В пъстроцветни есенни листа, палуват ЯНУАРСКИТЕ деца

• 13 982
  • 288
  •   1
Отговори
# 15

Здравейте мамчета със сладки бебчета  Hug!Да ни е честита новата темичка   bouquet  и само весели неща да си споделяме!
Благодаря на всички ви за поздравите към малката ми принцеса.Почерпете се за нейно здраве

Niunia,Дес  честити ви проходили краченца и на вас-само напред да ви водят.

DIVA_ORHIDEQ ,sea woman големи поетеси сте.Заглавийцата са супер  Peace

BON_TONI   най-после и при вас всичко се нарежда добре.

БОДЛИВКА много е пораснала малката Даринка-разгледах снимките,голяма сладурка.

nenepygka къде зачезна бе мила  newsm78.Как е Симонка-бонбонка?

Да ви кажа Стаси снощи за първи път се застоя права сама за около 30 сек. ,без да се държи никъде , но за прохождане ни е рано май още.Предпочитаме да си лазим или да си обикаляме по секциите и дивана.И ние стъпваме на пръсти.

Габи на мама Ди и тя си има вече ходещи крачета.

Днес времето беше супер и ние цял ден бяхме навън.
Лека вечер за сега,а по-късно и повечко.

# 16
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте!
Преди малко се върнахме от разходка и използвам докато Калоян спи да драсна някой ред!

7of9, много ми хареса как си украсила  децата с есенни листа! Peace

Дес , честито ви ходещи крачета!Смело напред да крачат!
Представям си каква е картинка Вяра с тези номера дето ги прави! Hug

pepi,мерси за почерпката!Скоро и ти ще имаш ходещо човече- щом почна да се пуска и да стои права!
Честито и  на мама Ди за ходещите крачета! Hug

lika, радвам се ,че пак си с нас! Grinning

sea woman, и на мен ми харесват руските балади!Изтеглих си и двете!Мерси!

Ей,избива ви на поезия щом стане въпрос за любов Joy, а интересно, като стане въпрос за поезия на какво ви избива rotfImbo

Гърнето му е музикално и като си свърши работата и започва една мелодия.И го питаме пее ли гърнето той пеее Joy
Joy

Ееее посмях се, отивам да простирам!
Ама , по късно пак ще намина! Joy

# 17
Здравейте момичета, да ни е честита новата темичка и само добри новини ,да се пишат тук.
          Браво ,на ходещите крачета smile3501
       А Дани и той като, Стаси обича да  лази,застоява се сам ,доста често за няколко секунди.
  Хайде чао, че някои хора,  взеха много да ми досаждат Simple Smile

# 18
  • Пловдив
Здравейте, мами и бебоци!  Hug

С много хубаво настроение е започнала новата тема!  Simple Smile Само весели неща да има в нея!

Много проходили крачета си имаме вече, браво! smile3501

Новото при нас е, че Криско казва "баба ти"! Откъде му е хрумнало, не знам. newsm78 Добре, че вместо "баба" не казва "мама" newsm62!

# 19
Мерси на всички за поздравите за ходещите крачета,те са ходещи наистина защото в будно състояние освен да ходи хваната за едната ръка Вяра нищо не прави.Обаче отпускането е само за крачка,две или три и веднага търси опора.Неможем още да обиколим абсолютно самостоятелно стаите,както Мимка Mr. Green
sea woman,баладката е много приятна.Благодаря ти че я сподели с нас  bouquet

Новото при нас е, че Криско казва "баба ти"! Откъде му е хрумнало, не знам. newsm78 Добре, че вместо "баба" не казва "мама" newsm62!
rotfImao rotfImbo
Охх тия сладури ще ни уморят от смях.Ама тепърва се почва smile3521 smile3521 smile3521
ira_ic,и твоят юнак много ме разсмя newsm62
пепи,я да те стрoя аз в две редици Crossing Arms Абе чудя се  къде изчезнаха на Вяра Joy обувките,гледам в албучето наша пепи ги взела и ги снимала за нейното слънчице.Ааааааааааааааа не така Naughty Майтап да става, и ние имаме абсолютно същите,вътре са мноооого топли,не и се изхлузват от крката и цената от 5лв която платих за тях си е направо далаверка(а иначе ги видях и за по 10 на някои места Wink)

При нас положението със сополите става доста лошо,като реки са.Капя и Мукосептонекс,някой ако е давал такива нека сподели дали имат ефект Praynig

Хайде лек нощ на всички Hug

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 22:44 от Дес

# 20
честит минирожден ден на Стаси.

Честито на ходещите малчугани!

Дес,дано бърэо да спрат теэи сополи!Аэ пръскам TONIMER BABY-това е от морските води.

От днес ходя на фитнес,че теэи 3 килца не мога да ги сваля.Усещам леко схващане на мускулите,мисля, че на сутринта ще съм схваната,но няма да се откаэвам.
Отивам да полагам,че се чувствам смаэана.

