🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 477
  • 771
  •   1
Отговори
# 525
  • Другата България
Аз съм малко разочарована.
Първо - изобщо не очаквах, поне след показаното до момента, Куку и Пипи изобщо да не предвидят такъв вариант, особено след като племето загуби, и след като Жоржи си беше виновен за огъня. Та това е класика в Сървайвър - да убедиш човек, че няма да гласуваш за него, а за друг, и накрая той да си иде, а защо не като Ози и с идол в джоба! Класика е това, направо не повярвах, когато видях Бо и огърлицата на врата на Сашка! Сигурна бях, че ще закичи Жоро. Жалко, първа черна точка им пиша.
Второ - самия Гошо. Абе джанъм, така ли се прави? Та той си закова мишената на гърба, така се наигра, така се разкри сам самин, че просто беше неизбежно да го отстрелят като едър дивеч, кой си разкрива картите ходове напред, мисли ги, ама си трай! И как не се усети и той - , толкова беше сигурен, че е наредил пасианса, че дори не се размърда да потърси идола, щеше да е супер яко да го беше намерил, и да предвиди хода на Ванко и сие. Щото това си беше идея на Ванко и отново Кари, която така се измъкна накрая с гласа за Джулиана, за да запази доброто мнение на Георги за нея, че за пореден път затвърди усещането колко опасен и хлъзгав играч е.
Трето - Анелия. Та тя си му го каза на Гошо, направо си му каза, толкова беше заслепено момчето от собствената си стратегия и аура на голям играч, толкова си повярва, че надали изобщо вдяна думите ѝ. Е , бъдещата коалиция - /Куку, Пипи и Жоржи/ надали ще я бъде, не вярвам това момче да бие Драго, дано не. От двамата Драго ми е по-симпатичен. Въпреки, че от гледна точка за играта е по-добре Жоро да се върне.

# 526
  • София
Сигурно ли е, че участникът на Острова ще се присъедини към всички останали след Обединението? Когато Дренски се присъедини във втория (наш) сезон бяха останали четирима души, т.е. директно отиде за двете изпитания, които да определят последните двама финалисти.

Обръщам се с молба към Diavolo и Bengun, защото знам, че преди са споделяли линк към тази битка, помня, че беше от сайта на bTV, ако все още е достъпно видеото, да пуснат линк към играта, в която Агонцев забрави едното въже и не знаеше къде да копае, та играта се проточи много дълго време и се наложи смяна. Bowtie

# 527
  • София
Жалко, че не му сработи на Жоро идеята, но много си повярва и веднага беше надигран. Къде тръгна да казва къде виждал кой да си, тръгне след обединението. Прозвуча си веднага като заплаха за хора, които играят съвет за съвет.

Анелия си ми остава фаворит. Опита се да помогне на Жоро, но толкова, че да не пострада тя.

Готин съвет с blindside, за него бях, но си го надиграха.

# 528
Нищо сигурно няма,за сега само загатват за връщането,поне по мои спомени.Този сезон е толкова различен.Йоана може и да не иска арбитър,но никой не я пита,явно е че ще има докрая.Така че и да се пазари с Карин все тая.Страх ги хвана,разбраха че са надиграни от Ганка и се чудят сега как да не ги прецакат.Мисля че ще има арбитри,все пак това е решение на продукцията.Жоро така хубаво се прецака сам,както казахте и вие пусто мъжко его.

# 529
  • София
Яд ме е и мен за Жоро... Спаси Алекс, а той изгоря.

# 530
  • София
Сигурно ли е, че участникът на Острова ще се присъедини към всички останали след Обединението? Когато Дренски се присъедини във втория (наш) сезон бяха останали четирима души, т.е. директно отиде за двете изпитания, които да определят последните двама финалисти.
Скрит текст:
Обръщам се с молба към Diavolo и Bengun, защото знам, че преди са споделяли линк към тази битка, помня, че беше от сайта на bTV, ако все още е достъпно видеото, да пуснат линк към играта, в която Агонцев забрави едното въже и не знаеше къде да копае, та играта се проточи много дълго време и се наложи смяна. Bowtie
Във втори сезон островът влезе в играта след обединението на племената. Първи беше пияният Агонцев, който се напи при партито за обединението...  Дренски се появи след това.....  Затова и се завърна за финала.

