Бързи въпроси и отговори деца - 2

• 36 657
  • 778
  •   1
Отговори
# 630
Пижами поръчах 4бр на Джордж за 32лв от фб група.
Миналата година му купих зимно яке за 20-тина лева от обикновено квартално магазинче, както и дебело яке с гащеризон за около 50лв.

# 631
  • Terra incognita
Според мен специално със зимното яке не трябва да се прави компромис. Трябва да е от качествени материали, за да му е удобно и топло на детето. Има и от непромокаеми материали, които не пропускат влага и вятър.
Миналата година взех едно резервно яке от Декатлон, скиорско/планинарско. Много добро попадение.

# 632
Аз изтървах намаленията на якетата тази година и затова взех едно олекотено зимно на hm 40 лв и едно зимно на манго за 20 лв. Досега сме били с waikiki, но не ми харесаха цените.

# 633
Ох, вие ми разбихте мечтите за този Sinsay! Grinning
Аз се надявах да са поне като качеството на Pepco. От там имам доста сполучливи покупки, въпреки че и той е малко недолюбван.
Като цяло, синът ми до 1г. е отгледан с дрехи на H&M, но напоследък ме изненадват неприятно с цените си. Днес гледах конкретно за пижамки при тях и се оказа, че тези с недотолкова хубава материя са по 25лв за брой. На мен ми трябват 3 броя, та нещо не ми излиза сметката. Confused

И аз подкрепям мнението за Некст. Комплект от излиза по-евтино от НМ. От НМ пижами взимам на намаление, тогава съотношение цена-качество се търпи.

# 634
  • Пловдив
Аз пък харесвам Синсей Simple Smile блузки, панталонки и пижами има от там и са си Ок. Аз нямам и сушилня , та не мога да споделя отзив как са след сушилня.
Зимното яке миналата година ни беше от Джордж от английския сайт и беше супер.
Сега имаме подарък няколко якета от бабите и ще ползвам тях. А… взех и Софтшел гащеризон от Шушулка.

# 635
  • Германия
Вижте в Лидл за зимни якета, ще пуснат след няколко месеца ски комплекти, миналата година якето беше 13€ . От Лидл взимам и пижами за децата, стига да ми харесат десените

Иначе за бебета абсолютно любимите ми пижами са на Carter’s 😍

# 636
Аз пазарувам от Пепко и Синсей. Имам близначки всичко купувам по 2 и цените им за мен са голям плюс. Миналата зима изкараха с якета от Пепко по 25 лв, които бях купила уж за всеки случай. Сега пък целя им летен гардероб е от Синсей. Качеството ме устройва, все пак не очаквам кой знае какво от тениски за 4,90. Постоянно се цапат по парковете, половина им дрехи са с вечни петна от течност за балончета, не ме е яд като трябва да хвърля нещо. В сушилнята нищо не ми се е свило, даже им бях купила едни панталони и блузи по-голям размер и се надявах да се свият малко, но изобщо не мръднаха. Сега постоянно ми излизат реклами на есенното зареждане, ще ги видя и на живо как са. Синсей напоследък доста повече ми харесват като дизайн отколкото Пепко.

# 637
И моите деца много се цапат и скоро взех дрешки на синсай,да,не са най-качествените,но за цената са ок според мен,имат и по-скъпи дрехи,за които ме боли сърцето като изцапат и дори да се третират петната не помага винаги,а то едно ли е?! 😀  Затова поне като се лекьосат до н-та степен просто хвърлям. 😀 Че ми е омръзнало да третирам петна.

# 638
За Синсей не знам, но от Пепко дрехите много се свиват в сушилнята. Панталон от миналата година и от тази 92р са с няколко сантиметра разлика. Направих си сега експеримент с комплект панталони- единият на простор, а другия в сушилнята - ами от едно сушене, разликата е огромна. Обаче късно го осъзнах. Сега новите дрехи ще ги суша на простор, иначе няма да му станат изобщо.

# 639
На Пепко дрешките от органичен памук не са лоши, само са малко умалени. Не са ми се свивали в сушилнята, рядко ми допадат на външен вид обаче. Тая есен купих един сет с Дъмбо, че малката харесва слончета, много приятен излезе Simple Smile

Sinsay къде се продават? Не съм виждала техен магазин.

Иначе и аз накупих тениски по 4-5 лв, че и по-малко, ама от намаленията на некст. Много им е стегнат и хубав памука според мен, нито се разтягат, нито се развличат, нито се завалва платът.

Разочарованието ми беше Майорал, където апликациите на тениските избеляха при второто пране, а са прани по указанията на етикета. Много красиви бяха в магазина и при първите две обливания, после - за вкъщи.

# 640
Аз взех зимно яке с еднорози 104,тя носи 98 прилично голямо😆,сушилня нямаме,но и така да остане е добре,като за резервен вариант е супер че ще трябват поне два броя зимни

# 641
Sinsay има в моловете в някои градове, може да се пазарува и онлайн. На next нещата са много хубави, качествени и красиви, но са си цифра, ако човек смята да си облича детето изцяло от тях. От mayoral и аз не съм впечатлена. H&M също ги намирам доста по-зле, отколкото бяха преди 3 години и преди това.

# 642
В Next.de и next.co.uk с превозвач се намират чудесни намаления. Примерно тениски сега накупих за идното лято масово по 2 и 3 евро, тук-таме някоя по-джиджана за 5 евро. Миналата есен процедирах по същия начин за това лято.

В тоя ред на мисли, Окайди как са като качество? Май нищо тяхно нямаме. Тънки блузки с дълъг ръкав ми хванаха окото, да знам има ли смисъл да дебна за намаление.

# 643
В Next.de и next.co.uk с превозвач се намират чудесни намаления. Примерно тениски сега накупих за идното лято масово по 2 и 3 евро, тук-таме някоя по-джиджана за 5 евро. Миналата есен процедирах по същия начин за това лято.

В тоя ред на мисли, Окайди как са като качество? Май нищо тяхно нямаме. Тънки блузки с дълъг ръкав ми хванаха окото, да знам има ли смисъл да дебна за намаление.

Здравейте,можете ли да ми кажете как поръчвате от некст с превозвач и колко излиза доставката? Благодаря!

# 644
  • Пловдив
Аз от некст поръчвам директно от сайта, над определена сума е и безплатна доставката. Идват с DHL.

Общи условия

Активация на акаунт