🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 414
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
Писах на Анелия в Инстаграм след готините сторита и и дадох прегръдки.
Чудесно момиче е.
Отговори ми веднага. Супер възпитано и любезно момиче, и непресторено. ❤Уведомих я и за титлата “Кралица на красотата” на бг мама.
В коя тема е това за красотата, не можах да го намеря, а са ми интересни мненията?
Ето линк Simple Smile https://bg-mam.ma/p/1419384/44406627

Драго празнува рожден ден днес, значи е Риби. Някои от участниците са на партито.

Останаха с неразкрити зодии:
Милен Кутелов
Георги Петков
-
Анелия Щерева
Маргарита Чанева

Анелия така и така чете, може да сподели с нас коя зодия е Laughing

# 691
Чудесно момиче е.
Отговори ми веднага. Супер възпитано и любезно момиче, и непресторено. ❤Уведомих я и за титлата “Кралица на красотата” на бг мама.
В коя тема е това за красотата, не можах да го намеря, а са ми интересни мненията?

Драго празнува рожден ден днес, значи е Риби. Някои от участниците са на партито.

Останаха с неразкрити зодии:
Милен Кутелов
Георги Петков
-
Анелия Щерева
Маргарита Чанева

на  18 ти ли

# 692
  • София
Мдам, останаха малко неразкрити зодии. 🙂

Ауткаст,
в първото мнение на 1 стр, с което започва всяка тема има архив секция в която публикувам скрийншотове на анкетите, защото една анкета стои известно време и се маха. Остават анкети, с които се приключва дадена тема. Като тази в момента, тя ще си остане докрай. Но има много други анкети, които се сменяват за 24 или 48 часа. Случвало се е да има по 3, 4 анкети на седмица. Според зависи...

Ваня и Драго са имали рожден ден и са направили общо парти. 🙂

# 693
Чудесно момиче е.

Много благодаря.
Да върна услугата, ако не бъркам е родена на 4ти Декември (идея си нямам коя зодия е това Grinning)

# 694
  • София
04.12 е стрелец. 😀

# 695
  • София
Кой е този в ляво на снимката, до Ваня?

# 696
# 697
Драго затова е толкова тих, спокоен и уравновесен, защото е зодия Риби. Всички мъже от тази зодия, които познавам са такива.

С нетърпение очаквам битката на острова, която този път от промото изглежда по-раздвижена. Дано да изпрати Жорката вкъщи, а тъкмо започнах да си променям мнението за него, но много глупаво постъпи.

На мен Анелия визуално не ми допада.

# 698
  • Sofia
Пейо на тази снимки ми прилича на фолкпевеца Илиян. Flushed

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 11:38 от bubanka

# 699
Това е някакъв рядък случай.

Немидопадащите са Ивана и Джу.  Не ми харесва телта в носа на Мила и очичките на Йо (ама вече взех да ѝ свиквам).
Анелия е супер.

# 700
Празнуват в заведението на Ваня. Решила съм да отидем с мъжа ми и да ги видя наживо Сървайвърите.

# 701
Това е някакъв рядък случай.

Немидопадащите са Ивана и Джу.  Не ми харесва телта в носа на Мила и очичките на Йо (ама вече взех да ѝ свиквам).
Анелия е супер.

Всеки си има някакви възприятия.🙂 Симпатично момиче е, но ми е някак с детско излъчване, не ми е женствена. Това е моето мнение. Харесват ми втората в анкетата Александра, и Ганка също ми допада като излъчване.

# 702
Всеки има различни предпочитания за хубост. Някои харесват по-детски вид, други по-зрял и женствен.

Всички момичета там са миловидни и симпатични. Единствено за Ивана не съм много сигурна, ама то е защото има много интервенции по лицето. Може природно да си е била хубава и тя.

# 703
  • София
Survivor зад кадър: Епизод 15 - Как се създават игрите в Survivor?

Всяка игра си има определен ден и час и няма как да се мести/пренасочва.
2 месеца по-рано започва подготовката за всичко свързано с игрите.
Съобразяват се и с големите приливи и отливи, характерни за тези географски ширини.

# 704
Оф, два дена не мога да ви настигна. Добре дошли на новите попълнения.

За Жорката всичко сте казали. Имаше всички предпоставки да се промъкне и до финал дори, но в Сървайвър всичко е възможно - понякога една дума не на място може да те изрита от играта. Не съм гледала промото, за за видя каква ще е битката за отпадане, но на хартия Драго е далеч по-комплексен и предполагам, че той ще спечели.

Всеки има различни предпочитания за хубост. Някои харесват по-детски вид, други по-зрял и женствен.

Всички момичета там са миловидни и симпатични. Единствено за Ивана не съм много сигурна, ама то е защото има много интервенции по лицето. Може природно да си е била хубава и тя.

Аз и за Ивана не мога да кажа, че е грозна. Вярно, че патешкият г*з на устата и никак не я разкрасява, но според мен не изглежда зле, а и е над 40 жената. Но като цяло слабо ме вълнува кой как изглежда - важното е какво показва. Например, като погледна миската, вече първо виждам простащината и, а не красива ли е или не.

Епизодът за подготовката на игрите е много добра идея, предвид общоприетото схващане у нас, че всичко, навсякъде и винаги е нагласено.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 09:36 от Дидичка

Общи условия

Активация на акаунт