АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 7)☀

• 31 424
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
  • Велико Търново
Аз другата седмица съм на ФМ за първи път,  ще бъда в 19 г.с., предишния път когато ме мериха бях без дрехи от кръста надолу, и пак махна един кг, следващата седмица ще видя как ще ме накара да се кача на кантара. Казаха ми също че съм имала нещо в микробиологията и ще ми изпишат рецепта 😩. Успех на всички, които имат някакви притеснения и дано скоро всичко да мине!

# 436
Аз им казах да вадят 2 кг. че съм с тежки обувки и тежък гердан и те ги извадиха 😁 Другата седмица съм на преглед, определено ще отида без гердан 😁😁😁 Коремът ми е пораснал за 2-3 дни, като гледам пропорционално съм пораснала и отзад, в петък съм на проба на булчинската рокля, като ме види шивачката сигурно ще се разреве 🤭

# 437
Моята  ФМ 2 е на 24.03, ще бъда 20+2, на мен изрично ми дадоха едноседмичен интервал, в който да се запиша

# 438
Моята  ФМ 2 е на 24.03, ще бъда 20+2, на мен изрично ми дадоха едноседмичен интервал, в който да се запиша
Значи с теб вървим горе долу на едно. Аз съм на 23.03 и ще съм в 20седм +2 дни. Доста ми е напрегнато дали всичко ще е наред😥

# 439
Това за куркумата и копривата ме изненада 🤭

# 440
Значи с теб вървим горе долу на едно. Аз съм на 23.03 и ще съм в 20седм +2 дни. Доста ми е напрегнато дали всичко ще е наред😥
Момичета и аз вървя с вас на 21.03 съм на ФМ-2 и ще съм в 20г.с+3дни

# 441
Това за куркумата и копривата ме изненада 🤭
Става дума за големи количества и системно.
От една супа от коприва едва ли ще се получат контракции или ако се подправи ориза с малко куркума.

# 442

Ето и първата ни покупка 🧢. Утре съм при Аг-то по здравна и се надявам да пуснем нови изследвания ,че нали имах Ешерихий  коли. В понеделник като споменах на лекаря на частно ми каза много важно,всяка бременна има.

# 443
Аз им казах да вадят 2 кг. че съм с тежки обувки и тежък гердан и те ги извадиха 😁 Другата седмица съм на преглед, определено ще отида без гердан 😁😁😁
Аз другия път отивам по джапанки, за да не ми се карат толкова много за килограмите Simple Smile

# 444
Моята фетална ще е чак на 30.03., но тогава ще съм 21+3, не знам дали не е много на края ако се открие нещо лошо, недай си боже.. Напоследък се наплаших много от разни теми във форума със страшни неща открити на ФМ.

# 445
Моята фетална ще е чак на 30.03., но тогава ще съм 21+3, не знам дали не е много на края ако се открие нещо лошо, недай си боже.. Напоследък се наплаших много от разни теми във форума със страшни неща открити на ФМ.
И аз напоследък попадам на постове на момечета след втора фетална с открити проблеми при бебчетата. Чудно ми е наблюдаващите АГ не могат ли да видят тези неща по от рано. Така или иначе недай си Боже има нещо то и 20 седм+ си е късен период. Много кофти и аз съм доста притеснена дали всичко ще е наред.

# 446
И аз напоследък попадам на постове на момечета след втора фетална с открити проблеми при бебчетата. Чудно ми е наблюдаващите АГ не могат ли да видят тези неща по от рано. Така или иначе недай си Боже има нещо то и 20 седм+ си е късен период. Много кофти и аз съм доста притеснена дали всичко ще е наред.

В началото се успокоих с БХС, защото ми беше 1 на 100000 шанса за всичко, но реално то нищо не означава това, а и изследва много малко неща, то има хиляди други, които могат да не са наред или да се появят в по-късни седмици..

# 447

В началото се успокоих с БХС, защото ми беше 1 на 100000 шанса за всичко, но реално то нищо не означава това, а и изследва много малко неща, то има хиляди други, които могат да не са наред или да се появят в по-късни седмици..

Мислете позитивно,че всичко ще е наред. Едно време въобще не е имало такива прегледи и къде къде са били по-спокойни.

# 448

Аз и инвазивен тест правих,ама наистина си е важно развитието на органите.
Едно време си е  било за едно време. Тогава и храната е била по-натурална,напрежението е било в пъти по малко. След две загуби и 5 години борба,стигане до 20 седм си ми е рекорд и нормално да имам страх. Може би е ненормално че психиката ми е белязана след всичко преживяно,уж трябва да съм свикнала. За някой може и да изглеждам луда,но така или иначе след всяка загуба бях на ръба да полудея.

# 449
Неизвестна, качила съм 9кг., но аз тръгнах с поднормено тегло, така че това си е от голямо значение.
Ами не, не усещам пърхания или пукания много отдавна, а си усещам как се мести и върти бебето, понякога колкото и да не ви се вярва на някои са си и ритници и оттласквания. Няма как иначе на корема отвън да се виждат движенията. Всяко бебе си е с различна подвижност, имат си темперамент вече и е нормално да е различно. Нормално е някои да усещат само пърхания в 20с, а други вече ритници независимо от еднаквостта на грамажа.
Королева, четох че започват да си създават режим и до края напълно си го затвърждават. Моята най-добра приятелка роди преди 4м и като се заговорихме с нея, че и разправям кога я усещам и кога не и тя се замисли, че при нея през нощта като я е будел с ритници сега се събужда по същото време да яде😁
Joy joy, много си тревожна наистина…Знам, че се дължи на това през което премина, но наистина се опитай да не се филмираш, ще си повредиш психиката, а ще ти трябва много, за да се грижиш за бебчовците. Както казах и по-нагоре и лекарите го казват, всеки си е различен няма закономерности, на които да отговаряме всички стриктно и еднакво. Знам, че е трудно да се отпуснеш и да започнеш да се радваш на бременността си без тревоги, но опитвай се наистина.

Общи условия

Активация на акаунт