11 клас - тема 3

• 47 683
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Скиорче, честит ти пълнолетник и от мен да е здрав, да следва мечтите и изборите си.
Стискам палци на малкото скиорче възстановяването да е възможно най-бързо и скоро да е само лош спомен по време на поредното награждаване Wink

# 91
  • София
Честит рожденик, Скиорче!
Да е жив и здрав, с лекота да сбъдва мечтите си! 💐

# 92
Скиорче, честито пълнолетие на момчето ти! Да е жив и здрав! Попътен вятър в платната занапред!
Здраве и бързо възстановяване на контузеното скиорче!

# 93
  • София
Честит рожден ден на набора, Скиорче! Да бъде здрав и щастлив!
И бързо възстановяване на малката!

# 94
  • София
Много благодаря още веднъж на всички за прекрасните пожелания! 🤗🤗🤗
Днес празнувахме навън с приятели и техните деца-набори, пък той да си се организира допълнително както намери за добре.
Lulu, ставаше дума за локацията на шофьорските курсове, за да не обикаля цяла София, ама сигурно не съм се изразила ясно. Вие към коя фирма я записахте девойката?

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 12:11 от Skiorche

# 95
  • София
Скиорче, няма значените толкова фирмата, а да се разбере с инструктора от къде да го взима. Аз дори не знам как се казваше фирмата на дъщеря ми, но тя се беше разбрала с инструктора да я взима от МОЛ Парадайз.

Много екстремно кара ски твоят младеж.

# 96
  • София
Санака, ще съм благодарна за контакти на инструктура на ЛС, защото Парадайз ни е перфектно.
Иначе младежът се увлича по екстремните ски, да. Днес се беше качил с кайта 7-8 пъти до Черни връх. То си е като влек като му хванеш цаката. Също преди училище често се качва с пантите до върха и като има повече сняг се спуска през гората до Драгалевци.
Не си спомням дали споменах, че няколко уикенда работи като ски-учител на Витоша,
но не гори от ентусиазъм с групата от 3-4-годишни хлапета и една “40-годишна леля” 😂 за разкош. Обясни ми, че не се напъва да им учи имената, а са “хей, розовата, зелената и бялата каска”.Wink За “лелята” не разбрах;)

# 97
Абе я да се запишат едни засукани 18 годишни розови каски,да видиш ти! Че кой се кефи на 40 годишни "лели"?!
   Сега - СКиорче,честит ти пълнолетник! Да яха смело ските на живота и да лети!
Радвам се за малкото скиорче, боец е момичето ти!
  Санака , много благи тия косматковци!!! Как да се отделиш от тях.
    Гледам  бистрите подаръци за пълнолетие. Ние курсове няма да подаряваме, току-що наборът каза,ме си е събрал парите. Кола няма да купуваме, ще му дадем един мой фиат пунто,който не караме.Но трябва да си оправи стъклото ,че предното е счупено, да финансира минаване на преглед и застраховка.Ако е навит да дава пари,окей. Ако не е ,когато си събере пари за кола-тогава. Колата си остава моя, а резервоарът негов.
  Аз не приемам подходът ние да купим кола  ида даваме за гориво, гуми , обслужване. Това си е като още един член на семейството. Ако не е готов да издържа такъв, не кара кола.Това в нашето семейство, както съм ви споделяла , работи.
    За празнуване - той отдавна си организира и финансира сам партитата по случай РД.Вечерята в негова чест със семейството е моя грижа , но обикновено е след датата. И тук нямаме драма.
   Ппедполагам,че партЕто ще е на някоя вила за гости в околността.Тук при нас има доста такива, на прилични цени и страхотни условия.  Навит е да се съберем на една такава с  родата- сестра ми ,баби и дядовци , братът на ММ. Ми тва е .Аз май прекалено рано го подтикнах да е самостоятелен и сега си "бера плодовете " от това. Не дава да го гушкам и закрилям, много -много не ми вдява какво се случва,но имаме контакт по друг начин.

