🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 469
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ами те договорките и шушуканията са основен елемент в играта. 😀

# 616
  • Sunshine state
А, баш! На мен точно за това и ми харесва сезона - показват ни отношенията и наговарянията между играчите. 😁

# 617
На по-късен етап. Тука се познаваха отпреди старта и имаха коалиции вече. Освен това да ги дават много по-малко в самата серия,  за сметка на по-интересни, многопластови и забавни игри например

# 618
  • София
Не съм съгласна, че е на по-късен етап в играта. Все пак и до обединение не се стига с магическа пръчка. Аз определено предпочитам да е така, отколкото да гледам безкрайно дълги игри като в ИВ например.

# 619
Като гледам как само цени останаха в Ифугао, нищо чудно и Бонток да не ходят повече на съвет.
Ако макето не ги саботира и прецака някоя игра, за да разчисти терена. На прицел са му мъжете от неговото племе, така че очаквам да се изяви в тая посока.
Не мисля, че ще тръгне да го прави, защото той е този със скрития коз в другото племе (е, частично му изгърмя Георги), Доктора и Денис нямат скрито подкрепление там. По-скоро Мила е на мушката, защото при обединение може отново да заиграе с Ганка и Анелия.

Нещата другата седмица ги виждам така: Победа във вторник за Бонток и Джулиана отпада, отпада и на острова.

# 620
  • Другата България
Същото мисля за Мила.
Тя е с приоритет пред доктора и Денис именно защото е потенциален съюзник на коалицията в Ифугао.
Куку и Пипи това са го предвидили.

# 621
Интересното е че в Ифугао знаят за коалицията на Зоран с Йо и Бо. Искрено се надявам да го доведат до знанието на Док и Мила .
Както казах , най-полезния ход на Ифугао беше да паднат . Зоран колкото и да саботираше , не му се получи. Сега пак трябва да паднат Ифугао - имат още двама за чистене - Алекс и Джулката .Интересно ми е да гледам , как две коалиции с равен брой игрчи се надлъгват и надцакват , но когато  фурнаджийски и подмолно  някой смени коалицията , и има и идол , вече не го имам за тарикат а за подлец.. Визирам Йо и Бо. За това се надвям някой да снесе инфото на другите , тогава ще е интересно надцакването, иначе ще си е чист нож в гърба.
++ Кари , Мила, Ванко
+Гани, Анелия , Иван
= Драго , Александра , (едната от Йо и Бо), Д...енис
-Джулка , Георги (другата от Йо и Бо)
- - Зоран

# 622
  • В светлината на слънцето
Здравейте! Присъединявам се и аз тук, досега само ви четях.
Сезонът много ми допада на мен, доближава ми се до американските може би най-много от всички бг сезони досега. Интересни за наблюдаване са стратегиите и коалициите. Има хора, които определено са подготвени да играят играта. Жорко сам се прецака, прекалено напред погледна, че го и изрече на глас. Драго ми допада като представяне, но му куца стратегията, там май разчита на интуиция повече. От жените: Бо-Йо и Анелия-Ганка са стратези (някои повече, други по-малко), Кари (никак не я харесвам) е скрита лимонка. Мила също не ми допада. Зоран играе добре играта. Другите ми са някак пълнеж.

# 623
  • София
То затова има хора, които не харесват Сървайвър, защото силните играчи отпадали.
Ами....за жалост тук силен играч не е еквивалент на силен във физически аспект, а точно обратното.
Разбира се, най-добре е хем да си силен физически, хем да си "силен" психически, хем да си "силен" социално и стратегически.
Не смятам, че е за жалост. Основният елемент, който според мен прави формата различен от всички други е именно, че победата на човек не зависи от зрителите или пт самия него, а именно от бившите му съотборници. Ако тръгнем отзад напред, може лесно да се установи кое е най-важното в играта.

