Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 355
  • 769
  •   1
Отговори
# 210
Относно четката за коса ми дадоха pre paid return label. Мисля със Спиди казахте, че може да се връща по този начин?
На мен обаче ми отваря Dhl. Писах, че съм в България и дари ще работи и чакам отговор.

# 211
Относно четката за коса ми дадоха pre paid return label. Мисля със Спиди казахте, че може да се връща по този начин?
На мен обаче ми отваря Dhl. Писах, че съм в България и дари ще работи и чакам отговор.
Пиши сега до dhlreturn@speedy.bg и прати етикета, който имаш, за да ти генерират те етикет на базата на твоя и връщаш със Спиди.

# 212
  • Варна
Тези сандали 38 номер са на хубава цена в склада: 12.52 евро и 20 %отстъпка, състояние: Like new.
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B08F4FFKLS/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1

# 213
Поръчах няколко неща от френския склад с директна доставка до тук. На единия артикул - електрическа машина за паста Philips, преди поръчката ми излизаше прогнозна доставка 11.04, на останалите неща 20.04. След като направих поръчката  и си дръпнаха парите за всички артикули,  виждам, че за машината не ми излиза дата за доставка, а че ще ми пратят мейл  с прогнозна дата. Дали на някой му се е случвало  да не си получи нещата? Все пак складов продукт поръчвам, пък да не знаят кога ще го пратят, странно ми стана.
Поръчах и един кафеавтомат Philips с latte go,  състояние много добро, около 560лв ще излезе с доставката. Ще кажа как е като пристигне. Тук цената му е 1000лв, та доста спестих Wink Споделям за кафеавтомата,  понеже скоро коментирахте.

# 214
Най-вероятно е в друг склад и все още не може да кажат кога ще бъде доставено имаг подобен казус с машина от немския дойде от Италия датата на изпращане се промени след поръчката после разжрах ,че от склад в Италия,а не в Германия.
За автомат дано имате късмет аз лично бих рискувала повече поръчах един уж като нов,уж само леки драскотини да,но беше ползван. Наводни ми кухнята оказа се ,че тече от резервоара за вода тук нямаше налични в сервиза да го смяна и   реших да го върна.Но амазон го пратиха на сервиз и 1 месец и повече се разправях.
Накрая през съпорта на английски по телефона се разбрахме,че машината не може да бъде отремонтирана и ми върнаха парите.

# 215
Поръчах няколко неща от френския склад с директна доставка до тук. На единия артикул - електрическа машина за паста Philips, преди поръчката ми излизаше прогнозна доставка 11.04, на останалите неща 20.04. След като направих поръчката  и си дръпнаха парите за всички артикули,  виждам, че за машината не ми излиза дата за доставка, а че ще ми пратят мейл  с прогнозна дата. Дали на някой му се е случвало  да не си получи нещата? Все пак складов продукт поръчвам, пък да не знаят кога ще го пратят, странно ми стана.
Поръчах и един кафеавтомат Philips с latte go,  състояние много добро, около 560лв ще излезе с доставката. Ще кажа как е като пристигне. Тук цената му е 1000лв, та доста спестих Wink Споделям за кафеавтомата,  понеже скоро коментирахте.
Може ли линк за машината за паста? Отдавна и се каня, но нещо цената все не ми допада.

# 216
Тази поръчах аз, но цената й беше 122евро преди отстъпката от 20%. Сега е висока цената и според мен, вижте я и в бяло, може да има някоя изгодна. https://www.amazon.fr/dp/B075MPJ4BK/ref=cm_sw_r_apan_i_K9YC73BW2 … ng=UTF8&psc=1

# 217
  • Mediterraneo
Здравейте, имам въпрос относно бизнес акаунт в амазон.
Въпроса е от мой приятел - той има личен акаунт в амазон и са му пратили мейл с подканяне да си създаде бизнес акаунт и има код за 25% отстъпка от първа поръчка до 200Е.
Въпроса е ако използва имейла с който е регистриран личния му акаунт, за да регистрира и бизнес акаунта дали след това ще има личен или той ще престане да съществува заради другия.

А и как стои въпроса с осчетоводяването на закупените през бизнес акаунт продукти за бг фирма, ако някой има опит моля да сподели.

Аз имам бизнес акаунт, но не ми даде да го регистрирам с мейла на съществуващия ми вече акаунт. Имам и бизнес мейл, та не ми беше проблем. Относно осчетоводяването, не знам, аз си свалям фактурата и си я осчетоводявам, но пазарувам от испанския Амазон и фактурирам в Испания.

# 218
Пиши сега до dhlreturn@speedy.bg и прати етикета, който имаш, за да ти генерират те етикет на базата на твоя и връщаш със Спиди.
[/quote]

Благодаря,  Драго. Ще им звънна утре да попитам, защото имам само qr код, въртя суча нищо не става и етикет не виждам. Направо утре ще им звънна да попитам, дори и аз н2 знам какво - с този етикет, но да ми генерират връщане от България ?!
Така или иначе ще ми поемат пощенските и адрес ми даде момчето, но по-добре с подготвен от тях да пратя.

# 219
Не знам, аз сама генерирах етикет в петък през профила за пратка доставена с превозвач.
За мен е удобство, че не трябва да сканирам бележка за разходите и да чакам връщане, хиляди обяснения и т.н.

# 220
  • София
Аз имам бизнес акаунт, но не ми даде да го регистрирам с мейла на съществуващия ми вече акаунт. Имам и бизнес мейл, та не ми беше проблем. Относно осчетоводяването, не знам, аз си свалям фактурата и си я осчетоводявам, но пазарувам от испанския Амазон и фактурирам в Испания.

Благодаря за отговора Flowers Bouquet

# 221
Имам една пратка от Испанския Амазон изпратена с куриер на FAN , какъв е този куриер и от кой се облужва в България ?

# 222
Румънски е куриера, в България ги разнася Еконт. Проследяване в страницата на Еконт е възможно след влизане на пратката в България.

# 223
# 224
Здравейте,моля за вашето мнение,понеже не съм много наясно.Искам да си поръчам смарт часовник от английския амазон, директно до адрес в Бг,без превозвач,стойността му е 630 лв.Стоката подлежи ли на обмитяване,ще бъде ли задържана в митница?Моля,споделете опита си🙏

Общи условия

Активация на акаунт