Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 459
  • 769
  •   1
Отговори
# 345
Kisses, провери и Габиели. Там пишеха, че всяка седмица май тръгват камиони. Сподели после как си върнала.
А и още, важна е датата на изпращане за връщане, а не датата на пристигане.

# 346
Пиши на Амазон и им обясни ситуацията,ако може да ти удължат срока ?

# 347
Kisses, под килограм беше моята пратка, затова посъветвах дамата да изговори нещата с тях. Иначе казаха срок около 20 дни, курса тръгна седмица по-късно от обявеното, но пък стигна по-бързо от очакваното и тъй като изтървах срока, от Амазон си дръпнаха парите от картата ми. След като получиха дефектната стока ми възстановиха дръпната сума и транспортните разходи, тъй като така се бяхме договорили.

# 348
Някой пусна ли поръчка на адреса на Габиели в Лондон? Работят ли действително - получихте ли имейл за доставяне на адреса им, за експедиране за БГ и т.н.?

# 349
Kisses, под килограм беше моята пратка, затова посъветвах дамата да изговори нещата с тях. Иначе казаха срок около 20 дни, курса тръгна седмица по-късно от обявеното, но пък стигна по-бързо от очакваното и тъй като изтървах срока, от Амазон си дръпнаха парите от картата ми. След като получиха дефектната стока ми възстановиха дръпната сума и транспортните разходи, тъй като така се бяхме договорили.

Транспортните разходи от тул до Англия са ги поели, въпреки че после викате техен куриер от склада?

# 350
  • Пловдив
Някой пусна ли поръчка на адреса на Габиели в Лондон? Работят ли действително - получихте ли имейл за доставяне на адреса им, за експедиране за БГ и т.н.?

Да, аз пуснах на 24.04., получих си мейли за пристигнала пратка в офиса, а от 28.04 пътува към Бг

# 351
  • Бургас

Да, аз пуснах на 24.04., получих си мейли за пристигнала пратка в офиса, а от 28.04 пътува към Бг

А кой е адреса. Виждам Северен, Западен, Източен, Южен Лондон, Бристол и на всички пише, че не приемат онлайн поръчки!?

# 352
  • Пловдив
А кой е адреса. Виждам Северен, Западен, Източен, Южен Лондон, Бристол и на всички пише, че не приемат онлайн поръчки!?

Северен - адресът, който и преди беше за онлайн поръчки. Той си ми е запаметен в акаунта.

# 353

Транспортните разходи от тул до Англия са ги поели, въпреки че после викате техен куриер от склада?

Още първия път, когато се свързах с тях заради дефектния артикул и се разбрахме за замяна ми написаха в чата, че връщането от България ще е за тяхна сметка. Искаха да им изпратя имейл със снимка на касовия бон и това беше.

Да добавя, за да е ясно: бях използвала превозвач за доставка и им обясних, че ще ползвам такъв и за връщането. Всичко това съм го писала в чата.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 21:12 от Harmonie*

# 354
Може ли да ми дадете имейл на немския амазон-не искам чат.

# 355
Може ли да ми дадете имейл на немския амазон-не искам чат.

Влез във обслужване на клиенти , избери си опция , избери имейл и си опиши  проблема . По този начин ми отговарят от този имейл cs-reply@amazon.de , но не знам ако директно се пише дали ще стане

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 19:34 от snow22

# 356
# 357
Макарон, благодаря, лисичката на Самсонайт е супер, обаче май харесах една друга. Още обмислям покупката, че не мога да преценя литрите, 5 л май са малко.

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B08HD6FGVN/ref=ox_sc_saved_image_1 … mp;psc=1&th=1

Някой поръчвал ли е бебефон с камера? Хвърлих едно око и всичко ми се струва скъпо, 200-300 лв са пари, които не бих дала за подобна джаджа. В момента сме с една камера на Нуи, не повече от около 40 лв, но хич не ми допада, че трябва да следя през телефона, а аз искам да си цъкам нещо. Понякога разделям екрана на две и в едната си браузвам, а в другата ми е картината от камерата, но ми е много неудобно. Има сега промоция на Мапи в Емаг, мисля, че писаха, че излиза към 100 лв, но се чудя дали няма нещо на по-добра цена Grin

# 358
  • Luxemburg
Така и така ползвате превозвачи до Бг погледнете за бебефон втора употреба https://m.ebay-kleinanzeigen.de/. Също може и в Маркетплейс като премвстите дестинацията на Германия.

# 359
Благодаря, ще хвърля едно око. Гледах в английския ибей, но на първо четене не успях да намеря нещо интвересно. Ще поровя още, така или иначе имам време

Общи условия

Активация на акаунт