Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 418
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
Сега проверих,DHL RETOURE  ми е етикета.  Бях им прикачила снимка.
Както и да е,дано е полезна информация за другите.
Благодаря за вниманието !
 Това( което и вие опбяснихте по-горе )  намерих в сайта на спиди,ще пробвам пак
https://www.speedy.bg/bg/post/dhl-parcel-return

# 466
Какъв ти е етикета? Qr как ли ти изпратиха?
Ако да ->

Пиши на Амазон да ти пратят др1г етикет.
Назад в темата бях описваля и бях сложила снимки как трябва да изглежда.
Няма да има проблем.

# 467
Не е QR код,баркод .

5/15 от избрани продукти на избрани акаунти. На мен отдавна не ми бяха пращали
https://www.amazon.de/-/en/b/?_encoding=UTF8&node=2820291403 … 6CP54FT0G1775FXBD

Тази четка Филипс също има намаление,излиза около 100 Е
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07VZZ95CS/ref=ox_sc_saved … R8XB7XF&psc=1

Сега като се загледах,много от четките Филипс имат някакви ваучери за намаление.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 22:57 от Трапезица

# 468
Сега проверих,DHL RETOURE  ми е етикета.  Бях им прикачила снимка.
Както и да е,дано е полезна информация за другите.
Благодаря за вниманието !
 Това( което и вие опбяснихте по-горе )  намерих в сайта на спиди,ще пробвам пак
https://www.speedy.bg/bg/post/dhl-parcel-return
Честно казано вече и аз започнах да се обърквам от недомлъвки! Един път казваш едно , после друго и във крайна сметка излиза съвсем друго.... Така даваш объркваща информация за хората които не са много наясно!
Качи го този етикет който са  дали Амазон ,  а Спиди са го отказали , да видим за  кой точно етикет говориш ,че  не приемат Спиди!!! Така както пускаш информация на час по лъжичка  излиза ,че Спиди според теб не приемат предплатени етикети , което не е вярно!

# 469
Изгодна цена на термо чаша Tefal. Изкуушавам се, но пък имам цели две от този размер.

# 470
Здравейте!
Търсих на първа стр., но не открих. Преди време съм го правила в английския, но сега в немския не мога да намеря как да деактивирам събскрайб и се нуждая от помощ къде точно е опцията.

Благодаря предварително! Simple Smile

# 471
  • Сф
Дръжката отделно ли се купува от чашата? На клипчето се вижда, че има и модели с дръжка

# 472
  • софия
Здравейте!
Търсих на първа стр., но не открих. Преди време съм го правила в английския, но сега в немския не мога да намеря как да деактивирам събскрайб и се нуждая от помощ къде точно е опцията.

Благодаря предварително! Simple Smile
За по-лесно, ако не знаеш немски, можеш да смениш езика на английски
Скрит текст:
От менюто Your Subscribe & Save Items
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 10:46 от zvаnchе

# 473
Дръжката отделно ли се купува от чашата? На клипчето се вижда, че има и модели с дръжка

Просто са различни моделите. Не съм срещала да се предлага само дръжка.

# 474
Сагата с връщането DHL
Скрит текст:
...
Честно казано вече и аз започнах да се обърквам от недомлъвки! Един път казваш едно , после друго и във крайна сметка излиза съвсем друго.... Така даваш объркваща информация за хората които не са много наясно!
Качи го този етикет който са  дали Амазон ,  а Спиди са го отказали , да видим за  кой точно етикет говориш ,че  не приемат Спиди!!! Така както пускаш информация на час по лъжичка  излиза ,че Спиди според теб не приемат предплатени етикети , което не е вярно!
Snow, 22,подобни генерализации за Спиди  не съм правила ,камо ли различна информация. Нека запазим добрия тон на темата. Вярвам,че всички тук сме водени от доброто желание да сме полезни един на друг и благодаря за това !

Заради факта,че може някой друг да се върти в омагьосания кръг и да  си губи времето като мен ,обобщавам :

След серия разменени мейли, АМазон ми  изпратихадва вида етикет-QR код,и друг с баркодове.Да избера един от двата вида .   На Етикета с баркод,качвам го по-долу  (DHL RETOUR) сътрудникът на Спиди писа,че с подобни "лейбъли" не работят  и не може да ми съдействат .  На молбата  да ми пратят мостра какъв тип етикет  да изисквам от АМазон не беше отговорено.
Вероятно немските пощи( DHL )  са посочени на етикета от Амазон,а не куриерът DHL,който ние познаваме ,затова да не е възможно да се преобразува. Предполагам това е причината,но така или иначе друг ДХЛ етикет от Амазон няма да изпратят. Няма да настоявам за пореден път, достатъчно любезни са всеки път на чат или мейл,дори и когато нещата не се развиват в моя полза,не оставам с неприятен послевкус от общуването с тях.

За някои хора ( "лейбъли" ) може и да е успешно,но в моя случай-не беше .  Комуникацията и с Амазон и със Спиди беше много бърза.
 И преди съм връщала платено,проблем с изплащането на разходите не съм имала,когато сме се договорили предварително.
Това е етикетът с Баркод
Скрит текст:
Считам конкретния казус за приключен.

# 475
Проблемът според мен е, че не е променен адресът за връщане. Вижда се, че е зададено връщане с DHL от Германия, а не международна услуга. Етикетът за международно безплатно връщане изглежда така:

# 476
Абсолютно съм съгласна със drago , адрес за връщане от Германия и от там идва проблема!
Трапезица , тона ми беше съвсем нормален , нищо лошо....предполагах ,че проблема си е във теб , затова и поисках етикета. Трябвало е да им поискаш ,, предплатен етикет за връщане от България,,
пп. Ако не си изпратила пратката , свържи се отново със тях и им поискай въпросния етикет.

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 21:15 от snow22

# 477
Трябвало е да им поискаш ,, предплатен етикет за връщане от България,,
Трябва адресът по подразбиране да е този, от който ще се връща(по-точно държавата е важна). Така ми каза преди време оператор в чата, понеже ме питаше от кой адрес ще връщам.

# 478
Трябвало е да им поискаш ,, предплатен етикет за връщане от България,,
Трябва адресът по подразбиране да е този, от който ще се връща(по-точно държавата е важна). Така ми каза преди време оператор в чата, понеже ме питаше от кой адрес ще връщам.

Оператора ако не попита , клиента ако не каже от кой адрес ще върне , нормално е да издадат етикет със адреса на доставка , адрес на доставка си е подразбиране.
Винаги когато съм връщала и все още нямаше опция сама да си генерирам етикет за връщане от България , съм искала етикет за връщане  от България. Във профила ми има адреси във пет държави , няма как оператор да знае от кой адрес ще върнеш , ако не кажеш.

# 479
ОЩе в първия чат се разбрахме,че съм в България и транспортните разходи няма да са малки,ще ги поемат. После връщах отговор на същото писмо ( копие на чата),но не сметнах за необходимо за повтарям и по презумпция ми генерират от Германия. А аз предположих,че Спиди ще определят адрес на подателя  ,като ида на място в офиса им  . Благодарение на вас ми стана ясно защо не става. Мисля,че ще е полезно за всички. Хубав ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт