КАУФЛАНД - тема 55

• 45 518
  • 781
  •   1
Отговори
# 390
Прясно мляко К класик от двуседмичната брошура дали има в Бъкстон, в ОК нямаше вчера след обяд?

# 391
Някой с пресни наблюдения дали има  цветя Мушкато във варненския магазин в Трошево?

# 392
Приборите на Tasty са на Факелман, аз тях не ги харесвам и повече не гледах.
Зехтинът Алеас 2 за 1 пък видях, че е бутилиран тук и от него се отказах.
Тези сладка са с голям процент плод и 44 грама на сто захар, взех и от трите вида, пробвах с череши, хареса ми. https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/obs … _id=00092219.html

# 393
За мен няма значение дали нещо е на Факелман (или на друга марка), купувам, ако нещото ми харесва. 🙂 От Tasty не можах да разгледам останалите неща добре, че и през двата магазина минавах набързо. Следващия път. А някой може ли да пусне снимка междувременно? 😃

# 394
Аз вече в доста по-голям процент започвам да се съобразявам с цената, за разлика от преди.
За софиянци, в Хит от четвъртък ще има на промо зехтин Елиа:

# 395
На К-Класик взех сладкото от кайсии преди няколко дни, хубаво е.
На мен ми идва една идея по-сладко, но аз от много време органичавам сладки неща, та повечето купешки сладки са ми като наблъскани със захар.

# 396
Леле, 13 лв. за литър зехтин като намаление ли го пласират вече.

# 397
И в CBA ще има хубав и изгоден зехтин от четвъртък.

# 398
Леле, 13 лв. за литър зехтин като намаление ли го пласират вече.
Соул, Елиа е от малко по-скъпите зехтини, не е като Коста Доро, който през седмица е на 10 лв. На този не съм му следила цената, но на същата марка доста дълго дебнех докато пуснат на промоция Деликатос и Ароматикон.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 18:01 от Lemy

# 399
Маслините нали поскъпнаха доста. Очаквам и зехтините да вдигнат.

# 400
Те тия зехтини са по складовете от година сигурно. Къде точно е поскъпнал зехтинът, в Италия не е със сигурност?

# 401
Леми, Елиа съм купувала много пъти, но не ми е направило впечатление да е чак скъп. Тук опитват да ни правят на маймуни. Българинът от край време е склонен да плаща големи надценки за храна.

# 402
Ако мине номерът...Доста често ни изпробват. 🤷‍♀️

# 403
Ако мине номерът...Доста често ни изпробват. 🤷‍♀️
Момента е такъв и според мен ще мине номера.

# 404
Леми, Елиа съм купувала много пъти, но не ми е направило впечатление да е чак скъп. Тук опитват да ни правят на маймуни. Българинът от край време е склонен да плаща големи надценки за храна.
Еми сравни го с Алеас, който на промо е 10 лв, и го анонсират като намален от 20 лв., но пък е бутилиран тук.

Общи условия

Активация на акаунт