Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 460
  • 769
  •   1
Отговори
# 375
Ами ето, отговориха ти вече, назад писахме. Ти с който изкаш изпращай,  после обаче да не се чудиш защо, какво и как.

# 376
Ами ето, отговориха ти вече, назад писахме. Ти с който изкаш изпращай,  после обаче да не се чудиш защо, какво и как.
Писах на Спиди , ще видим какво ще стане .Веротно в този офис на Еконт не знаят .

# 377
  • Пловдив
Каква е цената на кг и до кой адрес,че аз изтрих всички,когато прекратиха дейност

4 лв. на кг  - адресът е основния в Северен Лондон, на който и преди пращах

# 378
  • Бургас
Получих си ботите Бугати от английския Амазон през Габиели.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B096RQN3MF/ref=ppx_yo_dt_b_a … TF8&psc=1

Ботите са разкошни - едни от най-хубавите, които съм виждала!

Честити! Много им се чудих и аз и в крайна сметка поръчах 2 други чифта. Моите още пътуват обаче. Дано и те да са хубави, че малко ме е яд за тези. 🙂

# 379
Здравейте, имам един въпрос относно Amazon-a.Понеже не отговарят на номера на, който е поръчан, а са ми изпратили с два номера по малък номер, реших да ги върна, но не разбрах как се случва самото връщане. Те ми изпратиха  товарителници и стикери, но в същото време ми изпращат нови маратонки с точният размер. Тоест, дали като ми доставят новите, им давам тези които са  по - малки?

# 380
При мен последния път (преди две седмици) от френския амазон ми изпратиха пратка с Dhl и понеже не бях на адреса я препратих до офис. Офисът беше офис на Еконт.  Предишните пъти френския амазон ми изпращаше чрез Ин тайм. В тази връзка според мен има някакво раздвижване при използваните куриери.

# 381
На мен от френския ми доставят през Dpd (speedy  ги обслужват тук) и UPS. Много съм доволна, почнах все оттам да пазарувам. Последния път за едни боти и часовник платих 7евро директна доставка.
Преди време поръчах електрическа машина за паста на Philips,  складова с 20% отстъпка, обещах да дам отзив.  Доволна съм! Супер бързо става всичко,  за 15мин готова паста Simple Smile Който обича паста, препоръчвам с 2 ръце.

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 22:53 от Gergana Ignatova

# 382
Аз като пълен лаик с връщането, да ви попитам - тези етикети, които генерират за връщане от тук, за стоки, получени до Бг адрес ли се отнасят? Т. Е има ли вариант за безплатно връщане от тук, ако  нещото е получено на немски адрес примерно? Или твърде много искам от Безос Laughing
Днес за 1-ви път поръчах от турския амазон. Всъщност преди време с изненада научих, че въобще има такъв. И понеже в събота ще пътуваме с една нощувка за пазар и разходка в Лозенград, реших на майтап да потърся един епилатор на Филипс, който следя и искам. Ами - тук е 166лв на промоция, в немския амазон е 89 евра, а в турския ми се върза 95 лв 😎. Дадох адреса на хотела  /преди това ги питах дали е удобно/ и сега ако вземе че и наистина пристигне, ще си е сделката на месеца това 😂

# 383
Аз онзи ден си генерирах етикет за безплатно връщане, въпреки че стоката е с куриер. Натиснах бутона за return, после избрах, че искам с куриер, на адрес натиснах добави нов и си добавих личния адрес. Генерира ми етикет за безплатно връщане. Пратих етокета на Спиди на dhlreturn@speedy.bg и им поисках тяхна товарителница за безплатно връщане. Те ми върнаха номер на товарителница, който да предоставя в офиса на Спиди. Лепят се амазонския етикет вън на кутията, другия отрязък се слага вътре и се праща.

# 384
  • Sofia
Поръчвам много често от друг сайт (не амазон), от който доставят с DHL. Когато не съм вкъщи ми ги оставят в офис на Еконт.
Връщането към amazon.de с предплатен етикет на DHL се случва през Спиди, както по- назад е обяснено. Ако някой успее да върне с Еконт, ще бъде нещо ново.

# 385
Аз онзи ден си генерирах етикет за безплатно връщане, въпреки че стоката е с куриер. Натиснах бутона за return, после избрах, че искам с куриер, на адрес натиснах добави нов и си добавих личния адрес. Генерира ми етикет за безплатно връщане. Пратих етокета на Спиди на dhlreturn@speedy.bg и им поисках тяхна товарителница за безплатно връщане. Те ми върнаха номер на товарителница, който да предоставя в офиса на Спиди. Лепят се амазонския етикет вън на кутията, другия отрязък се слага вътре и се праща.
След като се върне с Спиди до офиса им в София как се разбира тракинг номера на DHL ?Защото Спиди има тракинг само до офис в София и не вихдам друг тракинг както ако връщаш с DPD.

# 386
Тракинг номера на DHL го пише на етикета за връщане от Амазон. Следите него, а не номера на Спиди.

# 387
Здравейте, имам един въпрос относно Amazon-a.Понеже не отговарят на номера на, който е поръчан, а са ми изпратили с два номера по малък номер, реших да ги върна, но не разбрах как се случва самото връщане. Те ми изпратиха  товарителници и стикери, но в същото време ми изпращат нови маратонки с точният размер. Тоест, дали като ми доставят новите, им давам тези които са  по - малки?

Не, тези които трябва да върнеш си ги връщаш по начина който е избран за връщането. Мисля че срока беше 30 дни да ги върнеш иначе ще те таксуват от картата за тях. Поне в Англия е така Simple Smile

# 388
Скрит текст:
След като се върне с Спиди до офиса им в София как се разбира тракинг номера на DHL ?Защото Спиди има тракинг само до офис в София и не вихдам друг тракинг както ако връщаш с DPD.

Номера на товарителницата ти е и номера за проследяване.

# 389
Тракинг номера на DHL го пише на етикета за връщане от Амазон. Следите него, а не номера на Спиди.
Точно така е , номера започва с JJD.Като се появи в системата на DHL веднага Амазон ми върна парите , без да чака да пристигне пратката.

Общи условия

Активация на акаунт