Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 363
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
Не се е появил, но може да опиташ с доставка до Германия, например.
Може ли по-подробно да ми кажеш как става? И таксува ли се нещо?

# 556
  • Sofia
Поръчваш до адрес на превозвач в Германия (може и друга държава, където ти е най- изгодно и където има такава опция), има такса за доставка, но обикновено е по- евтино, отколкото директно до България, а и не всичко се доставя до Бг.

# 557
Кафе машината беше страхотна сделка. Аз купих 3. Мм е кафеджия и е доволен за в офиса и на къщата на морето. Третата е резерва Grinning

# 558
И ММ е кафеджия и му ги показвах, ама с пластмасовия корпус не ставали... Аз, нищо, че не почти не пия кафе, не мога да се съглася с него и като един ловец на сделки много ме е яд, че не поръчах една Angry

Иначе сега ще дебна безкабелна парочистачка, че Керхера, който взех преди две години от склада съм го ползвала буквално 3 пъти и много ме е яд, че го купих Rolling Eyes След безкабелната прахосмукачка, нищо с кабел вече не ми харесва Thinking

# 559
  • Бургас
Ооо, машините са супер за цената си (20 евро) . Аз взех за майка ми, за свекърва ми, за баща ми и 2 за приятелка. За нас купих с металната решетка за 30 евро.

# 560
Знам аз. Следващия път купувам една Smile

# 561
  • Sofia
Оставям оферта на едни безкабелни прахосмукачки, може да е от полза за някой. Сайтът е https://www.veepee.es/gr/home и изисква регистрация, доставката до Испания (ползвам GGBG).

# 562
Доставката не идва ли скъпа на машината, гледам над 4 кг е...тоест около 15 лв?
Иначе за 60 лв и тук изпадат кафе машини правещи страхотно кафе. Simple Smile

# 563
Кафе машината беше страхотна сделка. Аз купих 3. Мм е кафеджия и е доволен за в офиса и на къщата на морето. Третата е резерва Grinning
Предполагам от склада?Състояние като нова или добро?Питам да следя ,че ми трябва една за кухнята до градината.

# 564
  • Бургас
Точно 15-16 лв беше доставката на една машина.

# 565
  • Сф
С Гаджията от линка някой има ли проблем?
Моята нещо много тегаво тече чучурката, почиствах я, сменях кафето, пак същото.
Докато, пък, потече минават няколко секунди и се чува едно силно ПУК, все едно се пробива капсула при Долче Густо.
На нашите взех другия модел, който е с врътката отпред и тяхната е топ, няма описаните проблеми. Чудя се моята ли е дефектна бройка или моделът е по- смотан?

# 566
  • Бургас
Моята също е с врътката и нямам такъв проблем. Но всички други, които взех са като твоята и никой не се е оплакал от подобно нещо. Доволни са много.

# 567
Да не е много ситно смляно кафето?

# 568
  • ВАРНА
Седнах да гледам дневните сделки - то само китайски неща и едни намаления - 2-15%  Rolling Eyes

# 569
Предполагам от склада?Състояние като нова или добро?Питам да следя ,че ми трябва една за кухнята до градината.
Точно така.

Мм не е имал проблеми с машината на работа или на морето.

Общи условия

Активация на акаунт