КАУФЛАНД - тема 55

• 45 403
  • 781
  •   1
Отговори
# 150
Някои твърдят, че това олио с кръстовете не е годно за готвене. Използва се от църквата за кандила... Misc Ghost
Подобен продукт се продавал в съседна Гърция за църковни кандила.

# 151
Дева, днес посетих филиала в Тракия, бях наблизо. 😃 Той е направо огромен! 😵 Обаче в такъв голям магазин да няма нито 1 бутилка от зехтина, който исках...даже и етикет с цената нямаше. Един служител зареждаше олио и се опитваше да ме убеди, че търся Косто д'Оро 10,89 лв, този бил най-евтиният зехтин. 😆 И понеже продължих да оглеждам зехтините, посъветва ме да не гледам повече- нямало по-хубав зехтин...😅 А после в нашия филиал-кутийка си взех спокойно зехтинче. 🙂 Отгоре прашасало като бутилка с добре отлежало червено вино😆

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 20:15 от dolce miele

# 152
Долче сега чакаме оценка на вкусовите качества след дегустация 😉

# 153
Заредих олио на 4 лв от Билла и няма повече да ходя да търся. Ние зехтин не ползваме, но олио да. Имам много набелязани неща, дано ги има налични като отидем

# 154
В Лидл Вихрен има много олио на 4.49 лв, онова с гадната капачка вече е с хубава к пак е на тая цена.
И брашно има всякакво по много.

# 155
  • София
За цедката - само нагряване я оправя. Сложи я на котлона да загрее много, хващаш я с нещо като щипки(аз действам с клещи) и силно я удряш в някаква твърда повърхност(дъска за рязане използвам върху плота). Повтаряш два-три пъти. Ще падне всичко след няколко нагрявания.

Изкупили са лилавата Фамилия, ще караме с бялата.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 17:57 от yovanka

# 156
  • София
Купих 32+8 ТХ Milde От Л за 20.99лв.  Все още е на тази цена, въпреки, че вече мина промоционалната седмица.
Днес в Кауфланд доста клиенти купуваха ТХ на Фамилия, но аз реших, че няма да правя коморис за качество - цена - брой в опаковка.

# 157
Амииии... има кръстче олиото наистина, вероятно е благословено  Grin

# 158
  • София
На олио Калиакра няма кръстче.

# 159
За съботно става дума - Плиска.

# 160
Дева, днес посетих филиала в Тракия, бях наблизо. 😃 Обаче той е направо огромен! 😵 Обаче в такъв холам магазин да няма нито 1 бутилка от зехтина, който исках...даже и етикет с цената нямаше. Един служител зареждаше олио и се опитваше да ме убеди, че търся Косто д'Оро 10,89 лв, този бил най-евтиния зехтин. 😆 И понеже продължих да оглеждам зехтините, посъветва ме да не гледам повече- нямало по-хубав зехтин...😅 А после в нашия филиал-кутийка си взех спокойно зехтинче. 🙂 Отгоре прашасало като бутилка с добре отлежало червено вино😆
Скрит текст:
По кое време това? Аз си купих от зехтина точно от този магазин, имаше няколко кашона. Към три следобед беше.

# 161
И аз не искам да правя компромис с качеството на т.х. и затова ще взема отново Фамилия. Но ще трябва да почакам, нямаше от бялата, само цветята. И без друго днес минах инцидентно. Ескалаторът е в ремонт, маса народ щеше да се претрепе, обърнат е.

# 162
Амииии... има кръстче олиото наистина, вероятно е благословено  Grin
Аз си мислех, че е майтап
В интернет се гъбаркат, че било за кандилници.

# 163
  • гр. София
Имам такова олио на моето няма кръстче. Не вярвам ,че ще пуснат олио за кандилници. Пуснете снимка на друго олио с кръстче не на това от фейсбука.

# 164

Може и да е самата истина. Случайни работи няма.

Общи условия

Активация на акаунт