Къде в Русе - 13

• 62 202
  • 894
  •   1
Отговори
# 135
  • русе
Хубав ябълков оцет откъде да си купя?

# 136
# 137
Някой да знае къде се продават или да е виждал митичните кюфтета Осем, които рекламират?

# 138
Някакви впечатления от цирка до Кауфланд? Струва ли си?

# 139
Зъболекар, който се занимава конкретно с лечение на проблем с венците? Ако може и часовете му да не са за края на август Simple Smile)))

-
Д-р Иван Велков. Преди 2 години ме лекува и съм доволна.

# 140
Има ли в друга посока лавандула освен към сливо поле?

# 141
  • Русе
Има ли в друга посока лавандула освен към сливо поле?
След с.Нова Черна, в посока Силистра, вляво има огромно поле с лавандула.

Прословутите “Осем” пробвахме кебапчета, намерихме ги в гр. Главиница. 🙂 В Русе не съм виждала.
Евтини ни се сториха(4 лв, 500 гр), но не са лоши, засега.

# 142
В Главиница в съвсем обикновен малък магазин, нали? Значи ще потърся по малките магазини и тук. ММ иска да ги пробва.
Цената е изненадващо ниска на фона на всичко останало наистина.

# 143
Аз в магазин Зари видях наденица на " осем" замразена .
Нова черна не е ли след Сливо поле?

# 144
Здравейте, бихте ли ми помогнали с информация за добър кардиолог и диетолог в Русе или е ,,мисия невъзможна''?

# 145
  • Русе
С....
Нова черна не е ли след Сливо поле?
Точно след Бръшлен и по точно след Цар Самуил е.

# 146
Аз знам къде е , предвид че съм раждала два пъти в Тутракан и този път съм го минавала многократно.
Само, че дамата пита за лавандула не в посока Сливо поле. Има до Шумен, но е много по- далеч, отколкото е Нова черна. Нашата фотосесия беше до Шумен

# 147
Наумила съм си да пробвам маникюр с гел лак. Моля за препоръки в кой салон/конкретна маникюристка да отида.

# 148
Наумила съм си да пробвам маникюр с гел лак. Моля за препоръки в кой салон/конкретна маникюристка да отида.

Записвам се да слушам.

Мога да кажа къде да не ходите, но не помня имена, затова ще обяснявам малко като дебил Grinning
- при Галките до Бистра и Галина - много зле от към оформяне и качество на лак. Пак там до Златните Рибки има едно мъничко Алера или нещо такова - там съм ходила само при едното момиче, това, което е от дясно до прозореца - харесва ми най-много, но повечето и цветове са много отровно-ярки за мен.
В Евас комплекса на последния етаж, не и помня името - няма никакъв избор на цветове, не разбира от това кое на какво си отива.
До полицията има едно ОМ, мисля че се казва, при слабото момиче в ляво - внимава доста, но един маникюр отнема над 2 часа, много ми е бавно на мен, нямам толкова нерви.
В студиото на Нина Йорданова - Джейлян. Много качествени лакове, не мръднаха над месец и добре рисува момичето, но не ми хареса оформянето, а и час можеш да си запишеш при нея след месец-два...

# 149
Момичета какви са цените на басейните тази година?

Общи условия

Активация на акаунт