КАУФЛАНД - тема 55

• 45 451
  • 781
  •   1
Отговори
# 465
Кое мляко К-класик имате предвид, че са го "покрили"? При нас известно време го нямаше UHT млякото им 3,5%, имаше само 1,5%. Може би 2 седмици или малко повече липсваше. Досега не се беше случвало...
Благодаря за снимките на Tasty! Някои неща ми се струват с доста завишени цени. При намаление биха ме заинтригували няколко неща.

# 466
На Tasty са доста завишени ценните, да.
Благодаря за снимките от съфорумката.
Само искам да добавя, че освен кухненски прибори Tasty, има надолу по рафтовете разни тетрадки, стикери, дъски за рязане, кухненски кърпи, брандирани с логото на марката, затова и цените са така завишени.
Белачка за ябълки съм виждала също.

# 467
Кое мляко К-класик имате предвид, че са го "покрили"? При нас известно време го нямаше UHT млякото им 3,5%, имаше само 1,5%. Може би 2 седмици или малко повече липсваше. Досега не се беше случвало...
Благодаря за снимките на Tasty! Някои неща ми се струват с доста завишени цени. При намаление биха ме заинтригували няколко неща.

Да, прясното в пластмасова бутилка на двуседмичнно промо 1,79
Аз го харесах, ама няма налично тая седмица.

# 468
Долче, има от твоята Инка при нас. Simple Smile

Има и намалена Цикория.

Всичко набелязано купих - Есекс, ябълки, кайма, домати. Няма да ходя повече тази седмица.

# 469
Забелязах, че няма вече лютиците на Ideal gourmet. Купувах я от години и много я харесвам..виждали ли сте я някъде?

# 470
Времето се затопли, вадете маратонките от 5 лв. Joy

# 471
Дева, направено е вече, много са ми удобни.😃 Чакаме и от Кауфланд да извадят още маратонки по 5 лв- да разнообразим и цветовете...😁

# 472
Знам, Долче, моите са отпреди промоцията. Толкова са лекички, не ги усещам.Flowers Hibiscus

# 473
Ха, Дева, точно днес си мислех за маратонките. Утре среща в Южния парк на всички от София с петолевките. Laughing  Много сме, силни сме. Bowtie

# 474
Пловдивчанки - на Гребната база. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 475
А бе един национален флашмоб да направим. Bowtie Ама Кауфланд какво ще дадат за рекламата. Само да не е олио. Laughing

# 476
Е, стига де...олио...Laughing

# 477
Ние се храним здравословно, ще искаме авокадо 🥑🥑🥑.

# 478
  • На изток от Ада
А така авокадо вчера купих 2 по 1,89 лв
Вие къде държите авокадото?

# 479
А така авокадо вчера купих 2 по 1,89 лв
Вие къде държите авокадото?
Ако купя повечко го държа в хладилника, вадя го ден преди консумация

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 22:52 от PeacockLove

Общи условия

Активация на акаунт