Пазаруване от trendyol.com

• 75 171
  • 136
  •   3
Отговори
# 30
Поръчвала съм с посредник- спално бельо, контакти, осветителни тела, сервизи, килим… не си спомням още какво.
Не бях доволна от посредника и спрях да поръчвам .
Очаквам мнения , обичам да пазарувам и ще се радвам да имам тази възможност

# 31
Пазарувай смело, от няколко години пазарувам от там, никакъв проблем не съм имала до сега. Пазарувала съм дрехи, обувки, слънчеви очила и т.н. Свали си приложението, там има и допълнително много купони за отстъпки. Видях, че от днес предлагат опция наложен платеж, до сега беше само с плащане с карта при направа на поръчката. Миналата седмица за пръв път направих връщане към тях на два артикула /безплатно е/, със Спиди, веднага получих е-mail, че върнатата поръчка пътува към тях, очаквам сега да ми върнат паричките.
Питай, ако нещо друго те интересува! Simple Smile
[/quote]

Здравейте, относно връщането - успяхте ли да разпечатате етикет за връщането, защото при мен няма такава опция?

# 32
  • Plovdiv
gabbyy_ да, нямах проблем с етикета за връщане, на e-maila, с който си се регистрирала получаваш етикета за връщане в pdf, даваш го с пратката на Спиди, а веднага щом Спиди го маркираха получих известие по мейла, че е задействано връщане на поръчката. Може би след 15 дена получих мейл, че пратката все още не е пристигнала при тях, но тъй като клиента няма вина за това, те ми връщат парите и реално те ми възстановиха стойността без да са получили пратката при тях. А след 20 дена получих мейл, че върната от мен пратка вече е пристигнала при тях.

# 33
  • Някъде в Европа...
Получихме първата си поръчка и то много бързо, с безплатна доставка и наложен платеж - кецове Найк и блузка Келвин Клайн. Синът ми сам си направи поръчката - нямал е пб с плащането на място, имало само такса наложен платеж. Доволен е от артикулите, казва, че са оригинални...

# 34
Обмислям поръчка и ми направи впечатление, че на някои маратонки пише "един размер", но къде пише кой точно размер е или поне някакви см.
Доставят ли до офис на Спиди?

# 35
Поръчвам вече няколко пъти, нещата пристигат бързо и са оригинални, доволна съм.

# 36
  • Варна
Много съм доволна от нещата, които поръчах! Поръчките дойдоха до адрес с Еконт и Спиди.Една поръчка с няколко артикула идват от различни складове и куриери , но пък страшно бързо за по-малко от седмица и всички са оригинални.

# 37
Здравейте,аз също поръчах, но се очертава другата седмица да не съм в България,мога ли да отложат пратката до офис ,щом доставят с Еконт и Спиди и да я взема ,когато дойда като пратка в България,изпращат ли предизвестие?

# 38
  • Варна
Здравейте,аз също поръчах, но се очертава другата седмица да не съм в България,мога ли да отложат пратката до офис ,щом доставят с Еконт и Спиди и да я взема ,когато дойда като пратка в България,изпращат ли предизвестие?
 Да, ще получите известие от приложението, на имейл и на съобщение,  от което можете да го отложите или пренасочите.

# 39
  • В страната на мечтите.
Побутвам темата. Днес направих първа поръчка в приложението им, след като доста време го заглеждах по реклами в социалните мрежи, но ме притеснява, че явно са от различни места и се очертава според приложението да дойдат 4 пакета, 2 от които с по един артикул. Някой друг имал ли е такъв казус и накрая не идват ли като от тему в един ден всичките и в един пакет?

# 40
Здравейте, гледам че имат неща на guess, calvin klein, tommy Hilfiger, оригинални ли са според вас? Малко ми е съмнително на тези цени.

# 41
  • Popovo
Побутвам темата. Днес направих първа поръчка в приложението им, след като доста време го заглеждах по реклами в социалните мрежи, но ме притеснява, че явно са от различни места и се очертава според приложението да дойдат 4 пакета, 2 от които с по един артикул. Някой друг имал ли е такъв казус и накрая не идват ли като от тему в един ден всичките и в един пакет?

На 29 март направих първата си поръчка от 4 артикула , която разделиха на 3 части.
Поръчката пуснах с наложен платеж.
На 3 април, получих единия артикул с куриер на Еконт.
На 8.04., трябва да получа 2-рия артикул, а останалите два са с дата на доставка 18.04.

# 42
  • Някъде в Европа...
Здравейте, гледам че имат неща на guess, calvin klein, tommy Hilfiger, оригинални ли са според вас? Малко ми е съмнително на тези цени.
Кецове на найк и мъжка тениска на Келвин Клайн - според младежът вкъщи са оригинални..Тениската е супер материя, за жслост, му бе голяма и я препродаде на приятел...

# 43
Оригинални са, имам вече две чанти - Valentino и Moschino,чакам още една. Имам и маратонки Guess, синът ми си поръча две тениски на Boss - всичко е топ.

# 44
  • София
Напрагя ме този апп. Добавям артикули в кошницата на една цена, като сложа следващ - цената на предишните скача нагоре. Снощи нарочно оставих 4 и скрийншотнах на каква цена са. Автоматично 2 са отпаднали от кошницата и имам 2 оставени на завишена и различна цена от вчерашната. За мен това не е лоялна практика, не знам. То трябва адското дебнене, за да вземеш нещо наистина на добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт