🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 74 400
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 75
Не защитавам Виктория, защото не я харесвам, но тя просто изрече на глас, това което всички си мислеха и разбира се, всички са прави да го мислят, включително тя да го изрече.
Нали не мислите наистина, че изпълнението(омръзна ми от онази четирибуквената дума започваща с "г") на Блага ѝ спечели индивидуалната среща с Виктор?! Да, спечели ѝ, ама по сценарийна схема. Раздухва се ситуацията още една седмица и надува рейтинг.
Не го познавам Виктор, но не вярвам, че би я избрал доброволно, с пълното съзнание какво породи сред жените предната вечер Благината сценка. Не, че трябва да му пука как са те и какво мислят и все пак е един вид домакин. А и наистина подобно напрежение сред харема, накрая на него ще се отрази. Освен ако не иска да завали дъжд от фино дамско бельо на всеки коктейл или групова среща.

# 76
Излезе ми заглавие, че Виктор изместил Мариан Кюрпанов.

https://fakti.bg/life/661361-viktor-precakal-marian-kurpanov-za-ergenat

# 77
Интересна статия, но от "Уикенд" май пак са попрекалили. По-вероятно отново съчинения.
Той пък Кюрпанов се затича към България и българските модни подиуми. Ако беше Кюрпанов, какви моми трябваше да му търсят? Или по-скоро в договорът за "Ергенът" трябваше да има и анекс за едногодишни, ако не и двугодишни ангажименти за него. Иначе за кво да си търси "булка" тук?

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 19:55 от geri1919

# 78
Глупости на търкалета. Прочетоха тук името на Мариан и си скалъпиха статия. Той си живее в Щатите от години, има си куп ангажименти, които не са свързани само с мода и не са от днес за утре, а някои са планирани за година напред, та не е опрял тук да му търсят работа.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 19:42 от Анонимен

# 79
Викторчо, Кюрпанов, Месечков....абе все лигльовци и льольовци. Трябваше да им вкарат един балкански алфа мъжкар, да им стопи лагерите на момиченцата.🤣🤣🤣

# 80
Викторчо, Кюрпанов, Месечков....абе все лигльовци и льольовци. Трябваше да им вкарат един балкански алфа мъжкар, да им стопи лагерите на момиченцата.🤣🤣🤣

На Дениз гаджето нали беше Ергенът в Милионер тъси съпруга? Дядото, дето, нали, да почива в мир.

# 81
Е, той и Сираков не беше чак типичния балканец. И той го раздаваше парвеню.
Трябва им някой като Тошко от Игри на волята. 🤣🤣🤣🤣

# 82
Е, той и Сираков не беше чак типичния балканец. И той го раздаваше парвеню.
Трябва им някой като Тошко от Игри на волята. 🤣🤣🤣🤣

Това вече бих го гледала в захлас!!! JoyJoyJoy

# 83
Не знам Тошко кой е, защото не съм гледала ИВ, но се сетих за Емил Каменов от Къртицата. Щеше да им разкаже играта. 😁

# 84
И такъв имаха. Нали търсиха жена на Пацо от ББ... За такъв като него, не знам дали и умряла ще се съгласи.
Каменов въобще не е прост, само така се е навил да влезе в роля и да се държи като идиот. Ако не му върши работа, изобщо няма да се навие да се прави на луд.

# 85
Динко от Ямбол трябваше. JoyДа видите как щеше да ги нарежда момите.Леле ,като се сетя Луна какво я прави в ББ.Оф,но той пък не е хубавец.

# 86
Ама Динко отдавна не е ерген..Дали не се е развеждал поне веднъж не зная, но две деца има даже.
Иначе  наистина едно предаване специално с него и разни дами е супер идея, рейтингът ще скочи бързо. Той е по-меката версия на Митьо Пищова.

# 87
Нямах представа,че не е ерген.Не му следя житието и битието. Grinning

# 88
  • София
Той и Пацо не е ерген, има дете и даже в момента работи в дом ли, някаква институция ли не разбрах, където има деца с увреждания.

# 89
  • Далечният изток
Срам не срам, не знам кой е Тошко.... Може ли да го видя поне?!

Общи условия

Активация на акаунт