Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 56

• 47 577
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Аз препоръчвам д-р Иван Димитров. Също е онкогинеколог и хирург. Работеше в Щерев а сега е в Адела Фертил. И аз под влияние на мнение във форума бях при д-р Борислава Попова. Разочарована съм много. Не бих я посетила отново.
А дъщеря ми беше при друг уж от екипа на Карагьозов, няма да ви казвам какви глупости и наговори срещу 200 лв. При  Иван Димитров е и тя, много е доволна

# 496
R@n , колко време се чака за час при И.Димитров? Не съм ходила при него откакто се премести в Адела Фертил.

# 497
  • София
Приятелка вчера е записала час при него за 3.10. Това е бил първият възможен.

R@n , колко време се чака за час при И.Димитров? Не съм ходила при него откакто се премести в Адела Фертил.

# 498
  • Сф
За Янчо Делчев можете ли да изкажете мнение? Начело на списъка е от 1ва страница.

# 499

Не се чака много , седмица максимум, поне тя като записваше

# 500
Момичета, следете супердок ! За Карагьозов излизат часове поне един на 10 дни ( някой се отписва и можете да го вземете ) сутрин и след 17:00 най- често се отказват записалите се.
А за мен е най- добрия!
Успех ❤🙏

# 501
  • Варна
Следя изкъсо за часове. На два пъти хванах от днес за днес, което, за съжаление, не ме устройва, защото съм на 450 км от кабинета. Ако някоя има час в близко бъдеще, който няма да го ползва и желае да го преотстъпи, бих й била благодарна.

# 502
При Карагьозов вече се записват часове за 2024-та 😳 Според мен Вита трябва да спрат записванията временно, това е напълно неадекватно.

# 503
Аз не мога да разбера какво е това записване на часове? Някой явно се презапасява. Абсурдно е. Толкова ли много болни има, които да се нуждаят от неговата експертиза? Не знам, не знам, ненормална работа.

# 504
И някакво фанатизирано вярване, че само той е лекар на лекарите.За мен също е странно.

# 505
Предполагам, че са дами, които се следят и ходят на профилактични веднъж годишно и им е ок да запишат час толкова напред. Ако имаш проблем - абсурд да ти е ок час за след 2 години. Аз просто не разбирам до кога ще записват…

# 506
Аз съм изпуснала момента кога и защо Д-р Карагьозов е станал толкова популярен? Не е заяждане.

# 507
Сигурно още
приживе на баща му, част  практиката остана в негови ръце.Кадърен е, не споря и аз, но чак такава борба за часове.Не бих си го причинила.Винаги имам план Б аз.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 19:51 от ДХ3

# 508
Със сигурност има и други добри доктори, за него се говори, че е светило в онкогинекологията. Аз имам само добри впечатления от него и реално- помогна ми много - да не стигна до раково състояние и да имам възможноста да имам бебе, което да родя нормално. Много балансиран и спокоен човек също така.

# 509
И на мен лекар ми помогна да не стигна до раково състояние и малко след това родих за втори път.Онкогинеколог.От тази тема ми я предложиха, за съжаление вече не работи жената.
Всички тук сме минали през подобен проблем и лекарите на първа страница са изпитани по един и друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт