Синдром на раздразненото дебело черво тема 2

• 211 075
  • 2 128
  •   5
Отговори
# 840
И аз страдам за Иберогаст и понеже не съм намерила ефикасен аналог почнах Боуен терапия. Сякаш има ефект дали от нея или съвпадение но ми се поуспокоиха нещата чак малко се притеснявам да го кажа да не се върне.

# 841
След дълго затишие и при мен нещата пак се разбутаха. С тъга открих, че моят любим билков иберогаст вече е изтеглен и никъде не може до се намери. Някой да го е ползвал и да е преминал към нещо по-добро или подобно като действие и състав?

KPP, страхът е най-гадната част от тази болест. Прави си прегледите при гастро, периодични изследвания или профилактика и не се поддавай на такива мисли!

Може да замениш Иберогаст с Гастритол. Пак е билково, предписа ми го доктор.

# 842
Защо го няма Иберогаста?

# 843
Аз четох че е спрян заради смъртен случай свързан с употребата му. Ще пуска някакъв аналог производителя с променен състав

# 844
Как така смъртен случай👀. Я дай подробности,че се притесних .... Имам още малко в едно шише,което съм купувала преди и днес по рано пих 5,6 капки в тв вода.... Напрегнах се с моята хипохондрия.....😰

# 845
Как така смъртен случай👀. Я дай подробности,че се притесних .... Имам още малко в едно шише,което съм купувала преди и днес по рано пих 5,6 капки в тв вода.... Напрегнах се с моята хипохондрия.....😰

Практически погледнато от всяка билка или витамин може да умре човек. Лекарството е в дозата,отровата също
По скоро всеки добър продукт го изтеглят за да се мъчат хората си мисля аз

# 846
нещо беше свързано с черния дроб ако имате проблем с черния дроб не го употребявайте.

# 847
А някой да има болки в ляво под ребрата?

# 848
Тук знае ли някой какво е гастроимуноблот (написано ръчно точно така на направлението за лаб. изследвания) ?

# 849

Аз понякога също имам и така се бях филмирала, да не е панкреас или нещо си,доктора каза че червата минават и от там и толкова си беше

# 850
И аз съм се филмирала за панкреаса. И на мен лекаря така каза, че са червата.

Аз понякога също имам и така се бях филмирала, да не е панкреас или нещо си,доктора каза че червата минават и от там и толкова си беше

# 851
Колит и СРДЧ едно и също ли е?

# 852
ne
за колит помага строго и дълго време разделно хранене

# 853
Колит е възпаление на дебелото черво. Наставката -ит означава възпаление.
СРДЧ означава "нямам представа какво ви има", т.е. не се знае има ли възпаление, няма ли, а за причината - още по-малко...

ПС: Бях питала какво е Гастроимуноблот, оказа се, че включва anti - gliadin; anti S.cerevisiae; anti - parietal cells; anti - intrinsic factor; anti - тъканна трансглутаминаза

# 854
  • София
някой правил ли си е капсулна ендоскопия?
http://www.sanus2000.com/kapsulna-endoskopiya

Общи условия

Активация на акаунт