Отговори
# 90
Здравейте, момичета!

“Най-красивите неща в живота, тези, които ще останат вътре в нас завинаги, са:
спомени, чувства, емоции, хора…”

Желая ви много слънчеви усмивки и ведро настроение!
Спорна сряда!

# 91

Sleeping Докато чакам нещо ново,
добре познатото старо..и след седмица Еда става на 2 год..

# 92

Sleeping Докато чакам нещо ново,
добре познатото старо...

Скрит текст:
    Софи, цитирах те, защото нищо ново не открих и аз. Ще си гледам маминия хубавец на стари фотки и ще въздишам по Ийт Козан. А Джихан не можах да го кача  в YouTube. Мошеници - не стига, че спряха сериала на 4-ти епизод, но са блокирали и всяко качване на сцени от сериала "Дума на честта". Но аз ще направя един "коктейл" от двата любими сериала, да видя ще излъжа ли канала. Stuck Out Tongue Winking Eye Та Исра и Джихан - на линк от Instagram.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 19:34 от Emiliya

# 93

Flowers Bouquet ЕМИ* мноого хубав клип..
г-н Иит е като буре с барут, качва адреналина
и разпалва страстите, вдъхновение без край!
Kissing Heart

# 94
Здравейте, момичета!

Усмихни се!
Нищо в този свят не е вечно, дори и проблемите ни.
Прекрасно и свежо утро, ви пожелавам!

# 95

Hearts

Heart Eyes млади,красиви, талантливи,
богати,известни и сърдечни..
и няма нищо ново за нас фен*ките!!
Hug

# 96

Ааа, Софи, вчера Амине се "отчете" в сторито си. Виж какъв хубав маникюр ни демонстрира - със сърчице. А на другия безименен пръст сигурно е монтирала снимката на Грозника, но не иска да ни го покаже, че може да урочасаме "красавеца".

Иде ми да закрещя точно като Ийт Козан, пък дано Толга ме чуе и да се появи най-после. Да закрещя, ама покрай нас няма море, а докато отида до най-близкото ... ще ми размине.

# 97

Flowers Bouquet ЕМИ* не си търси оправдание, море няма но яз Студена*
ти е под носа, може да крещиш повече и от г-н Иит..
аз как съм пропуснала красивия нокът на Амине,
сега и на мен ми идва да крещя и ще трябва да хващам гората,
нали красавицата там срещна брата на Иджлял,
може и аз да срещна някой..
Joy Joy

# 98

Неее, към яз. Студена не се приближавам, че ако там закрещя ... ще изплискам водата и хайде отново едногодишен воден режим. Тццц, спомените ми са още живи и миризмата усещам! Joy Joy
    Като спре водата при нас изпадам в ужас - гледката на децата ми, натоварени с туби от Горна баня и ръце, издължили се до коленете, изплезени езици и посуда, пълна с живителна течност из целия апартамент, а аз като балерина фино лавирам, за да не разлея някой леген и да иде бадева ... неее, не искам да си го причиня отново.

Софи, а ти внимавай с гората и не се надявай да срещнеш нещо читаво там. В гората - само мечки (ама и за тях се съмнявам, покрай пандемията, войната и икономическата криза може и да са зачезнали). Поемай курс на запад, мисли и за морето - там може и да "изскочи заек".
    Ето и г-н Ийт категорично забранява да минаваш през гората!

Уморихме момчето, еййй! Глава го заболя от нас ...

# 99

Емкааа , сервирай пина коладата и аз ще изкрещя , та чак у босфора ще ме чуят .
Софиии ,  дизайнера си има помощник неква безизвестна и  се уреди при Казанова . Ние йок .

Ако ви е интресно попаднах на тази статия .

Скрит текст:
Превърна ли се Турция в евтин пазар на телевизионни сериали за чужди платформи?
След Netflix, Amazon Prime Video и discovery, disney+ и HBO Max също навлизат на турския пазар с много сериозни трансфери. Сина Кологлу засегна този въпрос в публикацията си в личния си акаунт в Twitter и каза: „Върна ли се Турция на пазара на евтини телевизионни сериали поради обменните курсове?“ зададе въпроса.

DISNEY И HBO; ИМЕНА НА ЗВЕЗДНИ ВРЪЗКИ

Както знаете, лирата е като марка срещу долара. Чуждестранните платформи, които ще дойдат в страната, свързват играчи като хляб със сирене. Казва се, че Halit Ergenç Şahan Gökbakar Hande Erçel е подписал с Disney например, а Mahsun Kırmizigül също се казва, че е подписал с HBO. Тези имена ще работят само с тези канали.

Не можем лесно да намерим актьори. Сега ни е трудно да плащаме парите, които искат, каза той.

Цифрата, която чух за сериала club е 650 хиляди долара на епизод. Когато конвертирате тези пари в турски лири, излиза рекордна цена за домашен сериал. Никой местен производител не може да даде тези пари. Разликата между долара и лирата благоприятства идването на чуждестранни платформи у нас.

Продуцент; „Например, ако заснемат този клубен сериал в САЩ, ще струва милион долара на епизод. Той казва 650 хиляди долара в пари за бисквитки. Всеки сериал на Netflix или, например, сериал на HBO или Disney, е кандидат за счупване на рекорда „Най-скъпи домашни сериали“ един след друг!

# 100

Феми, пристига и Пина Коладата - с ананас и дъх на море, палми и още нещо...
     Благодаря ти за статията, която си ни постнала. Прочетох я с интерес и съм напълно съгласна, че Турция бързо се превърна в евтин пазар на телевизионни сериали за чужди платформи. Както са я  подкарали за турските тв-та няма да има желаещи актьори и с право. Да избягат всички, че условията на труд и снимки са непосилни за екипите.
     Снимат по 16 часа на ден и правят за седмица двучасов епизод, без да знаят как ще продължат и как да влязат в образ, който не е оформен дори в главите на сценаристите.
     Да не говорим за измислените рейтинги, които пратиха качествени продукции на боклука, за да дадат път на бози, приспиващи съзнанието на уважаемия зрител.
     Точно затова се радвам, че Толга рече и отсече - край на телевизионните му изяви. Сам си е господар и ще снима каквото си иска. Предпочита филми, но скоро ще ни изненада и със сериал за платформа. Аз вярвам на маминия красавец и чакам нетърпеливо появата му в нов, завладяващ образ.

# 101

Flowers Bouquet ЕМИ* ша ма скъсаш от смях с това " да избягат всички" Joy
..и остава само нашия красавец със собствена компания
който си снима на воля сериали с много епизоди и сезони
като пуска и по нЕкой филм по кината за допълнителен кеф
Joy

# 102

..и остава само нашия красавец със собствена компания
който си снима на воля сериали с много епизоди и сезони
като пуска и по нЕкой филм по кината за допълнителен кеф
Joy
     Софиии, това е мечтата ми! Развинтеното ми въображение се върти само около маминия сладур и неговите дълго чакани роли в сериали без край.
     Няма да ми омръзне, нито да ми е скучно.
     Ще гледам в захлас и ще въздишам по този невероятен сладур, който тази вечер отново ме "хвърли" в размисъл. Пуснал това: Иди разбери каква бомба ще избухне "много скоро". За "Лимит" знаем, "Ченгето Халюк" също го чакаме на 29 април. Бомбата ще да е нещо ново, а дано ... Склонна съм да вярвам, че мечтата ми за нов проект е на път да се осъществи. Ще гледаме Толга в нова роля, убедена съм в това.

Арабските фенове са пуснали този плакат на "Ченге", но дали това е оригиналният плакат нямам идея.

# 103

SunglassesЕ-хаа, Дж Бонд с една красавица, нашия комисар Халюк с три.. Heart Eyes

Flowers Bouquet Nature Sunny Kissing Heart

# 104
Здравейте, момичета!

Мечтите са, за да се сбъдват, а кафето, за да ни събужда за тях...
Добро утро и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт