Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 56

• 47 398
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
На мен просто ми прави впечатление, че се коментира само Карагьозов и всички други лекари са като негови заместители.   Със сигурност е добър специалист, но от къде стана толкова популярен?

# 511
Баща му беше
популярен и много вещ в занаята.В онези години беше много зле с гинеколозите и често закъсалите опираха до Карагьозов старши.Явно името говори много, а синът е наследил освен него, и добрите лекарски практики на бащата.От дума на дума и е така става.Отделно, като знаеш, че при него се чака 1-2г и си казваш: ейййй…явно е много добър, ще чакам и ще дебна всеки ден за часове 😄.

# 512
Не казвам нещо различно. Казвам обаче, че тази слава на Карагьозов не е случайна и , че наистина е много добър в това което прави. Успех !❤
И на мен лекар ми помогна да не стигна до раково състояние и малко след това родих за втори път.Онкогинеколог.От тази тема ми я предложиха, за съжаление вече не работи жената.
Всички тук сме минали през подобен проблем и лекарите на първа страница са изпитани по един и друг начин.

# 513
Никой не оспорва качествата му, а ми е странна тази истерия покрай него.

# 514
Никой не оспорва качествата му, а ми е странна тази истерия покрай него.
+1

# 515
Популярни лекари има във всички области на медицината. Доказани специалисти за съжаление не се намират на всеки ъгъл, а обратното - хора, които НЕ бива да носят титлата “лекар” има под път и над път. Много хора са се опарили от “специалисти”. Когато се появи някой като Карагьозов, то той неминуемо става топ предпочитан специалист и всеки човек, нормално искащ най-доброто - се насочва към него.
Давам следния пример - Димитров е детски алерголог в Токуда. Часовете за него са голям зор, но в майчинските групи му е тръгнала слава и това е. Масларски
те и двамата (неонатолог / педиатър) също са топ имена в София и за тях с часовете е голям зор. Стаменов като репродуктивен специалист - чакане с месеци, дори година. И прочие други.
Не адвокатствам на Карагьозов. Негова пациентка съм и не бих го заменила. Да е жив и здрав още дълги години, трудно намирам специалисти, на които да се доверя. Това е.

# 516
Никой не коментира неговите умения като специалист, а това, че не е вдинственият добър лекар в областта на онкогинекологията.И няма защо човек да чака с месеци за час, при положение, че
има и други дпбри лекари.Това е.

# 517
  • София
От алерголога Димитров имам много приятелки, които са недоволни. Това, че един лекар е много хвален, не значи, че всички са доволни от него и е перфектен. Да, на мен ми направи манипулацията, но после минава нещата като на конвейер сякаш и за мен Вита стана перачница на пари. Та, ако наистина човек е зле да отиде при него, ок, но с тези часове е невъзможно и трябва да чака пред вратата по спешност. За рутинна проверка вече бих отишла и при други лекари.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 22:39 от denizara

# 518
Ох да, като при Сигридов който също е модерен и сам си избира новите пациенти чрез описане на случаят и историята им. Всеки месец отваря прозорец за нови случаи и се чака близо година докато не те одобри за негов пациент.

# 519
🙄🙄🙄😳😳😳

# 520
  • София
На мен Сигридов много ми е помогнал и ако не беше той, нямаше да родя здраво бебе.
Темата не е за него, но има доста добри лекари и човек трябва да пробва при друг, като ще чакаш година и пололовина при Карагьозов.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 07:12 от denizara

# 521
Аз също не съм доволна от Димитров, но това е друго. Да върнем темата към темата 🙂 надявам се никой да не му се налага да чака и да се моли за час при Карагьозов, както съм правила аз. Това е. Здраве на всички!

# 522
Аз така и не разбрах какво толкова му хвалят на Масларски. Водила съм дъщеря ми при него. Бяха едни загубени х пари.
Практиката с часовете при Карагьозов е повече от абсурдна. Много хора се презапасяват и затова се получава така.

# 523
Здравейте, хора! Майка ми отиде на профилактичния си преглед, където на колпоскопа всичко излезна наред. Цитонамазката обаче показа граничен 2-ра и 3-та А група. Гинекологът ѝ е направил онко HPV тест и в момента чакаме резултатите. Изключително притеснена съм... Казал ѝ е, че може да е някакво възпаление, но може и да е началото на раков процес, който понякога не се вижда дори на колпоскоп. Дали някой друг не е имал сходен на този проблем, ако може да ми кажете какво излезна при Вас? На предния преглед беше 1 група... Тя е на 52 и по принцип има и миомен възел, който следи при доктора.

# 524
  • София
Причината за часовете при д-р Карагьозов не е една - различни са, и се наслагват. Едната може да е, че тъй като не само преглежда, часовете за преглед седмично са доста по-малко. Друга причина е, че като мен мнозина са опитали да сменят, да отидат при други лекари, при това препоръчвани (в моя случай единият беше работилият преди в "Щерев"  и доста хвален тук Димитров - по-големи глупости на общо основание от лекар отдавна не бях чувала, а да кажем съм пациент с доста дълга предистория, започнала преди повече от 20 години с първи лекуващ лекар тогава сегашния професор Горчев). Така че не е просто някаква стихийна модна истерия, а явления от натрупали се фактори с основен хала на здравеопазването ни, изтичането на кадърни специалисти и пълната безнаказаност на останалите тук печалбари.

Общи условия

Активация на акаунт