Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 340
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
Vi 85, пробвайте се все пак да им драснете едно питане ако действително са изпълнени условията. Евентуално ако одобрят ще добават сумата за следваща поръчка, за тази няма шанс

# 166
  • София
размер 2.5 UK Child - размер 18 или размер 35 ще е? Като отворя падащото меню за избор на размер и ми дава 1 UK Child, 1,5UK Child, 2,5UK Child и така до 13.

# 167
  • Luxemburg
Аз я смених с батерия от Алиекспрес,  доста по-евтина от оригиналната, пак изкара 1 година, след това купих втора от там, с която го ползвам вече 1,5 г
Може ли линк към вторият продавач? Моята батерия изкара под 1г. Сега и един коридор не може да изчисти. Оригиналната изкара под 1,5г. А го пускам по 1-2 месечно. Това са ми най-лошо инвестираните пари.

Dioni, сложи ги в кошницата и отиди до края. Често на последната стъпка пише номерацията в европейска. За мен щом пише child си е бебешката, т.е 18

А какво стана с роботите, които си поръчаха? Досега май само един човек сподели, че е получил чисто нов, с лепенка на батерията. Аз се чудя дали да не пусна още един. Ще съм благодарна за линк за четката и филтъра да взема резервни, както и за батерията. Ако е като Бравата ми да се готвя догодина да я сменям.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 10:53 от ronicat

# 168
  • Sofia
ronicat, V7 и V8 имам от Дайсъна, разлика не виждам. Иска ми се пробвам по- новите модели, но накупих от тези за всички и навсякъде.
На първия, който имам от може би 2019 г. вече сменях батерия и четка. За батерията се обадих в сервиза тук, в Бг, защото не знаех какъв точно е проблема, когато спря да работи. Служителят беше много любезен, обясни ми как да я сменя и как да удължа живота ѝ- трябва поне веднъж месечно да се изхабява докрай и да не се ползва на максимална мощност (и двете неща съм правила грешно). Новата батерия купих от амазон,  не е оригинална, ще видим колко ще изкара. Четката смених преди две седмици, защото старата е оплешивяла много, не се ориентирах в китайските и поръчах от Дайсън, 160 лв.

Skechers са малко уголемени, или поне бяха преди 6-7 години, когато последно съм купувала на дъщеря ми.

# 169
  • София
Dioni, сложи ги в кошницата и отиди до края. Често на последната стъпка пише номерацията в европейска. За мен щом пише child си е бебешката, т.е 18

Стои си 2,5 ЮК иначе и аз се сетих за този номер, а и отделно ги намерих в немският амазон и там номерацията е от 24 до 39 номер...... и реших, че вероятно е 35. А имам някакъв бегъл спомен, ама не съм сигурна дали пък не пишеше на бебешките 2,5 Baby. Държа ги на празна карта и май ще взема да ги платя в крайна сметка.
Ето за тези става въпрос https://www.amazon.co.uk/Geox-Wader-Sport-Sandal-Fluogreen/dp/B0 … mp;th=1&psc=1

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 16:35 от dioni

# 170
Искам да попитам, дали цените в кошницата се запазват. Сложих едни маратонки, които са "Temporarily out of stock". Когато се появят, да не се промени цената?
И още нещо, Amazon пускат ли някакви индивидуални кодове ?

Какво стана с пратката, която са доставили до DHL пункт, вместо посочения адрес? Има ли решение?

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 15:55 от Dari_77

# 171
Може ли линк ,ако ти се занимава?Доволна ли си, колко излезе?И аз гледах складова делонги , обаче е 9 кг и ако се наложи да връщам ще е интересно.
Взех тази https://www.delonghi.com/en/ecam22-110-b-magnifica-s-automatic-c … er/p/ECAM22.110.B
Цената беше 125 или 128 евро, от Немския склад. Цената и при нас е 500 евро. Доволна съм от кафето, за сега работи чудесно, правим  5-6 кафета на ден

# 172
  • София
Може ли линк ,ако ти се занимава?Доволна ли си, колко излезе?И аз гледах складова делонги , обаче е 9 кг и ако се наложи да връщам ще е интересно.
Взех тази https://www.delonghi.com/en/ecam22-110-b-magnifica-s-automatic-c … er/p/ECAM22.110.B
Цената беше 125 или 128 евро, от Немския склад. Цената и при нас е 500 евро. Доволна съм от кафето, за сега работи чудесно, правим  5-6 кафета на ден
Аз поръчах ето този автомат
https://www.amazon.fr/gp/product/B009P1677U/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ?ie=UTF8&th=1 цената беше къмто 155 евра тотал с доставката, но това беше от складовите сделки -30%. Доставката беше само 11 евра директно до тук България ми дойде с куриер някой си. Сега гледам доставка над 60 евро ... ммм доста е. И ние правим 5-6 кафета дневно, не мисля да е с нещо по различна от същата в техно полис маркетите за в пъти по-висока цена.

# 173
  • София
Ronicat, ето тази е втората батерия , която поръчах, но излиза неналична в момента:
https://a.aliexpress.com/_mrs93l4

# 174
  • Sofia
Dari_77, цените в кошницата НЕ се запазват.
Няма персонални кодове.

# 175
Няма персонални кодове.
Благодаря Flowers Bouquet ! Значи няма смисъл да ги държа в кошницата.

# 176
Няма персонални кодове.
Ако ти дава да финализирали поръчката,ще ти пратят при наличност на поръчаната цена.

# 177
Няма персонални кодове.
Ако ти дава да финализирали поръчката,ще ти пратят при наличност на поръчаната цена.
Благодаря! А ще ми блокират ли парите? Или ще получа съобщение, че трябва да платя?

# 178
  • Sofia
Преди блокираха парите преди да изпратят поръчката, от доста време ми прави впечатление, че теглят/блокират сумата веднага.
Ще ти изпратят имейл само ако има проблем с плащането.

# 179
Вижте дали има написана очаквана дата за доставка. На една четка,която следя дават доставка след година и половина.

Общи условия

Активация на акаунт