Бързи въпроси и отговори деца - 2

• 35 812
  • 778
  •   1
Отговори
# 255
Сигурно зависи от детето. Моят от 8-месечен пие от сламка. Сега на 1г7м пие доста успешно от обикновено шише или чаша, като разбира се, се случва понякога да се намокри, но все някак трябва да се научи и няма как да минем без това. За навън най-често използваме шише със сламка, но вкъщи му давам възможност да се мокри на воля.

# 256
  • Terra incognita
Аз не мога да си го позволя, защото ако разреша вкъщи, трябва навсякъде- на ресторант, на гости и т.н., а това не е приятна гледка, детето да се лигаеи на масата, да разлива и тн.
Брат й беше същият. Мина този период, мина му меракът да разлива, беше започнал и да разбира. Таа, чакам и с малката да мине този период 🥴

# 257
Синът ми, на 2г., пие изключително добре от обикновенна чаша, НО... пие половината, а другата половина я изсипва и започва да си играе на "почисти пода". Това го прави с всякаква течност - вода, мляко, сок и тнт.
Затова използвам шише със сламка.

# 258
  • София
Пие най-вече от шише със сламка (от 9м почна с такова). Има такова и с твърд накрайник, ползва и от тези с дърпащата капачка. (1г8м) Всички вършат работа за навсякъде.
Обикновено шише и чаша пие малко, останалото се излива (къде за кеф, къде от неуспех).

# 259
Има едни чаши на Нук с гума, неразливащи, лятото между 1 и 2 години го изкарахме с такава, отказваше ми всякакви бутилки. Спокойно с капачката ми се е търкаляла из раница, дамска чанта, без да тече.
И ние ползваме такава още откакто е на годинка. Много са удобни. Има и чаша със сламка. Той вече си пие и от нормална чаша, и от шише. Но по разходки носим или тази чаша с гумата, или от онези шишета минерална вода с дозаторчетата, които се издърпват.

# 260
От коя марка козметика сте доволни за атопична кожа (2г)?

# 261
Ние ползваме Биотрейд и има значително подобрение.

# 262
  • София
А дерма.

# 263

A-Derma Exomega и Avene Xeracalm.
При малкият рядко се обостря дерматитът и дори тогава не е нещо сериозно. Като цяло редувам тези две козметики, защото съм забелязала, че веднъж едната му понася по-добре, друг път другата. Grinning

# 264
  • Terra incognita
Cetaphil; uriage

# 265
  • Германия
Cetaphil и на дъщеря ми много добре ѝ действа

# 266
  • Terra incognita
В интерес на истината, от Cetaphil съм най- доволна. И аз ползвам голямата кутия, много добре хидратира.

# 267
В интерес на истината, от Cetaphil съм най- доволна. И аз ползвам голямата кутия, много добре хидратира.
Даже не бях я чувала тази марка
https://remedium.bg/cetaphil-restoraderm-hidratirashta-emulsia-z … ha-h295-ml-7291/p това ли е🙂

# 268
  • Terra incognita
Chetaphil lotion е по- подходящо за деца, понеже е по- лека кондистенция. Тубата е в бяло и зелено.

Има Chetaphil creme в голяма кутия, той е по- мазен, според мен по- подходящ за зима

# 269
  • Германия
Потвърждавам, и ние ползваме точно Itch control, скъпичък е, около 25€, но изкарваме с него мноооого време. Със сухите петна на дъщеря ми се справя за 2-3-4 дни като мажа сутрин и вечер.

Общи условия

Активация на акаунт