АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 7)☀

• 31 216
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Мен си ме болят на приливи и отливи.

# 571
От началото на бременността чувствам напрежение в гърдите до днес. Но не бих казала, че е болка чак. Ако пипна по-силно, тогава ме боли. Но сигурно е нормално при вас. Аз нямам никакви други симптоми също. Само кръста ме боли.

# 572
  • София
И мен ме болят гърдите, особено при по-силен допир.

# 573
И аз имам болка, в гърдите (зърната, ако трябва да бъда точна), кръста също. Дискомфорт при ставане от стола понякога, натискане ( тежест) около пикучния мехур предполагам.  Под пъпа, най често хич не ми е хубаво, подуто и напрегнато, тежко... Ох трудно ми е да го опиша, на англичанин още повече Grinning
И сигурно и затова, получавам всеки път един същ отговор, че е нормално (или въобще не получавам)... Дано да е нормално.
 И да се оплача, тея дни много малко усещам бебчо, яко съм във филма, чак мисля за още един преглед преди 18 ти април... Confused

# 574
Здравейте! Може ли да ме добавите във фб групата? Благодаря предварително! Всички сте страхотни, желая ви здрави бебчета и щастлива бременност❤

Простете любопитството, но защо искате да се включите точно в тази фейсбук група при условие, че не пишете в темата? Има друга, по-голяма, даже 2 намирам на първо четене. Аз даже не участвам в групата, та не ме касае лично, но ми е болна тема от първата бременност. Докато една част споделяме какво ли не анонимно във форума, а после и във ФБ заставайки с името си, то друга част не участва по никакъв начин, но вече е навързал анонимния профил тук с реален човек във ФБ. Та, опитът ми показва, че в повечето случаи, тези, които не пишат тук, после не пишат и там. Да не говорим какви зловещи истории изскачат с крадене на снимки на бебета, фалшиви бременности и какво ли още не...

# 575
Здравейте! Може ли да ме добавите във фб групата? Благодаря предварително! Всички сте страхотни, желая ви здрави бебчета и щастлива бременност❤

Простете любопитството, но защо искате да се включите точно в тази фейсбук група при условие, че не пишете в темата? Има друга, по-голяма, даже 2 намирам на първо четене. Аз даже не участвам в групата, та не ме касае лично, но ми е болна тема от първата бременност. Докато една част споделяме какво ли не анонимно във форума, а после и във ФБ заставайки с името си, то друга част не участва по никакъв начин, но вече е навързал анонимния профил тук с реален човек във ФБ. Та, опитът ми показва, че в повечето случаи, тези, които не пишат тук, после не пишат и там. Да не говорим какви зловещи истории изскачат с крадене на снимки на бебета, фалшиви бременности и какво ли още не...
Травмираш ме с последното си изречение.Аз съм активна и тук и там🤷♀

# 576
Възможно ли е от Алеракта да имам непрекъснато главоболие?
Тези ,които го пиете,как ви действа?

# 577
Nessa, аз от Алеракт нямам никакво различно усещане.

# 578
Възможно ли е от Алеракта да имам непрекъснато главоболие?
Тези ,които го пиете,как ви действа?

На мен ми действа супер. Пия го вече 5 седмици и нямам никакви странични ефекти☺

# 579

Травмираш ме с последното си изречение.Аз съм активна и тук и там🤷♀
Аз имам две деца вече, респективно две групи във ФБ, като и в двете е имало психопатски истории.

# 580
Единственият страничен ефект от алеракт, който забелязвам е силна миризма в урината, четох в други форуми, че е често срещано.

# 581
Барбалена, аз например също рядко пиша тук в " нашата си група" , но поради простата причина, че живея в чужбина и по повечето от темите не мога да се включа. Отделно понякога има теми, които се обсъждат и предпочитам да не си давам мнението за да не се почувства някой обиден или засегнат.
Но когато имам някакво притеснение или въпрос го споделям и се радвам, че получавам отговор. Чета ви редовно и се радвам за всяка от вас, защото повечето доста сте преминали за да си имате детенце - след три годишни опити и на ръба на отчаянието се радвам, че и при нас се случи макар и съвсем неочаквано и спонтанно. Но съм наясно, че има момичета борещи се с години, ходещи по клиники, доктори, изследвания, преживяващи всеки несполучлив опит и т.н.
А за Фейсбук - нямам от поне 10тина години и си ми е добре. Не съм привърженик на подобна " показност" .
А и това е вярно, че и доста " спамери" има или пък хора с недобри цели и подбуди.

# 582
Тя групата ни там е доста спряла за момента. А тук сме най-аквивните бременеещи..като сравнявам с другите теми. От време на време отварям да прочета нещо от мамите, които са по-напред…ама те  почти нищо не пишат.
Не мога да си обясня защо е така, може би ще стане прекалено и на двете места да пишем с тези темпове.
Доста ми е приятно, че сме се събрали и споделяме толкова неща.

# 583
Случайно се зачетох преди два- три дни в групата на мартенските майки - доста полезни теми се обсъждат. Ще е хубаво и тук групата така да си продължи и след като се родят бебчетата. Ако смогваме естествено с недоспиването Simple Smile

# 584
И аз много си харесвам тук групата. Страхотни сме всички, които пишем ❤️
Също хвърлям по един поглед на мартенската тема Wink Четях и февруарската, но там май вече всички родиха. Прави ми впечатление, че в 9ти месец темите да 9та или 10та, а ние сме едва началото/средата на 5ти месец и сме на 7ма тема. Определено сме активни, но това е супер Wink Радвам се, че мога да споделям с вас ❤️

Общи условия

Активация на акаунт