Фентъзи и фантастика - 23

• 38 631
  • 708
  •   1
Отговори
# 450
https://chitanka.info/text/25043-veshter всички книги на български ги има в Читанка. Можеш да хвърлиш едно око за да прецениш превода. Лично за мен няма проблеми, но всеки си преценява сам.
https://chitanka.info/text/25043-veshter

# 451
  • Майничка
Ketito, имайте предвид, че Book Depository изпращат книгите със стандартна поща, без проследяване.

# 452
  • София
Gargamela e много права, ако е за коледен подарък, изобщо не е сигурно, че книгите ще пристигнат до Коледа. Според мен, по-добре ги поръчайте от Амазон.

# 453
  • София
Добре, много ви благодаря за помощта!
Поръчах The Witcher от Book Depository . Пише 9-14 дни. Дано не се изгубят по трасето и дойдат до Коледа Heart

А въпрос за Война на Тронове, нали също е за тук? Ако сте ги чели, каква е разликата между тези? Само корицата ли? Има ги и на български в същите варианти.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 12:55 от ketito

# 454
Песен за огън и лед (само първата книга е Игра на тронове) са само 5 засега.Има ги с различни корици, но съдържанието е едно.  Така като гледам във варианта с седем книги отляво Вихър от мечове и Танц с дракони са две книги с две корици - възможно е самите книги да са разделени на 2 половини, някои например италианците го правят тоя номер. Има ги и на български.

# 455
Да, в първия вариант изданието на някои от книгите е в два тома. Гледах го в книжарницата.

# 456
значи аз гледах италиански в вариант с десет тома (2 по 5), английски по 5 и пр. Някои издателства ги разбиват томовете на две книги - политика.
Мартин дори е казвал, че от издателството са му предлагали да разбие Ветровете на два тома и да издаде първия.
Летописите на Сандърсън също са в по два оформени.
Примерно Летописите I -том 1
Летописите - том II

# 457
  • Вестерос
Няма разлика така като гледам между двете показани горе за Игра на тронове. Третата и Петата книга са ги разделили на две книги.

# 458
  • София
Не съм центрирала колажа хубаво. Всъщност и двата варианта са по 7 книги.

# 459

Имам книжките от първия вариант (или поне така изглеждат) - трета и четвърта книга са разделени в по два тома. Единственият недостатък е, че са джобен формат и са малко неудобни за четене. Може би вторият вариант е с друг размер?

# 460
  • Вестерос
Седем са, защото както писах трета и пета са разделени на по два тома.

# 461
  • София

Имам книжките от първия вариант (или поне така изглеждат) - трета и четвърта книга са разделени в по два тома. Единственият недостатък е, че са джобен формат и са малко неудобни за четене. Може би вторият вариант е с друг размер?

Ааааа, ето от къде идва разликата в цената!
Мнооого, много ви благодаря! Hug

# 462
  • София
Ketito, имайте предвид, че Book Depository изпращат книгите със стандартна поща, без проследяване.

Hug Пристигнаха The Witcher Heart Eyes
10 работни дни с бг пощи, без проследяване, както ме предупредихте!
Много благодаря! Сега чакам Игра на тронове с превозвач от Амазон, дано всичко е наред!

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 14:00 от ketito

# 463
Благодаря за темата! За всички фенове на Брандън:

Нямам търпение да я прочета! Има я в Амазон. Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 09:57 от Alucard

# 464
  • София
Здравейте,

Идвам да ви поканя в  в темата за номинации за Книга на 2022 година

https://www.bg-mamma.com/?topic=1503598

Общи условия

Активация на акаунт