# 21
 Да се разпиша и аз мнайста в новата темичка!

Нека е изпълнена с добри новини и положителни емоции! Hug

Честити ходещи крачета на малчовците!  smile3539

Да се отчетем от днешната консултация-8.700кг и 74см.(+2) Мойта щерка дългокрака си пада,не че няма на кой да се метне.. Mr. Green Малко сме сополиви,а нови зъби не съм забелязала.Цифундрите ги морим с Виброцил-а.От както въведох сиренето, маслото и изварата без последствия като че ли малко се поуспокоих.. Rolling Eyes От няколко дни не съм въвеждала нова храна,но утре ще пробвам с телешко.По схемата на доки до края на месеца трябва да съм въвела и жълтъка,но аз си карам повече от бавно и май скоро няма да взимам от кухнята(не че ми е дошъл реда де..)
Иначе по цял ден се изправя на масата и дивана,сяда пак става или пълзи.Понякога се пуска за няколко секунди и ме поглежда хилейки се да не би да не съм забелязала.. Simple Smile
Когато не вали и не духа сме на вън,ако е и слънчево се прибираме чак следобяд. Peace

Напоследък не ми остава много време за форума,през деня сме на вън а вечер като заспи Дари гледам да посвърша нещо..ей на до преди малко готвих и с последни сили минавам през банята и  отивам да спя.. Tired Sleeping

# 22
Здравейте милички newsm51
Честита ни нова темичка и само с хубави с хубави новини да я пълним

Честито на всички проходили крачета smile3501 все така смело да крачат и в живота newsm10

Лилия мога да те посъветвам за мускулна треска да изпиеш 2 аспирина и на сутринта ще бъдеш свежа като репичка  Wink

Сега да пофаля нашия тати - днес изкъпа малката принцеса yes и тя беше много щастливасамо незнам кой от двамата беше по мокър. Хайде лека вечер и спокойни сънища newsm51 smile3525  

# 23
                            VIVKA,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
     С пожелания за здраве,любов,късмет и пламък в очите!

# 24
  • Пловдив
Flowers SunflowerЧестит Рожден Ден на VIVKA!!! Flowers Sunflower
Много здраве, щастие и обич да има около теб!

# 25
  • Madrid

Вивка,честит рожден ден!Бъди жива, здрава и много щастлива!
Честито и на малките ходещи крачета! Peace
Лилия,честитя ти със закъснение рождения ден!  bouquet
Честит мини рожден ден на Стаси и от мен!
Гушанка,смях голям със Криско! Joy
Дес,Пепи,честити прически на госпожиците! Hug
Бон Тони,само така!Време е вече само за хубави новини! Peace
Вичичка,радвам се,че всичко е овладяно и Алекса е добре! Hug
Телма,какво става,не вървят ли нещата с гледачката на Бояна,затова ли ти е криво? Confused
Мишленце,най-накрая успя,откога се опитваш да премахнеш тези нощтни хранения! ooooh!
Бодливке,мисля,че си взела правилно решение да не бързаш,всичко е пред нас.Какво са месец,два изчакване в сравнение на цял живот папане на какво ли не! Wink
Жени23,дано ви се увеличи апетита,но и да не е така,не се безпокой!Всеки хапва различно-едни повече,други по-малко. Party
И ние май сме хремавки Thinking,неприятно!
Ето и снимчиците,който иска да хвърли едно око!  Laughinghttp://s59.photobucket.com/albums/g293/ilinda/soria/?action=view … ent=IMG_0001a.jpg

# 26
  • Варна
Привет!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, VIVKA !!!
МНОГО РАДОСТНИ МОМЕНТИ С ХОРАТА, КОИТО ОБИЧАШ!!!

# 27
# 28
ВИВКА,Честит Рожден Ден!Бъди щастлива,усмихната и много много обичана жена!Нека двете ти слънца огряват живота ти!Весел празник!

# 29
Здравейте!
4естита ни нова теми4ка! Само хубави новини в нея да има!

Моми4ета, да ви се похваля и аз - Али снощи на два пъти се пуска и прави по 3-4 кра4ки след което пада естествено... От около седмица се пуска така и тръгва без да мисли, но правеше само по една кра4ка и падаше на втората... Снощи с татко му го гледаме  Shocked...
Това за прохождане ли се смята?  newsm78 Защото например Али е абсолютно неукрепен - не стъпва на цялото си стъпало а само на пръсти... Аз му викам "балерин"  Mr. Green
4ета, 4е има ве4е доста проходили? Вървят ли си децата или като нас по 3-4 кра4ки и туппппп...?

bdbaloni Вивка, 4естит Рожден Ден!!! Бъди винаги здрава, лъ4езарна и усмихната! Нека щастието и късмета бъдат твои неизменни спитници в живота!!! bdbaloni

Хайде, крати4ко, но... Алинко се сърди... После ще се вклю4а пак... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт