КАУФЛАНД - тема 55

• 45 412
  • 781
  •   1
Отговори
# 540
Аз Инка в картонените кутии съм купувала от квартален магазин за горе- долу същата цена.То разликата във въглехидратите почти се стопява в едната доза , която правиш, но за мен е по важно, че е без захар.
Току що минах през Кауфланд Банишора за пръст , че ще градинарствам  имаше намалени саксийни цветя.Аз си взех намалени мини розички по 1.19 лв и едно като чичко Тревичко за 2.79 лв в керамична кашпа.
Разни зелении за салата на нормални цени, ананаси , мляко и кюфтета Ххл за вечеря.

# 541
Аз не мисля, че в инката от картонените кутии има кой знае колко цикория. А мисля, че въглехидратите са повече, защото има и захарно цвекло и оттам идват, предполагам. За вгх просто споменах, аз така или иначе не консумирам нито инка, нито цикория, нито напитката от Кауфланд.😉 Купувам за другите вкъщи. 🙂 И те я пият само заради вкуса, не заради някакви ползи и не гледат колко вгх има или дали има в съдържанието цикория. 🙂 Когато съм била малка и съм пила инка от кутия, пак съм я пила само заради вкуса (и защото тогава не можеше да пия кафе😁), а не заради ползите от цикорията.
Казах, че ми става радостно като прочета, че вече има инка в К и после се сещам, че за неинка става въпрос. 😁
Според мен, ако държиш толкова на цикорията, по-добре тази разтворимата от буркана. Все пак е 100% цикория, нали? В картонените кутии силно се съмнявам цикорията да е много. А как е всъщност като вкус цикорията от буркана?🙂

# 542
Още не съм отворила буркана, имам други 2 пакета отворени с цикория. Харесвам бленда на инката и ще се радвам, ако се появи в К. Допълнително подсилвам с още цикория.

# 543
Този фрутюрник с горещ въздух дали ще става за нещо ..Thinking

# 544
Някой спомня ли си кога за последно пускаха кафе машината Айко? Знам , че я пускат през няколко месеца, но сега когато ми трябва Simple Smile сигурно ще почакам. Имам две , но едната нещо се умори,все още е в гаранция (трета година) . Звънях на националния телефон и там ми казаха , че на третата година не ремонтират , а връщат парите.

# 545
  • На изток от Ада
Всъщност от известно време пускат друга машина Еспресо нещо си е марката.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 13:48 от nasito8988

# 546
Някой спомня ли си кога за последно пускаха кафе машината Айко? Знам , че я пускат през няколко месеца, но сега когато ми трябва Simple Smile сигурно ще почакам. Имам две , но едната нещо се умори,все още е в гаранция (трета година) . Звънях на националния телефон и там ми казаха , че на третата година не ремонтират , а връщат парите.
И аз я чаках, накрая си намерих една доста запазена от ОЛХ и купих от там, много добра машинка е.

# 547
Да се снимаш с него за спомен. Колкото познати имам не са доволни. Колкото мами се изказаха брез него не могат да живеят. Къде е разминаването мога само да гадая. Технологиятя за обработка на продуктите с горещ въздух е калпава. Само хаби енергията.

# 548
Не го знам точно какъв е този в Кауфланд, но от 5 месеца имам еърфраер от лидл и от тогава няма ден, в който да не съм го ползвала. Всичко в него става много вкусно и бързо и не мирише на храна в стаята.

# 549

Според мен не. Малък и маломощен е. 3.5л събира точно 2 филии или 1 пилешко бутче. 1400 вата. Моят е 1500 и крилцата стават за 30 мин. По-добре малко по-скъп, но да върши работа.

# 550
Мнението на хората е различно, защото има огромно значение дали ще си купиш евтин, малък, слаб и калпав модел или ще е по-мощен, по-голям и по-хубав. 😉 Позната преди години се обади по телефона на неин приятел, който продаваше перални...каза му да и' донесе пералня за "Х лева"...Донесоха и' калпава пералня...без възможност за връщане (нали, за да не се обиди приятелят). Обаче на тази цена имаше перални на промоция с много повече функции, по-големи, по-икономични и т.н...🙂 Същата работа е и с фрайъра. Има значение какъв ще е. А и какво очаква човек от него (чувала съм хора да очакват, че ще могат да готвят в него "всичко", вкл. и супи или количество, което се побира в цяла голяма тава...което не е много реалистично).
Голям хаос стана вчера в магазина. Докато си взимах зехтин К-класик от намаления, някъде отстрани падна малка бутилка със зехтин, явно оставена зле, защото падна от самосебе си и ми изкара акъла! Долната част на дънките и обувките ми се омазаха със зехтин. Аз, освен, че много се стреснах, стана ми и ужасно неудобно заради огромното мазно петно и парчетата стъкло...А от Информация ме попитаха дали съм добре и дали съм се наранила, попитаха ме дали имам нужда от мокри кърпички или друго. Похвалвам ги за отношението! Макар че аз бях толкова изненадана от цялата случка, че едва успях да им благодаря😁
Иначе, като изключим този неприятен епизод и мазните петна по мен, взехме последната бройка бяла Фамилия, намалени макарони, 2 бутилки зехтин и още няколко неща. Нямаше интересни намаления при зеленчуците, имаше някакви "умрели" марулки по 79 ст, но и 15 ст им бяха много и подминах.
Соул, при нас няма изобщо от цикорията в буркани. Нито намалена, нито на редовна цена. Всъщност, преди 1-2 седмици, близо до касите на намаления щанд, имаше 1 буркан с цикория, беше намалена може би на около 4 и нещо. Вероятно още тогава са свършили при нас и онова е била последната бройка.🙂

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 17:43 от dolce miele

# 551
  • На изток от Ада
Малък е фраера, но зАвиси кой колко яде. Винаги може на два пъти.
Аз съм с Вортекс на Инстант пот, 5,7л, 1500 w, добър е но не излиза кой знае колко. Мъжа ми си хапва. Общо взето за едино ядене. Но ние не правим 2- 3 неща за ядене. Ами само една манджа.
Аз бих взела от Лидл или от Кауфланд имат гаранция, може да върнеш до 30 дни в Кауфланд. И в Лидл може даже до 60 дни с Лидл +, ама там правят въртели.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 18:06 от nasito8988

# 552
Благодаря, Долче. Явно в София намалението е било най-голямо и добре, че намерих. Подозирам, че изтеглят продукта.

# 553
И аз така мисля. 🙂

# 554
  • На изток от Ада
Ще видя при нас за тази цикория.

Общи условия

Активация на акаунт