# 624
А може ли да ме светнете - колко души накрая гласуват за фаворит който да спечели . 1 всички участници от началото до края , 2 всички стигнали обединеното племе , 3 всички оцелели след там някакви игри при които отпадат още хора ...
И тези които избират също могат да бъдат избирани или как въобще става накрая

# 625
  • Другата България
Не.
Когато племето стане едно, играта вече става индивидуална.
В играта влиза индивидуален имунитет, който важи за спечелилия го играч, той е спасен от изгонване.
Може да го предостъпи на друг обаче, и така да спаси друг, с това също стават врътки и интриги, пак ще се върна на Сезон 16, но там накрая бяха останали 5 човека - 4 жени и един мъж, младо наивно момче, което си беше спечелило имунитета. От феновете. И не беше застрашен. Жените някак го убедиха да си предостъпи имунитета на едната от тях, забаламосаха го, че няма да гласуват за него, той клъвна като шаран на мека кука, даде си огърлицата и естествено, беше изгонен. Имало е и други случаи, това ми е най-"прясно".
Та, всеки един отпаднал от обединеното племе, от първия до последния, става член на журито, което накрая гласува за краен победител. Броят е желателно да е нечетен, обяснимо защо. Това същото жури присъства на всеки един племенен съвет и слуша, и гледа, и преценява. В смисъл - най-напред е един, после двама, трима, и така до края.
То затова има хора, които не харесват Сървайвър, защото силните играчи отпадали.
Ами....за жалост тук силен играч не е еквивалент на силен във физически аспект, а точно обратното.
Разбира се, най-добре е хем да си силен физически, хем да си "силен" психически, хем да си "силен" социално и стратегически.
Не смятам, че е за жалост. Основният елемент, който според мен прави формата различен от всички други е именно, че победата на човек не зависи от зрителите или пт самия него, а именно от бившите му съотборници. Ако тръгнем отзад напред, може лесно да се установи кое е най-важното в играта.
Това малко така го казах, инстиктивно, иначе да, мисля същото като теб.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 21:11 от Merri_An

# 626
Еха! Много била приятна компанията тук. Въздържах се към момента да пиша/участвам в темата, но я следя активно.
Благодаря за оформлението и подробната информация в нея.

Много як сезон.
Имам база за сравнение единствено с предходни бг сезони на Сървайвър. Не гледам и никакви други бг риалита: Игри на волята, Фермата и т.н.
Никога не съм ги гледала и нямам желание за това.

Много искам излъчването да е ежедневно, понеделник-петък. Направо се чудя какво да правя в четвъртък и петък по това време. Satisfied
Шегувам се, запълвам със скандинавско кино и някоя друга книжка.

По темата: въздържам се да анализирам подробно участниците.
По едно време се чудех какво толкова му харесвате/впечатлявате на Жорката. Таман взех да го следя и той взе, че си вкара автогол и беше интелигентно изгонен.
Към момента симпатизирам на Драго, Зоран, Анелия и Борислава.

# 627
  • София
Докато четох анализа на Дяволчето (перфектно обобщение на 10 изписани напосоки страници, поздравления за което) се сетих изведнъж Ванко на кой ми прилича в играта си .... а доста ме тормозеше напоследък. На Ива Пранджева. Същия подмолен ласкател малко преди да удари секирата .

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 00:33 от Каlista

# 628
На мен ми липсва Занев и такъв като него.
Лулу, добре дошла!
Радвам се да те видя тук!

# 629
  • София
На мен ми липсва Занев и такъв като него.
Скрит текст:
Лулу, добре дошла!
Радвам се да те видя тук!
Мдаа, факт е, че този сезон си нямаме герой...
И аз също се хващам, че дефакто си нямам фаворит. Да, предпочитания някакви, но не и някой, който да ми влезе под кожата.
Но не ми и липсва. Някакси съм много впечатлена от новото ниво на Сървайвър у нас. Много ме кефи и нямам и липса на "героя", както е било до сега....

Общи условия

Активация на акаунт