Отговори
# 360
  • София
Я питай пак кой език предпочита все пак.Някск ми е странно да е все тая ФЕ или НЕ.Децата няма как да ги знаем какво ще са.Нормвлни деца ,които искат да учат съоъветнит езици За учителите бих могла да говоря.Дъщеря ми завърши тези година 18-о с френски ,макар и не тази паралелка ,а профил езиков

# 361
  • София
Ако може малко впечатления от учителите - на лично също става 🤭

# 362
Изчетох цялата тема и оставам с впечатление, че за тази арабска паралелка никой почти не говори. Все едно не съществува. Ако положениета там е толкова зле и неприемливо, защо тогава изобщо съществува?
Може ли конкретни мнения за тази паралелка - какво се случва с този арабски, учи ли се изобщо, до колко и т.н? Имам чувството, че е наказателната рота на училището. Като анатемосани са, а в крайна сметка и там деца учат!

# 363
Не знам защо е такова  мнението за арабската паралелка. Може би защото арабският не е много популярен за разлика от източните езици. Паралелката е добра и се учи арабски на добро ниво. На приятелка детето ще е 11 клас  с арабски и научи много. Учи с желание и класът е добър. Добри думи съм чула и за класния им ръководител. Когато младежът поиска арабски семейството им беше в потрес, но детето не отстъпи и сега са доволни. Отличник е, а на НВО-то се беше издънил та влезе на косъм. Така, че който иска да учи арабски го научава.

# 364
  • Beyond the Frontiers
Много съм зле със запомнянето на имена и естествено веднага изключих за името на класната на бъдещия 8-ми клас с японски. Ако някой подскаже ще съм благодарна...че се излагам Relaxed

# 365
  • София
Много съм зле със запомнянето на имена и естествено веднага изключих за името на класната на бъдещия 8-ми клас с японски. Ако някой подскаже ще съм благодарна...че се излагам Relaxed
Калина Йорданова?

# 366
Калина Йорданова?

Здравейте,
как разбрахте коя ще бъде класна на бъдещия 8 клас Simple Smile
Моето дете е прието математическата паралелка и след малко ще ходя да го записвам!

# 367
  • София
Калина Йорданова беше класна на сина ми, който тази година завърши 18-то и затова предполагам, че тя ще поеме новите 8-клас.

# 368
  • Sofia
Тя ще бъде, питах при записването.

# 369
  • Beyond the Frontiers
Калина Йорданова?

Здравейте,
как разбрахте коя ще бъде класна на бъдещия 8 клас Simple Smile
Моето дете е прието математическата паралелка и след малко ще ходя да го записвам!
Ами господинът, който записваше (Захари Вучев - това беше лесно) ми спомена няколко неща. Чисто организационни - да си следя сайта относно 15.09, че ще са втора смяна, къде ще учат....нормално като за нов родител.

Мерси за инфото.

# 370
  • София
Ооо- Захари Вучев е любим учител! Той преподава и на японската и френската паралелки ( знае и двата езика).

# 371
Калина Йорданова е учител мечта! Любима е на нашата девойка и не само тя. Днес се записа в СУ - японистика.

# 372
Здравейте, и моят син е приет, но с китайски, това беше желанието му. Тези, които сте записали децата вече - какви документи трябва да се занесат и какво е работното време за записването? Благодаря предварително!

# 373
  • Beyond the Frontiers
Само дипломата. Нищо друго.

# 374
Благодаря, записан е, наистина само свидетелството поискаха и попълнихме заявление (понеже чух абсурдни изисквания в други училища). Комисията е там от 8.

Общи условия

Активация на акаунт