Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 321
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
Аз да питам някой купувал ли е скоро кафеавтомат от амазон?Чудя се от тук ли да купя или от амазон,ако изчакам празничните промоции.Ако има празнични въобще…
Аз купих миналият юни или юли, не е толкова скоро вече най. Взех от немския Амазон по време на складовите намаления
Може ли линк ,ако ти се занимава?Доволна ли си, колко излезе?И аз гледах складова делонги , обаче е 9 кг и ако се наложи да връщам ще е интересно.

# 151
  • София
Аз да питам някой купувал ли е скоро кафеавтомат от амазон?Чудя се от тук ли да купя или от амазон,ако изчакам празничните промоции.Ако има празнични въобще…
Аз купих миналият юни или юли, не е толкова скоро вече най. Взех от немския Амазон по време на складовите намаления
И аз купих един Делонги от складовите намаления, есента някъде беше 2021, но от френския Амазон, че от там ми даде по ниска цена на директната доставка до България.

# 152
  • на Мелмак
Делонги имам, май от английския беше, но преди поне 3г. С директна доставка, за да може, ако ми се наложи гаранционно да го връщам.
Сега си взехме Филипс от тук, нямаше разлика в цената. Делонгито обаче беше със сериозна разлика, ценова.

# 153
Кафеавтомат и аз дебна от доста време. Май ще си взема от тук. Емаг правят понякога не лоши намаления. Отделно в Кауфланд има нискобюджетен и се чудя. Така или иначе имам време, трябва ми за след няколко месеца. Някак не ми се рискува да поръчам складов от амазон.

# 154
Търся безкабелна прахосмукачка. знам че преди време купувахте някакви.

# 155
  • Бургас
Тази взех аз, след коментарите в темата и ми е любимата помощничка. https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B0748MM3ZM/ref=ox_sc_act_image_2?s … TWLQO9T&psc=1
А имам общо 4 прахосмукачки.

# 156
  • Sofia
Търся безкабелна прахосмукачка. знам че преди време купувахте някакви.

Аз съм с Dyson и не я заменям. Пробвах някакво Xiaomi- нищо общо.

# 157
  • до най-прекрасния мъж
Спамя ви за последно темата - нито ГГБГ, нито Габиели ми писаха в отговор на запитването за превоз на лятна количка и столче за хранене от Германия до БГ. Купих си ги от БГ.

# 158
  • на Мелмак
Дойдоха ми чехлите и обувките на Дж. Сибел, ми широки и големи са ми. Не повярвах на Амазон, който ми казваше да взема номер по-малки, но мисля, че пак щяха да са ми широки. Кожата на обувките е страхотна, а подметката на чехлите - много удобна. Отиват при размените.

# 159
  • Казанлък
Здравейте!
Имах персонална оферта, при инсталиране на приложението и първа поръчка през него - 10£ бонус.
Инсталирах го и поръчах, но не виждам в акаунта ми да е отразен бонуса.
Кога да очаквам да се появи или ще теябва да им пиша? Благодаря за отговора!

# 160
Здравейте!
Имах персонална оферта, при инсталиране на приложението и първа поръчка през него - 10£ бонус.
Активирахте ли офертата преди това с натискане на бутона за активация?
Стоките, които закупихте с продавач Амазон ли са и има ли между тях ел.книги и устройства или продукти от склада?
Изпълнихте ли условието за минимална стойност на поръчката, за да е валидна промоцията?

Никаква информация не давате, а очаквате някой да ви помогне!

# 161
  • Казанлък
Здравейте!
Активирахте ли офертата преди това с натискане на бутона за активация?
Стоките, които закупихте с продавач Амазон ли са и има ли между тях ел.книги и устройства или продукти от склада?
Изпълнихте ли условието за минимална стойност на поръчката, за да е валидна промоцията?

Никаква информация не давате, а очаквате някой да ви помогне!
[/quote
Да, абсолютно всички условия са изпълнени, просто не ми стана ясно в кой момент се получава бонуса, може би след като изпратят поръчката?

# 162
Никакъв бонус няма да получите. Бонусът се получава веднага и ако сте изпълнили условията щеше да се вижда като отстъпка при пускането на поръчката. Явно не сте изпълнили някое от условията, които ви написах по-горе. Вижте си отново поръчката, както и си спомнете дали сте кликнали на специалния банер за активация на промоцията.

# 163
  • Luxemburg
Дали ще станат на 10г дете или ще са широки горе ?

Аз искам да попитам как вървяха Sketchers като номерация? Помня, че трябваше или номер надолу или отгоре, не съм сигурна, и реших да питам тук за по-сигурно. Хванах тея за 20€ https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B08V5DB6SN/ref=ya_aw_od_pi?ie … mp;psc=1&th=1 Ама май ще дойдат големи ако марката е уголемена.

Shantel, с кой модел Дайсън си. Мен ме е яд, че в американския е имало в склада за по 120$  v15. Моята е от легналите и наистина много дърпа, но искам права 2в1.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 10:42 от ronicat

# 164
Има 10% на някои складови стоки, в немския и английския. Дали и в испанския ще пуснат, че съм харесала нещо от там?

Общи условия

Активация на акаунт