БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 34 276
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Очаквам падението на Ива. 🍿 Някой ден.
Той и Ели да са влюбени гълъбчета.
Не може,аз харесвам Елито.Stuck Out Tongue Winking Eye
Имайте милост,тя е хубава,млада...,а Черкеза е възрастен мъж с пораснала дъщеря.Не я давам на него!Да си намери жена ,която е подходяща за него.Всяка жаба да си знае гьола. Bowtie

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 19:40 от Bubolechka*

# 121
  • Другата България
Аз съм в потрес от Бейби Зайкова, направо останах без думи в какво се превръща.
Надеждите ми са в Джулката, да шитне Кольо, и в Елена, да разбие заверите Зайкови.
А, и в Поли.
Абе все в жени са ми надеждите.....

# 122
Аз съм в потрес от Бейби Зайкова, направо останах без думи в какво се превръща.
Надеждите ми са в Джулката, да шитне Кольо, и в Елена, да разбие заверите Зайкови.
А, и в Поли.
Абе все в жени са ми надеждите.....
Ами като го няма Калин, тъй ще е.
ША си я завърже за парното, ще направят един секс, па ще се обяснят в любоффф...

# 123
Хора, смея се с глас. Серията започна смешно с изказването на Мая "Вече и аз съм част от мафията" Joy и завърши още по-смешно с бременната гелосана Зайка - топ мафиотката - страшилище. Joy Падам, пълен смях. Joy

# 124
  • Галифрей
И аз се смях 😂 Мале тоя сериал го обърнаха много на комеди.
 Баси грозният пръстен за 10 бона, изобщо не е толкова. Силно си личи,че пръстенът  е от квартален магазин за 20 лева.
 Ива иска да е новият Топал. Зализана к****** с черни дрехи. Както беше седнала оставеше да каже :
” Момичета,всички ли имате розе? Момичета?!! А рози” 🤣

# 125
Надявам се това да е последния сезон!
Това недоразумение не трябва да го продължават.
Гледам само заради Владимир Михайлов, но се надявам да го видя в друг сериал или бг филм.

# 126
И аз така. Да идва Лорчето, да се хващат и да заминават към залеза на Сейшелите и да приключва тази мъка. Grinning А Владко дано го поканят и в други продукции този мега талантлив човек. Heart

# 127
  • Галифрей
Прекрасен е 😍 Стискам му палци да му дават повече главни роли.
Оф явно зимните сезони са слаби. Добре де, защо когато снимат лято-есен са по-добри? Ама айде няма да съдя преди да изгледам сезонът. Забавен ми е.
Ама майката на Гери е доста негативна и проста.

# 128
  • Другата България
С майка Зайка направо опорочиха сезона.
То бива, бива, ама това вече -
Не може да е истина епизод след епизод да гледаме гелосаната Зайка, баш като мафиот, бременна, да прави сделки, изнудва престъпници, да върти бизнес с дрога ей така, просто така!
Поли и Симо пък ей така, и те случайно се оказаха в един сайт, в един чат, така, ама съвсем случайно се намериха и там, ама те не знаят, че това е той, че той е той  и че тя е тя, нееее , случаЕност е, така отново ще се преоткрият, намерят, споделят,.......оф. Боза.
Сега се появи и Герина мама, каква роля ще играе тя в цялото нещо и тя пък защо се пръкна -
Харесва ми Сандо, ролята му е ок този сезон, като кутре е по бате Драго, в очите го гледа и слуша.
Дано, дано се завърти някоя интрига покрай това кой работи Денис и Сандо, и да се отклони малко вниманието от Бейбито с кожените гащи, щото едва се издържа.
С Кольо също се надявам да има развръзка, тоест, завръзка, то преди нещо да се развърже нали все пак следва да е било завързано.....дотук едно голямо нищо.
Добре, че плакна окото във Влади Михайлов, когото съвсем правилно надуших, че иска да става вече добър герой и да скъса съвсем с престъпленията, и естествено, Марин.
Марин форевър!

# 129
На мен ми е много интересно дали ще продължава да върти бизнеса и с големия тумбак. Това вече ще бъде култово - бременна в деветия месец да ходи по срещи с наркотрафиканти за милиони. Joy
Това с чата на Поли и Симо беше също наивно, да. Но аз предполагам, че Симо като велик IT специалист сигурно е познал Поли по IP адреса и вероятно той знае, че това е тя, но тя не знае, че това е той. Grinning

# 130
Това с чата на Поли и Симо беше също наивно, да. Но аз предполагам, че Симо като велик IT специалист сигурно е познал Поли по IP адреса и вероятно той знае, че това е тя, но тя не знае, че това е той. Grinning

Наивно и изтъркано, права сте. Силно се съмнявам, че сценаристите са се сетили за варианта, който споменахте. Тези двамата са ми доста излишни и натоварващи персонажи още от миналия сезон.

За съжаление, този път сценаристите са надминали себе си в подценяване на зрителския интелект. Няма персонаж, който да не е опропастен тотално, а новите - безлични и слаби. За сюжет вече изобщо не говорим. Навремето имаше една игра - всеки пишеше по едно изречение, без да знае какво е писал другия и накрая ги четяхме на глас, като се заливахме от смях на небивалиците, които се получаваха. Вероятно играят на същата игра, но на мен някак не ми е смешно. Яд ме е.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 01:32 от Lara97

# 131
Много е смешен вече сериалът, не става за гледане.

# 132
  • София
На мен ми е по-малко дразнещ от втори сезон. Явно вече свикнах с нелогичните неща тук, а и в други бг сериали.

# 133
  • Галифрей
И аз незнам на къде отива сюжетната линия, до къде стигнах да кажа,че  “ Забранена любов” беше доста по-добре.
Някак си са фокусирали върху Черната вдовица. Много екрано време започна да има.
Изглежда тъпо когато няма любовна интрига.

# 134
Честно да ви кажа, в моите очи дори и присъствието на Владо Михайлов вече не ме привлича да гледам това недоразумение. Продължавам по инерция, засега, но съм на път да се откажа.

Общи условия

Активация на акаунт