652
Сано - напълни ми душата, пресъздаде страхотно Миро, гласът нямаше значение, начина на пеене и стоене на сцената беше същото! ❤
Маряна - според мен й се получи много добре.
Анелия - имало е по - добри представяния на този образ, но и нейното беше доста добро.
Алисия - чудесно. Изненада ме приятно.
Есил Дюран - според мен доста хубаво се получи, въпреки, че самата Есил е много характерен артист и й е много трудно да избяга от себе си.
Радков - странно за мен ще сложа Краси доста напред, защото тук беше най - трудно да се избяга от пародията, а той за разлика от друг път беше по - сериозен. Браво.
Монев - справи се съвсем прилично.
Крисия - изигра Тото чудесно, явно харесва песента по принцип, но вероятно и самия Тото, защото изигра ролята добре.
Руслан - и тук нямаше как да не е пародия. Но при него поне не беше толкова пресолено както при Дарин.
Дарин - беше прекалено и определено пародийно със скутовете, за смешно, да беше леко смешно, за шоу, да беше шоу, но беше на гърба на Камелия. С Азис беше по - сериозен, тук го обърна на смях.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 11:19 от AglayaDreams

# 653
За пореден път не мога да разбера журЕто. Руслан бил направил пародия, а Краси и Дарко не?

# 654
Здравейте, ще съм много благодарна ако някой сподели как се е сдобил с покани или билети за предаването на живо. Много бихме искали с мъжа ми да отидем да гледаме на живо. Благодаря

# 655
  • Sofia
Еее,край няма този въпрос 😤

# 656
Доли, нарочно го правят, така смятам аз. Joy

# 657
Забелязала съм, че много хора не четат темата, а пишат. И се оказва, че пишат нещо, което е коментирано, коментирано.. Някой път и преди няколко поста.

# 658
В нета има достатъчно информация за поканите, също пише, че имало игра във Фейсбук, където могат да се спечелят покани.
Мисля, че потребителката я мързи и се чуди дали може да се сдобие с тях "с връзки", иначе не разбирам как фен на предаването, дето толкова много изгаря от желание да го гледа на живо, няма да си направи труда да напише въпроса си в търсачката на Гугъл. 🤔

# 659
  • Велико Търново
Ахаа. Благодаря, ДамаПика. Все пак ми е чудно, че си я беше взел със себе си.
Ааа, хич не е чудно. Все пак в четвъртъка преди предаването беше премиерата на филма в българските кина. Та баш си беше на място. Че и фуражката беше там, не само Стефка. Grinning

W, добър ден, дето се вика Grinning Това отдавна съм го забелязала аз. Хайде, да речем - нямат време, не могат да четат всичко. Ама поне търсачката във форума да използваха. Да, или както Kim_Song е писал/а - направо глобалната.

Общи условия

Активация на акаунт