АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 7)☀

• 31 463
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
Ох момичета, тази моята малка бонбонка не ми дава миг спокойствие. Тъкмо се успокоя, че всичко е наред и днес отивам с каката на фетална, тя поне  е много доволна. Видя я- ръце, крака, личице, смучеше си пръста и хълцаше даже. НО, единия бъбрек задържа урина, подозират срастване на плацентата и матката на мястото  на старото секцио. Искат да ме гледат пак след 2 седмици, като прегледа ще е отново тип фетална, после ще изпия завидно количество вода, за да се издуе пикочния мехур и да се опъне стената на матката със среза и ще ме гледат с вафиналвн ехограф.
В Щерев събрах 2 светила и доктора при който се бях записала за фетална. И другия път пак ще са и тримата. Спекох се, защото това си е сериозно отклонение  за отделяне на плацентата от матката по време на раждане и честа причина за кръвоизлив. И една от най- честите причини за изваждането на матката  непосредствено след раждане 😔. Ако се потвърди ще ме пращат на ЯМР, за да знаят сериозността на захапва нето и ще ме гледат всяка седмица поне по 1. 😏
Етърва ми мина през същото преди няколко години. Наистина е по- добре по-малко да знаеш.
Иначе се мажа с палмърс и с Мустела, но когато се сетя или когато ми опъва корема.
Показвам ви я и на вас. Стиснете по един палец.

# 376
Много е симпатична. Стискам всички палчета. ❤️
Ох момичета, тази моята малка бонбонка не ми дава миг спокойствие. Тъкмо се успокоя, че всичко е наред и днес отивам с каката на фетална, тя поне  е много доволна. Видя я- ръце, крака, личице, смучеше си пръста и хълцаше даже. НО, единия бъбрек задържа урина, подозират срастване на плацентата и матката на мястото  на старото секцио. Искат да ме гледат пак след 2 седмици, като прегледа ще е отново тип фетална, после ще изпия завидно количество вода, за да се издуе пикочния мехур и да се опъне стената на матката със среза и ще ме гледат с вафиналвн ехограф.
В Щерев събрах 2 светила и доктора при който се бях записала за фетална. И другия път пак ще са и тримата. Спекох се, защото това си е сериозно отклонение  за отделяне на плацентата от матката по време на раждане и честа причина за кръвоизлив. И една от най- честите причини за изваждането на матката  непосредствено след раждане 😔. Ако се потвърди ще ме пращат на ЯМР, за да знаят сериозността на захапва нето и ще ме гледат всяка седмица поне по 1. 😏
Етърва ми мина през същото преди няколко години. Наистина е по- добре по-малко да знаеш.
Иначе се мажа с палмърс и с Мустела, но когато се сетя или когато ми опъва корема.
Показвам ви я и на вас. Стиснете по един палец.

# 377
  • София
Стиснати палчета и от мен. Кой те гледа в Щерев?

# 378
https://fb.watch/bMjmzUVQ8m/

Успях да чака линк Grinning
Случайно попаднах на този gender reveal... Голямо тържество SmileyThinking

I.skela Hands Pray стискам палци и аз... Всичко ще е наред, ама наистина е много сладичка снимка на бебка. Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 15:40 от Magic1720

# 379
  • Пловдив
i.skela, стискам палци да не е това, а да е нещо съвсем безобидно и да ви се махнат всякакви притеснения. 💜🍀
Какви неща имало, моля ти се!? 🤦‍♀️ 😔

С нищо не се мажа още.Ама аз и не обичам.Ще видим.
Утре съм на ЖК и ще искам удължаване на болничния, какво трябва да нося?

# 380
Нищо не носиш, просто казваш, че искаш да ти го удължат. И аз съм в четвъртък заради това Wink
i.skela, стискам палци да не е това, а да е нещо съвсем безобидно и да ви се махнат всякакви притеснения. 💜🍀
Какви неща имало, моля ти се!? 🤦‍♀️ 😔

С нищо не се мажа още.Ама аз и не обичам.Ще видим.
Утре съм на ЖК и ще искам удължаване на болничния, какво трябва да нося?

# 381
Елънче, ако амбулаторния ти картон е в теб трябва да го занесеш. Моя си седи при АГ, тъй като се разбрахме, че ще съм в болнични до края. Моята за удължаване не иска даже моето присъствие 😄 днес сутринта се обадих, казаха ми кога да мине някой да ми го вземе, че аз съм извън града и свекърва ми го взе следобед.

# 382
  • Пловдив
Ама забравих да кажа, че този който ми е сега (първият) е от болница.Не знам дали има значение.Ще я питам.Имам и опция пак в болницата за три дни, но ако може от ЖК, ще е по-добре.Картона го нося в раницата всеки ден, заедно с една папка с всичките ми неща покрай инвитрото 😅 🤦‍♀️

# 383
Ама забравих да кажа, че този който ми е сега (първият) е от болница.Не знам дали има значение.Ще я питам.Имам и опция пак в болницата за три дни, но ако може от ЖК, ще е по-добре.Картона го нося в раницата всеки ден, заедно с една папка с всичките ми неща покрай инвитрото 😅 🤦♀
Аз утре съм за болничен. Всеки път ме водят в болница 4 дни и после домашно лечение 30 дни. Болничните ми се водят без прекъсване.Утре ще ми го правят за трети път и до края ще съм така. Оставям амбулаторната карта и личната ми карта в болницата и ги вземам след 4 дни с болничния. Нищо не плащам!🤷♀АГ по каса така ще процедираме с болничните до края.☺

# 384
Предните и двата пъти ползвах болничен. Нито са ме водили или съм лежала в болница,  нито съм плащала нещо. Картона ми остана при нея и само си вземах болничните. Явно различните лекари процедират различно, не знам защо след като все е по ЗК. Сега няма да се наложи да излизам болничен.

