Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 414
  • 769
  •   1
Отговори
# 480

Това е в немския Амазон.
Благодаря за споделената термочаша, само че е на др.марка - Emsa . Възползвах се Simple Smile

# 481
Кутиите, в които пристигнаха моите чаши, поръчани през 2018год. бяха брандирани с Тефал. Тук в БГ все още се предлагат под марката Тефал.
Но пък то май и Емса и Тефал са купени от френската SEB Group, та май няма значение точната марка в случая.Smirk

# 482
Скрит текст:
Здравейте!
Търсих на първа стр., но не открих. Преди време съм го правила в английския, но сега в немския не мога да намеря как да деактивирам събскрайб и се нуждая от помощ къде точно е опцията.

Благодаря предварително! Simple Smile
За по-лесно, ако не знаеш немски, можеш да смениш езика на английски
Скрит текст:
От менюто Your Subscribe & Save Items
Скрит текст:

Звънче, благодаря!
На английски съм обърнала и влизам до там, където си показала и там вече греда. Сигурна съм, че е нещо елементарно и просто аз не го виждам. Имам още около месец и половина да си отворя очите. Laughing

# 483
  • Бургас
Keцки Bullboxer 37 номер за 11 евро - https://www.amazon.de/-/en/dp/B079NN7C2P?smid=A2S7YJZMI2Y2F4& … mp;th=1&psc=1
Имаше 1 чифт 39 номер за 10 евро и го поръчах. Цвета е трепач!
Тези са подобни 41 номер 12 Е. Има 38 и 39 по 15 Е https://www.amazon.de/BULLBOXER-368000E5C-Womens-Sporty-Lace-Up/ … mp;th=1&psc=1

# 484
Скрит текст:
Здравейте!
Търсих на първа стр., но не открих. Преди време съм го правила в английския, но сега в немския не мога да намеря как да деактивирам събскрайб и се нуждая от помощ къде точно е опцията.

Скрит текст:
Скрит текст:

Звънче, благодаря!
На английски съм обърнала и влизам до там, където си показала и там вече греда. Сигурна съм, че е нещо елементарно и просто аз не го виждам. Имам още около месец и половина да си отворя очите. Laughing

Като влезеш във Your Subscribe & Save ще ти излязат продуктите за които си абонирана, кликни върху продукта който искаш да откажеш и ще ти излезе опцията за отказ

# 485
Скрит текст:
Здравейте!

Скрит текст:
Скрит текст:

Звънче, благодаря!
Стигаш ли до артикулите,за които имаш абонамент? Кликни на самия атрикул и там ти дава опция за сторниране на абонамента
П.С> Сега видях,че е отговорено вече. И аз преди време доста се изтормозих,докато го открия.

# 486
  • Сф

Това е в немския Амазон.
Благодаря за споделената термочаша, само че е на др.марка - Emsa . Възползвах се Simple Smile

Може ли линк или насоки къде да открия банера?

# 487
  • Варна
Може ли линк или насоки къде да открия банера?
5/15 от избрани продукти на избрани акаунти. На мен отдавна не ми бяха пращали
https://www.amazon.de/-/en/b/?_encoding=UTF8&node=2820291403 … 6CP54FT0G1775FXBD

Тази четка Филипс също има намаление,излиза около 100 Е
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07VZZ95CS/ref=ox_sc_saved … R8XB7XF&psc=1

Сега като се загледах,много от четките Филипс имат някакви ваучери за намаление.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 11:23 от farf

# 488
  • Сф
Вече не е активно. Благодаря

# 489
  • Варна
Miraj*, пробвай с линка от поста на Трапезица, в моя цитат се е "счупил". Аз се възползвах преди 10-тина минути.

# 490
  • Бургас
Moже да не важи за нея. На мен също ми излиза съобщение, че не мога да ползвам офертата.

# 491
  • Сф
Май линкът наистина е бил счупен, сега стана. Благодаря Simple Smile

# 492
  • София
Здравейте! Влизам с молба за насока за ученическа раница за първокласник от немския амазон. Неведнъж сте ги обсъждали, но явно съм пропуснала постовете край сетивата си. Размерите  на чантите са ми абсолютно непонятни, та ако може да ме насочите за подходящия за синковеца. Мерси в аванс! Flowers Hibiscus

# 493
  • софия
Здравейте! Влизам с молба за насока за ученическа раница за първокласник от немския амазон. Неведнъж сте ги обсъждали, но явно съм пропуснала постовете край сетивата си. Размерите  на чантите са ми абсолютно непонятни, та ако може да ме насочите за подходящия за синковеца. Мерси в аванс! Flowers Hibiscus
https://www.bg-mamma.com/?topic=1360263;all

# 494
Здравейте, има ли някой с предплатен етикет от Amazon, за връщане на пратка? Успяхте ли да генерирате товарителница от Спиди? Цяла седмица ме мотат, защото имали технически проблем.

Общи условия

Активация на акаунт