Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 233
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
  • In transit
Забравен профил,
Скрит текст:
Марките, които се продават в Ню Йоркър са техни подмарки. Най-вероятно затова не ги намираш никъде, извън магазинната им мрежа.
И аз имам подобен проблем с дънките. Преди няколко години имаше модел на Манго, който ми седеше страхотно. След година си купих още два чифта от същия модел, нищо общо нямаха с първия. Оттогава ми прави впечатление, че качеството на различните марки не е същото.

# 76
Кога очакваме следващия Прайм Дей?

# 77
Кога очакваме следващия Прайм Дей?
По принцип е средата на юли месец. Само 2020г. беше през октомври, а миналата през юни.

# 78
  • София
Здравейте!Отдавна не бях поръчвала от Amazon.de и днес исках да си купя разни неща и малко след плащането получих този имейл

На някой случвало ли му се е ? Не мога да разбера дали са ми блокирани парите сега,а иначе в профила ми показва,че нямам направена поръчка .Искат ми потвърждение за да ми отблокират профила като им снимам последните четири цифри от картата ,адрес и трите ми имена .Ако са блокирани парите вероятно като изпратя тези данни ще приемат поръчката,но не съм сигурна...

# 79
Здравейте!Отдавна не бях поръчвала от Amazon.de и днес исках да си купя разни неща и малко след плащането получих този имейл

На някой случвало ли му се е ? Не мога да разбера дали са ми блокирани парите сега,а иначе в профила ми показва,че нямам направена поръчка .Искат ми потвърждение за да ми отблокират профила като им снимам последните четири цифри от картата ,адрес и трите ми имена .Ако са блокирани парите вероятно като изпратя тези данни ще приемат поръчката,но не съм сигурна...
Снимайте пълния имейл на изпращача. Аз скоро имах пак атаки с подобен текст разбира се с фалшиф изпращач нямащ нищо общо с Амазон.

# 80
  • София
Това ли имате впредвид да ви снимам?

Това ми излиза като си влезна в акаунта в Amazon

Не знам освен трите имена ,кой адрес трябва да  въведа аз, личния ми или този до който искам да бъде изпратена пратката?

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 00:56 от ♥ Димяни ♥

# 81
Пишете на спорта, не си попълване данните, на фишинг прилича и мейла, и страницата, която се отваря после. Няма логика adressebestatigung да стои преди Amazon.de.

# 82
Пише билинг адрес- този който сте давали за фактуриране преди.
Какъв фишинг след като самия й акаунт го пише? Нали влизате в амазон НЕ ОТ ЛИНК от мейла а директно в браузър?

# 83
Ако това Ви излиза без да ползвате линкове на сайта на Амазон в профила ОК, не е измама. Искат адрес за фактуриране, който сте посочили.

# 84
  • София
Пише билинг адрес- този който сте давали за фактуриране преди.
Какъв фишинг след като самия й акаунт го пише? Нали влизате в амазон НЕ ОТ ЛИНК от мейла а директно в браузър?
Здравейте!Влизам директно през Амазон .Като направих поръчката първо дойде на имейла ,че съм направила покупка и тя беше видима на сайта .След няма и 10 минути получих въпросния имейл.Когато влезнах в Амазон в поръчки вече не се виждаше поръчка, и каквото и да правя в профила ми изписва,че временно няма да имам достъп докато не добавя данните които ми искат ,защото били забелязали необичайно плащане...
Да разбирам ли ,че трябва да  въведа имената си и адреса на който искам да получа пратката нали,а не този в България?

# 85
Въведи си каквото пише. В поръчките винаги има отметка за billing address и delivery address. Вече зависи ти какви адреси си слагала. Аз например за билинг във всички акаунти имам нагласено БГ адреса от л.карта, но delivery адреса ми е този в чужбина.

# 86
♥ Димяни ♥, по същия начин ми бяха блокирали профила още след първата поръчка. Получих съобщение, че поръчката ми ще бъде анулирана. Все пак си получих поръчката. Опитах се да си възстановя профила доста по-късно, при следваща поръчка, но дали защото бяха минали близо 2 месеца или нещо друго, но не успях да го възстановя и си направих нов.

# 87
  • София
drago_2008,значи да въведа на билинг адреса в България,благодаря ти!
Dari_77,парите бяха ли ти блокирани.Аз гледах сутринта отново в онлайн банкирането ,но не ми излиза блокирана такава сума.В поръчки на сайта също няма нищо,а вчера след поръчката имаше .Чудя се какво да правя .Ще изчакам и днес за да видя дали ще се отрази плащането от и тогава ще решавам дали да пускам наново поръчка.

# 88
Бяха блокирани, имах и първоначално потвърждение. Сега гледам e-mail-ите,
Първо получих потвърждение на поръчката. После "order cannot be shipped,,," и "your account is temporarily on hold'  и на същия ден "...und 2 more item(s) has been dispatched!"  След два дена изпратиха и останалите.
Изчаках и всичко си получих.
Ако имате съобщения, че са ги изпратили, вероятно ще си ги получите.
Имате ли потвърждение?

# 89
  • София
Веднага след поръчката получих имейл с Order Confirmation.След това получих другия с това,че профила ми е задържан .Нямам друг нов и в поръчки на сайта вече я няма поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт