Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 316
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
Аз пазарувам от eBay, ако мога да помогна,пишете на лично.
Благодаря ви, писах!

# 121
А някой от вас има ли е опит с eBay, тъй като и от там исках да поръчвам, но имам неясноти. Те намерих тема по въпроса във форума...
eBay – 99

# 122
Не разбирам смисъла на отделна гаранция само на батерията. Уреда е в гаранция. Аз бих писала на амазон, че има проблем и искам ремонт/връщане/замяна. Без допълнителни обяснения.
Когато си купувам кола примерно, акумулатора има същата гаранция като автомобила. Да, примера не е много уместен, но така е коректно според мен. Тая идиотщина с батериите я има само при мобилните устройства. А не е редно.

# 123
  • София
Момичета, имате ли впечатления от марката са гумени сандали/чехли Zaxy? Бразилски са, интересува ме дали са един размер умалени както Ипанема и Райдър.

Назад имаше линк за мултикукъра Инстант пот, проверих от любопитство какви са цените у нас ....този модел и вместимост е 430 лв. Колкото и да струва транспортът, от Амазон пак ще е по-изгодно.
Наскоро в една група похвалиха доставчика "Купи изгодно от Амазон UK" - имат страница във ФБ, пазаруват от Амазон с 5% намаление, и първите 2 кг са безплатни, останалите - 3 лв./кг. Имат офис в Ман. ливади.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 17:48 от Cuckoo

# 124
Момичета, харесала съм си два овлажнителя за въздух на Levoit. Обаче четох отзиви, че големите отнемат не малко време за почистване. Дали сте ползвали на тази марка?

# 125
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, искам до поръчам столче за хранене и лятна количка от немския Амазон. Вкарах размери и кг на количката в сайта на Габиели,  за да ми изчисли цена. Обаче, ми дава цена 0 лв от техен офис в Германия до офис в Пловдив. Как да се ориентирам колко ще струва транспортът?

# 126
Бях ги питала септември за една проходилка с размер на кашон 53см х 63см х 71см и е с приблизително тегло 3.5кг, отговориха ми, че с тези размери пратки се таксуват на фиксирана цена 50 лв - детски столчета за автомобил. Можете да им пишете размерите на пратките ви и да ви дадат цена, но няма да е под 50лв на брой.
Аз бях поръчвала лятна количка директно, без превозвач,  дойде бързо и доставката беше около 22евро. Пробвай дали и на теб няма да ти е по-изгодно.

# 127
  • София
Момичета, искам до поръчам столче за хранене и лятна количка от немския Амазон. Вкарах размери и кг на количката в сайта на Габиели,  за да ми изчисли цена. Обаче, ми дава цена 0 лв от техен офис в Германия до офис в Пловдив. Как да се ориентирам колко ще струва транспортът?
аз сложих някакви размери и кг и ми изчисли цена.
какви са ви рамерите?

# 128
  • до най-прекрасния мъж
аз сложих някакви размери и кг и ми изчисли цена.
какви са ви рамерите?
7 кг, 84/49/104. Може и аз да не правя нещо както трябва.

# 129
  • София
Цена: 214.03 BGN

ужас изчисли Simple Smile

# 130
  • до най-прекрасния мъж
Ще им пиша, може да е в някаква категория сложено с фиксирана цена. То не си струва, ако е толкоз. Аз и тук ще я взема на тия пари.

# 131
Пробвали ли сте доставка до германския офис на ggbg.bg? Аз големи поръчки не съм правила, но ако купувам през амазон, винаги избирам доставка с тях. Мисля по 3лв на килограм за Германия.

# 132
Преди време, когато имаха поръчки от Англия до английския офис, имаха отделни цени за столчета, колички, гуми и подобни. Сега не намерих тази информация в сайта им. Пиши им най-добре

# 133
  • София
преди време ги бях питала за обемна пратка с размери 47 x 29.5 x 123.5
отговорили са ми че от Германия ще струва 85лв.
та наистина е добре да се пита конкретно.

# 134
Моят опит показва, че с GGBG обемните неща са на по-добра цена от Gabko. Май винаги са ми ги смятали на кг... Миналата седмица платих 9 лв за кола за бутане с крачета, а доста голям кашон дойде.

Общи условия

Активация на акаунт