# 98
..... Кола няма да купуваме, ще му дадем един мой фиат пунто,който не караме.Но трябва да си оправи стъклото ,че предното е счупено, да финансира минаване на преглед и застраховка.Ако е навит да дава пари,окей. Ако не е ,когато си събере пари за кола-тогава. Колата си остава моя, а резервоарът негов.
  Аз не приемам подходът ние да купим кола  ида даваме за гориво, гуми , обслужване. Това си е като още един член на семейството. Ако не е готов да издържа такъв, не кара кола.Това в нашето семейство, както съм ви споделяла , работи.
Напълно споделям това мнение! На първо време, ще го играе резервен семеен шофьор. Колата е една. Втора, когато започне работа има възможност да поддържа кола.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 22:14 от Tonita

# 99
  • София
Ние сме по-ларж. Joy В момента вкъщи сме с 4 коли. Гаражът събира три. Познайте кой паркира на двора? Smirk

# 100
Чеки МА! Санчо! Ние сме пет човека и едно бебе - 5 коли.Гаражът е пълен със зърно, двора събира една.Познай кой паркира пред съседите?!
   ММ хич не обича да се разделя със старите си коли.Ако може да си ги държи като паметници. Поради тази причина не продаде и този фиат.Ама наборът временно ще намаже. В двора имаме лози вдигнати на скеле,ама са много стари вече.А и ние сме от по-мързеливите, не ни се занимава много с асмите.Та сега , даже тия дни, ще се режат лозите и желязото и ще се прави така,че да се вкарват колите в двора.
    Аз нямам търпение наборът да вземе книжка.Вчера ходихме на РД , отидохме с моята кола. Извадиха хората едно плодово вино, майко мила! Наложи се да помоля щерката да дойдат да вземат колата.Уж после да се разходим и да се прибираме пеша. Е ,трябваше да помоля зетя да дойде да ни вземе. Там, където бяхме таксита не ходят , а и е на разстояние до нас,на което няма да ни закарат.

# 101
  • В светлината на слънцето
Скиорче, ааааа, за друго мислех аз. С нашия инструктор се разбрах да я взема от Скай сити. Та ако ти е удобно, също мога да дам координати.

# 102
  • София
Подкарвам ги поред на номерата. От Парадайз ми е идеално да го взима. Ако нещо не се получи, ще ти пиша за контакти!🤗

# 103
  • София
Нещо ви изпуснах и малко на патерици, ама от сърце - скиорче, да е жив и здрав наборът, да е успешен и целеустремен и винаги да търси такива нестандартни преживявания и уникални емоции!
А на малкото скиорче, много ѝ е силна мотивацията да се възстанови, това е главен фактор.
Исках да отидем и ние на изложението на университетите в събота, но се оказа, че съвпада с някакъв турнир по тенис на маса - било проект по гражданско образование и не можело да се пропуска. Та докато хората са си избирали висше учебно заведение, моят си е играл тенис в парка. Здраве да е. Мен ако ме питат, бих лобирала за бакалавърска степен в БГ и магистратура някъде, според оформилите се желания след 4-5 години. Че сега в тая безпътица, когато не знае накъде го влече, да подхване някоя специалност, колкото да учи нещо, по-добре да си експериментира тук. Знам ли...
Онзи ден заяви, че имало огромна липса на учители по физика. Ама нали ми е голяма устата, побързах да кажа - ще има, ми, кой е луд да стане учител баш по физика - сложен предмет, към който има почти нулев интерес от учениците, никакви лаборатории в училищата и никаква опция за допълнителни доходи като учителите по мат и езици. После се светнах, че може да е опипване на почва, споделяне на бегла идея, ама на, късно. Отбелязах си вече да внимавам повече с категорични оценки, пречупени през собствената ми (късогледа) призма. Учител по физика  Scream

# 104
  • София
Учител по физика е чудесен избор, както и учител по математика. Има училища, в които има и лаборатории, и деца с изявен интерес. 🙂
И ние през уикенда бяхме извън София. Наборът  се съгласи да дойде с нас (компания), защото първоначално нямаше конкретни планове за тези дни. После се появиха планове, но пък ние бяхме го включили в резервацията и плащането. В крайна сметка тръгна сърдит и скептично настроен, но на тръгване каза, че е било много приятно, успял е да си почине и е доволен. 😁
За следващият уикенд са се регистрирали за участие в хакатона на АУБ. Дали ще направят нещо на самото състезание не знам, но съм почти сигурна, че ще компенсира пропуснатото в София и ще се забавляват в Благоевград. 😂
Абе, както се казва, да са живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт