🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 410
  • 771
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Досега няма сигурен спойлер.
Тези спойлери са предположения. Може и да има, ама не ги отварям де. Май имаше преди няколко страници спойлер, ама не отворих.

Гарганела, за кое си разбрала, за Ванко ли? То се коментираше открито тук. Но окс, спокич, ще внимавам. А дори и това не е 100% сигурно де. А иначе това което коментираме в скрит текст е предположение, не е истински спойлер.
Нп, от мен по-голям противник на спойлерите в Бг мама едва ли има и мисля, че се знае от всички в секция телевизия. Сори ако си разбрала нещо, което не си искала. 😉

# 736
Цитат
Гарганела, за кое си разбрала, за Ванко ли?
Внимание спойлер!
Скрит текст:
Навързах нещата като прочетох за филм. Сетих се за топката, която държеше Драго на снимката и думата "филм" всъщност ми разкри загадката. Както и да е, де, това е хубава новина. Simple Smile

# 737
  • София
Мила е избрана преди да стане известна, още 2009-та, когато и Сами не сме го били чували. Милен също каза, че е бил от резервите в предишен сезон, не са имали време този път за дълги физически кастинги, с тях са си осигурили двама. Те наистина са добри в игрите, спортни натури.

Аз обаче хич не ѝ вярвам, че не е знаела за коалициите, няма как да си фен на предаването и да не знаеш. Дори и българските само да е гледала внимателно пак ще знае. Послъгва. Аз мисля, че не е фен на играта, а на 18 е искала екскурзия надалеч, сега ѝ е реванш, затова, че са я върнали предния път. В играта горе-долу ѝ се получава, явно си го носи в себе си.

# 738
Като са имали плувни тестове на кастинга, как по-точно ги е преминала Ивана и са я взели?
Връзкарска работа.

Същото е и с Мила. Явявала се преди, не я взели. Сега - инфлуенсърка, гадже на Сами и хоп взеха я.
Аз пък въобще не я харесвам, фалшиви сълзи, злобничка ми идва.
Съвсем спокойно можеше да се сприятели с доктора, например, без да се гушкат и опипват, при положение, че афишира голяма любов отвън, пък и много добре знаеше за доки и Алекс. Не е редно за мен, особено пък пред цяла БГ, това ми е мнението.
И по външен вид не ми харесва, ужасни вежди, коса, обеци, а иначе е симпатично момиче, сама се загрозява.

# 739
  • Sunshine state
И аз мисля, че Мила им разигра театър в началото с тия припадъци и сълзи, сега си показа зъбките. Не я харесвам и аз.

# 740
Мила ми е лицемерна на мен,още от финала на Фермата не я харесвам,не мога да приема че някой ще те унижи така след няколко месечна връзка и ти ще продължиш да си с него.Помня някакво стори в предната тема на Сами,не помня кой го беше качил,че я подкрепял и тя знаела всички "номера" на играта един вид за да стигне до победа.Това думи на Сами тълкувани от мен,не помня точното изречение което беше писал.Така че нито сълзите и ме трогват,нито и вярвам,но според мен няма да стигне доникъде прекалено рано я усетиха че тъче на два стана и скоро ще я махнат.Освен това физически след Карин е най-силната жена в момента,а при обединението това си е голям плюс.

# 741
  • Другата България
Това за Мила го писахме всички, поне повечето от нас още в самото начало, едно към едно.
То си беше ясно като бял ден.
А що се отнася до Драго - пътят на логиката казва, че паралел между него и Ивана не може да има, по-скоро паралел между него и тези, които досега Ивана отстрани, тъй като нито един нямаше истински мотив да остане и да се бори, да играе с мисъл и желание. Милен сам се прецака, съвсем сам, точно на тази игра.
Тъй че е логично драго да се задържи на острова в малкото време, което остана, то наистина не остана много, сега, без да обиждам Жоро, на каква игра би могъл да бие Драго? На гризане на нокти на крака?
Тъй че аз поне без жокер го виждам Драго последен оцелял на острова, или поне така ми се иска де.

А що се отнася до кастингите, как са взели тогава Ивана, като не може да плува?

# 742
Може да плува. Мазна е като олио и е изплувала над останалите кандидати.

# 743
  • София
За мен и тази снимка, която е качил Дяволът,  си е спойлер:
Скрит текст:
На Драго са подарили топка Wilson, каквато имаше Том Ханкс  на острова във филма "Корабокрушенецът". Вероятно е останал дълго на Острова на изкуплението. Най-малко "дълго" и може да се очаква, че е отстранил следващите няколко изгонени.

Скрит текст:
Аз лично не бих преживяла втрои Николай Мартинов. Какъв ужас. Disappointed Relieved

# 744
  • София
А има и друг вариант. Мила може да е гледала американския Сървайвър след излизането си от формата. И това да е обяснението на посочените в стори любими сезони и любимци. Все пак вътре са и разказали... А наистина преди това да е гледала само българския. За човек, фен на формата, какъвто твърди че е тя, звучи абсурдно, знам.
Просто нямам друго обяснение. В противен случай, излиза, че тя продължава да лъже и навън. Че и не помни като лъже Joy

# 745
Ами познавам майката на Сами. Да си посипя ли главата с пепел?
Споменах го във връзка с Мила, която е участник в Сървайвър или трябва да питам може ли?
Нали за това питам кой е - явно е важно да знаем, щом се споменава по малко име, иначе щеше да е гаджето на Мила.

# 746
Ми участник в друг риалити формат е, познат на широката публика и на любителите на риалити формати, каквито са повечето пишещи тук. Сами е достатъчно, за да знаят за кого иде реч, няма да го изписвам с три имена и адрес за незапознатите. Тях явно и без това не ги интересува кой е и какъв е.

# 747
Ами познавам майката на Сами. Да си посипя ли главата с пепел?
Споменах го във връзка с Мила, която е участник в Сървайвър или трябва да питам може ли?
Нали за това питам кой е - явно е важно да знаем, щом се споменава по малко име, иначе щеше да е гаджето на Мила.
Сами е много известен, много по-известен от Мила.
На първо място е фитнес треньор с отлични резултати, участник във Фермата и в подкаст с Петканов.

# 748
  • София
Аз не знаех кой е Сами Хосни, докато не се снима с Нина Добрев, защото не следя български инфлуенсъри и не гледам "Фермата".

# 749
Благодаря, въпросът ме беше съвсем сериозен.

Общи условия

Активация на акаунт