Иначе и аз се присъединявам към молбата за видеото. Joy В Сървайвър-Камбоджа беше тая битка...  Не беше ли Крум с Агонцев?!? Не съм много сигурна...  А смяната направиха Дамяна и Агонцева.

# 531
  • Другата България
Алекс.
Отново повтаря същата грешка.
Намира съобщение за идола, и отново го чете пред всички.
Абе моме, кой те кара да оповестяваш на цялото племе къде какво има!
Иди, търси, намери, извади когато трябва и надхитри, ако искаш да надживееш!
Тия хора направо.....

# 532
Сигурно ли е, че участникът на Острова ще се присъедини към всички останали след Обединението?
Да.
В самото начало Владо каза, че отшелника се завръща в играта при обединението на племената.

Линк - от 5:55
Крум и Агонцев.
Въжето го забрави Крум.

# 533
  • София
Нищо сигурно няма,за сега само загатват за връщането,поне по мои спомени.Този сезон е толкова различен.Йоана може и да не иска арбитър,но никой не я пита,явно е че ще има докрая.Така че и да се пазари с Карин все тая.Страх ги хвана,разбраха че са надиграни от Ганка и се чудят сега как да не ги прецакат.Мисля че ще има арбитри,все пак това е решение на продукцията.Жоро така хубаво се прецака сам,както казахте и вие пусто мъжко его.

Аз точно това не го разбрах съвсем.Ако за определеното време не изберат арбитър, то посланиците губят право на глас при следващия съвет, но дали ще има арбитър и кой ще го определи в такава ситуация, не стана ясно или поне аз не разбрах.

# 534
Скрит текст:
Във втори сезон островът влезе в играта след обединението на племената. Първи беше пияният Агонцев, който се напи при партито за обединението...  Дренски се появи след това.....  Затова и се завърна за финала.

Иначе и аз се присъединявам към молбата за видеото. Joy В Сървайвър-Камбоджа беше тая битка...  Не беше ли Крум с Агонцев?!? Не съм много сигурна...  А смяната направиха Дамяна и Агонцева.

Aгонцев и Крум играха, и двамата завалийките не бяха разбрали какво се прави в играта.

# 535
  • София
Хахахаа, започнах да го гледам и вече текат сълзи JoyJoyJoyJoy

# 536
И аз съм така.
Колкото пъти го гледам - толкова пъти умирам от смях.

# 537
  • Другата България
Хахахаа, започнах да го гледам и вече текат сълзи JoyJoyJoyJoy

Аз събудих мъжа ми.
Ох, такава пародия, такъв смях, няма такъв смях!
Карамазов:
"Хора, вие добре ли сте?"
"Круме, какво търсиш там? Какво ровиш, защо ровиш, откъде знаеш къде да ровиш?"
А когато Крум тръгна да разглобява дървената маса със символите....и Карамазов направо не повярва - "Круме, какво правиш?"
Ох, благодаря ви, посмях се доволно.

# 538
  • София
Всеки път се попилявам от смях като я гледам тази игра. Почти толкова смешна ми е "речта" на Бърканичков.

Този сезон големи хитреци са се навъдили, ама като гледам започват  сами да се наиграват. Дано другите стратези си направят изводите от днес.

# 539
  • Варна
Аз само да се обадя за протокола, тук съм , следя формата и  много ми харесва дотук.
Най-странното е обаче, че нямам желание да пиша, иначе ви чета. Общо взето пишете каквото и аз мисля...
Може би затова нямам желание за писане..
 Няма сблъсък. Всички сме на едно мнение... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт