БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 33 295
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Кандидат кметовете нямат ли по-големи екиппи от Вампи и Юлката? Или като във вица: "Нема ора, баце!" Те и в мафията са по двама-трима, Ива и тя чисти навсякъде с 2 чистачки...
И, моля, моля!! Не е секси Ива, а е "Супер секси"!!!

# 661
Бляк, с Ива и нейният сексапил.
Падам от смях с Мая и Вели,които ще обират мафията!
И Сандо с "лошите погледи" и хрипящият глас,мнооого е страшен,плаши гаргите Joy

# 662
Подозирам, че репликата за сексапила пак е измислена от Искра Донова. Joy Не виждам кой нормален сценарист ще го включи сам.
Видя, че харесваме мафиоти и айде барабар Ива с мъжете. Joy Да де, ама то не е само това. И харизма си трябва, чар и някакъв намек за човечност, та да те 'аресаме. Сори, Ивке. Yum

# 663
  • София
Секси ми е Радо с този глас Wink само развалиха образа му с тия неадекватни въплащения в този сезон..
От женска страна - няма нито една "фатална жена". Просто защото сценаристите не обичат достатъчно жените или не познават такива жени. Жените във филма са лабилни, истерични, малоумни или комично-диаболични...но много, много далеч от образа на някоя уверена и сексапилна жена.

# 664
Радо да свърши едно добро дело и да гръмне малкото леке,щото не мога да го гледам вече. Ама и актьора как са подбрали,мноого противен

# 665
  • Галифрей
Тези две бележки  са написани от един същт персонаж. Кой ли е това? Лора никога не го е наричала Денис.

Никога не би написал това. От къде го изкопаха тоя тайствен бележкар.

# 666
Да Лора го нарича Драго.Според мен друг  е пратил молбата за развод .Едва ли толкова бързо след разговора с Ива ще намери адвокат и ще изпрати молбата до България.Мирише ми на Филип.Сандо му връчи пратката.Намести я на бюрото ,за да може Денис да я подпише.

# 667
Радо да свърши едно добро дело и да гръмне малкото леке,щото не мога да го гледам вече. Ама и актьора как са подбрали,мноого противен
Де този късмет. 😁 А в темата за красиви мъже го бяха изтипосали Сандо,моля ти се.
Е как може такива нелепости?! Денис го изкараха егати идиота. А този смешник Сандо големият играч и бизнесмен. Нито ум, нито визия има за това.
От инат ще го догледам, но следващият сезон ако пак главните персонажи са тези двама противняци - Ива и Сандо, съм дотук. Да чакам докато дадат в редките кадри Радо и Денис, не мерси съм.

# 668
  • Велико Търново
Хм... не са писани от един и същ човек двете бележки според мен. Има доста различия в начина на изписване на буквите. Иначе съм съгласна, че Лора не го нарича Денис.

# 669
Точно така, Лора винаги го е наричала Драго. Остава сега да е заложник някъде на хора на Карата... Grinning И Денис като разбере, ще има самобичуване до небесата - че не я е потърсил, че си е вял... байряка на воля с полицайката, вместо да се погрижи за жена си... А бе, с една дума драма.

# 670
  • Галифрей
Поне не й направил бебе 😂 Нали?….😐
Исках да кажа,че тия бележки са от един подател написан с различен  почерк. Смисълът е един и същт.  Давидова е куха лейка да си взима хапчета.

# 671
Оффф, и аз си помислих да не вземе тая пишман полицайка сега и да забеменее Pensive Че тогава вече помията ще е пълна!

# 672
  • Пловдив
Уф...Денис дет е врял и кипял го пряват на маймуна Close Наистина ли?

# 673
Уф...Денис дет е врял и кипял го пряват на маймуна Close Наистина ли?
И то пак брат му!! Ама тоя път го няма Радо да му отваря очите, не че Денис се вслушва, де.... Дано Велин се усети, ама той сега е зает да краде пари за на Вики квартирата...

# 674
  • Галифрей
Ама Денис от сезона 4 каквото и да стане научава последен. Казах го на шега, силно се надявам да не се случва.

Общи условия

Активация на акаунт