# 385
При Василев бях и на 1ва фетална и сега на тази.

Стиснати палчета и от мен. Кой те гледа в Щерев?

# 386
JoyJoy M_lady момичета уточнете мерната единица за д димера.Аз гледам една таблица , по едната мерна единица си добре Джой , по другата не съвсем.

На мен доктора не ми е назначавал коагулация и нямам идея какви са ми стойностите.Само следи кръвотока за сега.
Еха ! Още близначета, супер!
I Skela   , стискам палци да не е нищо сериозно!
И аз ям всичко без сурова риба.Даже ММ веднъж беше взел мариновани шпроти , че мн обича и изядох една да ми мине мерака дето се
вика.
Боже боже , цяло светлинно шоу за разкритие на пола...ако имаше някакъв сценарий и предистория преди разкриването разбирам , но само по себе си това не ми беше интересно за гледане.

# 387
  • София
Леле момичетa. Вие пaк cте нaпреднaли доcтa c пиcaнето. Цял ден cе пробвaм дa нaвaкcaм и чaк cегa уcпях.
i.skela много cилно cтиcкaм пaлци вcичко дa е нaред. 🤗❤️
Aз добре cе подредих c тaзи моятa нacтинкa, че чaк до aнтибиотик cтигнaх. Кaшлицaтa зaпочнa дa cе опрaвя, но много cе зacили хремaтa и ми cе увеличихa лимфните възли. Единия чaк cе виждaше колко е подут и без дa cе пипa, зaпочнaх и теперaтурa дa вдигaм и AГ кaзa, че нямa дa минa без aнтибиотик и от 3 дни го пия вече. Cегa cъм по-добре блaгодaрение нa него.
Aз зa cтволовите клетки cи миcлех дa зaмрaзим, но кaто ви четa кaкво пишете и мaй зaпочвaм дa cе откaзвaм.
Зa помaгaнето от роднините: Aз нямa дa имaм проблеми миcля. Cвеки живее и тя в Cофия, кaто нac, но нямa дa cе нaтрaпвa. Тя не е тaкaвa, a и не обичa дa cе нaлaгa. Може дa изкaже мнение, но нито ще го нaтяквa, нито нищо. Мaйкa ми живее в друг грaд и cъc cигурноcт ще дойде зa cедмицa вкъщи, но тя нито ще ми пипa нещо дa рaзбърквa по кухни нито би cе меcилa в отглеждaнето нa детето. + товa aз още от cегa гледaм дa им покaзвaм и кaзвaм, че ние c ММ ще cи решaвaме кaк дa cи го гледaме и от тях aко иcкaме cъвет или помощ, caми ще cи го поиcкaме. Но при мен нямa дa е трудно, зaщото нямa никой от cемейcтвто, който дa cе опитвa дa ни поучaвa.
Cеcтрa ми cи е кaзaлa, че ще дойде дa ми помaгa. Тя cъщо живее в Cофия. Много cе вълнувa, но и тя нямa дa cе нaмеcи c идеи зa отглеждaнето и кaквото я помоля, вcичко би нaпрaвилa зa нac. И при нac ще е първо внуче  и вcички много cе вълнувaт. И вcе пaк cъм cлучилa много нa роднини зa мое щacтие ☺️

# 388
  • София
А бе напоследък много ме боли глава. Не знам от времето ли е, от умора ли - работя, повечето дни и малкия е или вкъщи или от обяд. Пия по 1 парацетамол вечер, като не издържам. Меря кръвното - не е високо, не е ниско. 118/78 беше преди малко, принципно ми е една идея по-ниско 110/70, ама знам, че вечер се качва леко.
Главоболие и зачервявам бузите, след като се изкъпя и се хоризонтирам ми минава. Даже някой път не вечерям, защото чак ми е лошо от главата. Така съм последните 5-6 дена Sad

# 389
Здравейте, момичета! Моята женска консултация беше на 14.03, по ПРМ съм в 16+5 г.с., а по ехограф 17+4 г.с. Бебчето тежи 197 гр., пулс 157.
Лекарката видя в плексуса две кисти едната отляво, а другата отдясно, които по принцип са маркер за някакъв проблем, но тъй като пренаталният ми тест е наред ми каза, че течността  ще се резорбира в следващите седмици. Някоя от Вас сблъсквала ли се е с този проблем?
Прочетох стари теми във форума, в които майките пишат че до 28 г.с. изчезват, надявам се на следващата консултация на 14.04. поне да са намалили размера си, че имам още много седмици до 28 г.с.
Тъкмо се успокоих, че всичко е наред след пренаталният тест и сега всичко почва отначало.
I.skela стиснати палци, дано всичко е наред при Вас!🍀

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 18:18 от Ivka13

Общи условия

Активация на акаунт