Бързи въпроси и отговори деца - 2

• 36 661
  • 778
  •   1
Отговори
# 645
В Next.de и next.co.uk с превозвач се намират чудесни намаления. Примерно тениски сега накупих за идното лято масово по 2 и 3 евро, тук-таме някоя по-джиджана за 5 евро. Миналата есен процедирах по същия начин за това лято.

В тоя ред на мисли, Окайди как са като качество? Май нищо тяхно нямаме. Тънки блузки с дълъг ръкав ми хванаха окото, да знам има ли смисъл да дебна за намаление.

Здравейте,можете ли да ми кажете как поръчвате от некст с превозвач и колко излиза доставката? Благодаря!
От Англия 4.99 на кг, от Германия 2.99 на кг. Правя поръчка на сайта, адрес за доставка е този на превозвача за съответната държава, плащам с карта. При доставка плащам транспортните само. За по-подробни инструкции тук: https://m.bg-mamma.com/?topic=1444379

Некст имат и български онлайн магазин, но там намаления няма, тоест оттам никога не поръчвам.

# 646
Супер са Окайди, в бебешките им неща съм влюбена, няма по-добро нищо на пазара, дрешките за по-големи също са ОК.

# 647
Някоя мама ползва ли такава камера за бебефон и има ли отзиви?
https://xiaomi-shop.bg/index.php?route=product/product&product_id=1042

# 648
Здравейте момичета , малкия започва детска на 21 септември , знам , че чревните се пускат не по- рано от 15 дена , удачно ли е утре да ги пусна или във вторник . Благодаря

# 649
  • Пловдив
Рано е утре, броят се 15 дни от датата вземане на материала, не от излизането на резултата.

# 650
Рано е утре, броят се 15 дни от датата вземане на материала, не от излизането на резултата.Благодаря , на коя дата е хубаво да се пуснат изследванията

# 651
  • Пловдив
Най-рано на 7-ми, щом ще тръгва на 21-ви. Но ако няма наложителна причина, не бих бързала толкова.

# 652
Точно за една седмица събрах всички изследвания😇и аз така се чудех кое,кога дори ги носих на части...с нея в един дъжд и с такси....

# 653
Пуснете ги 7-10 ден преди датата на тръгване.
При нас кръвните излезнаха за 1 ден, а чревните за 3.

# 654
В тая връзка, да попитам и аз.. освен че се взима ако в контейнерче, отделно трябва да се вземе и скоч лента, и спекталета ли? Всичко това + урината няма да може да се занесе за един ден, нали? Тоест може ли примерно за 2 дни да се занесат нещата или първо да занеса урината и стъклото + спекталетата и когато се изходи същия ден да занеса и контейнерчето? Хич не съм запозната, но ще питам и педиатърката де. 🙄😁 Че скоро и ние ще приготвяме документите и почвам да разучавам по-подробно.

# 655
Angelovam, ние фекалния секрет за контейнерчето го взехме вечерта, преди изследването. Съхранявах го в хладилник.
На сутринта взех урина + фекалната проба от дупето, която се взим на стъкълце. Предварително бях отишла до лабораторията и си бях взела въпросното стъкълце.
Та, с всичко това отидохме да му вземат и кръв и резултатите бяха готови в 3 дневен срок.
Мисля че ако има проблеми с взимане на някоя от пробите обаче, може да се занесе допълнително. Simple Smile

# 656
Аз също ги носех отделни дни....не помня кое беше първо🤔едното баща й го занесе,а ние с нея двете другото,толкова да 7дена за вс

# 657
Аз носех според акото 😃 Като се изакат събирам и прибирам в хладилника ако ще го нося на следващия ден. Взимам урина и със всичките проби в лабораторията да им вземат кръв. Хубаво е да питате в конкретната лаборатория как правят чревните изследвания. Аз съм пускала доста пъти и в доста лаборатории, на някой места аз трябваше да си взема отпечатък, на други- всичко искаха да си направят сами в лабораторията, a  последния път ми казаха, че  от фекалната проба си изследват всичко и не искат отпечатък с тиксо или проба с тампонче.

# 658
Здравейте отново , от детската градина искат карта на маршрута , не разбрах как трябва да се изготви само чух  , че трябва да е на А4 лист , някоя мама има по- запозната ,😘

# 659
Здравейте, момичета. Имам детенце на 3 годинки и половина, което от месец заеква при повтаряне на срички. Направихме консултация с два логопеда и казаха, че е нормално за тази възраст, но аз се притеснявам много. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и бързо ли отмина, как се развиха нещата при вас?

Общи условия

Активация на акаунт