🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 74 349
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 60
Анкета няма ли да има за тази тема?
Искам да си тръгват Гергана, Людмила и Зори Джи.......
А аз искам да си тръват Наумчо - излишен е; Ергенинът - очевадно всичкият криндж не му се отразява добре; БлагаГаща (този ник го прочетох тук и толкова да ѝ подхожда Joy ) - достатъчно циври според мен ...

# 61
А аз искам да си тръват .......БлагаГаща (този ник го прочетох тук и толкова да ѝ подхожда Joy ) - достатъчно циври според мен ...
Като са го изкарали това момиче от формата,  дано са му пуснали пълен пакет хормонални изследвания. Ако не са, дано някой я накара да го направи сега. И го казвам без никакъв сарказъм, ирония или насмешка. Съвсем сериозно.

# 62
  • София
Анкета няма ли да има за тази тема?
Искам да си тръгват Гергана, Людмила и Зори Джи.......
А аз искам да си тръват Наумчо - излишен е; Ергенинът - очевадно всичкият криндж не му се отразява добре; БлагаГаща (този ник го прочетох тук и толкова да ѝ подхожда Joy ) - достатъчно циври според мен ...
Той нека си ходи, ама знаеш ли как ще му върви да е под всяка ръка с една дама. 🤣

# 63
Като са го изкарали това момиче от формата,  дано са му пуснали пълен пакет хормонални изследвания. Ако не са, дано някой я накара да го направи сега. И го казвам без никакъв сарказъм, ирония или насмешка. Съвсем сериозно.
Това пък сега защо?

# 64
И аз съм сигурна, че и е платено да си свали гащите. Не забравяйте кой  е продуцент на Шолото!
А, няма нужда да и плащат въобще.

# 65
Това пък сега защо?
Тези трудно овладяеми емоции до сълзи, които даже няма обяснение от какво се пораждат чак толкова; това подпухнало лице по прицип - ей тези симптоми съм ги виждала не веднъж и много често се касае за хормонален дисбаланс, а уж нищо не те боли и нищо не чувстваш странно.
Ясно е, че Блага като за плеймейт вече от застаряващите и вероятно наистина не иска да си ходи. Ама кво пък чак толкова? Познават го от една седмица. Не реват за Виктор. Реват от високото си его, което може да бъде накърнено, от вероятността да бъдат отхвърлени, пък те всичките нали са принцеси и това на тях не може да се случи. Ама с Блага случая по-особен ми се вижда.

# 66
Някаква ментална нестабилност може, но се съмнявам да е от проблем с хормоните.

# 67
Виктория К също ми допада. И с репликата си: " Защо въобще ги сложи?", а после изведе Благовеста в разгара на скандала  направен от Алекс.
Тя Капитонка подмолно играе. Първо я извежда Блага от скандала, щото Алекс ненужно разтръбява глупостите в главата си на фалцет, но на сутринта на всеослушание и пред всичките трезви глави (поне се надявам да са изтрезняли вече)  изцепи звучно : " Вижте, момичета, какво правят едни гащи." Да си беше траяла и да си прави погнусените физиономии. Ние пак щяхме да я забележим, че ги прави.

# 68
За хормони не знам, ама за серзиозни личностни проблеми - може един психолог. Ама истински! И добър!
И след Блага, и Сашка да поговори с някого, че никак и тя не е в час. Потресена съм колко различна е от представянето си във визитката

# 69
  • Варна
Виктория К също ми допада. И с репликата си: " Защо въобще ги сложи?", а после изведе Благовеста в разгара на скандала  направен от Алекс.
Тя Капитонка подмолно играе. Първо я извежда Блага от скандала, щото Алекс ненужно разтръбява глупостите в главата си на фалцет, но на сутринта на всеослушание и пред всичките трезви глави (поне се надявам да са изтрезняли вече)  изцепи звучно : " Вижте, момичета, какво правят едни гащи." Да си беше траяла и да си прави погнусените физиономии. Ние пак щяхме да я забележим, че ги прави.
Не защитавам Виктория, защото не я харесвам, но тя просто изрече на глас, това което всички си мислеха и разбира се, всички са прави да го мислят, включително тя да го изрече.

# 70
  • Берлин
Докато беше САНАТОРИУМ, беше що-годе забавно, но се превърна в ПСИХОДИСПАНСЕР и ...

# 71
Докато беше САНАТОРИУМ, беше що-годе забавно, но се превърна в ПСИХОДИСПАНСЕР и ...

То все още е санаториум, за някои. Венетка не разбра, че става психодиспансер и си ходи пияна наляво-надясно "по манежа", радва си се на почивката безплатна... Joy

# 72
Направи ми впечатление една реплика на Виктор във фейса. След като обясни,  че и той едва сега вижда какво се е случвало след свалянето на гащята,  каза: Каква злоба! Замаза го с други приказки после,  но ми затвърди мнението, че идеално си пасва с "дамите", дето са му избрали. Можеше да каже завист, лицемерие, грубост или там каквото друго му хрумне, ама къде видя злоба в скандала, освен от харесваната от него психарка?! Липса на сензитивност ли, на речник ли,  все тая.

# 73
Според мен се опитва да подържа “джентълменския” имидж а и да остане безпристрастен уж към реакциите в епозодите. А иначе, че му липсва речник и сензитивност е видно. Липсват му повечето неща, освен визия.
Още в 1вия епизод с неговата визитка ми напряви впечатление на голямо дърво. Викам си това ли е най-якия ерген в БГ 😂 И се сетих за поне 2-3ма пак от реалити формати дето са по-подходящи

# 74
Че злоба си беше..какво да е било?
Искаха да изпъкнат на гърба на Благовеста....
Колко са извисени и морални те.
Това беше целта на обвиненията.
Друга няма!

Общи условия

Активация на акаунт