🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 74 341
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 45
Копирам от предната тема един коментар на Виктор в инстаграма му:

"MANNERS :The art of
smiling and nodding
when all you want
to do is slap that
bitch in the face..."

Е... доста ми падна в очите. Поза от всякъде.

# 46
Хахахахх, сега загледах снимката на Ева, която бяхте пуснали. С тази точка е абсурдна 😂😂😂😂

# 47
Сега засичам рекламата за четвъртък и се заслушвам. Монтирали са следния диалог:

БлагаГаща: Чувам ти сърцето.
Ерген Витьо Завалиев: И аз го усещам. 🤣🤣🤣

Титани на мисълта! Възможно е той друго да е имал предвид, но така монтирано звучи меко казано малоумно.

# 48
  • Вестерос
Мерси за темата!

# 49
  • Валенсия
По повод случката с Блага.

"Ерген: Всичко наред ли е?
Блага: Предполагам, че е наред.
Александра: Кажи..., ЛЮБИМА МОЯ.
Блага: Ми очевидно съм постъпила грозно.
Александра: А и грозно много зависи от възприятията на хората."
  Sweat Smile Wink

Oooh, yeaaah! Kаква мисъл, каква грация, какъв финес!

Страшшшшно фалшиво-лицемерна и манипулаторка е тази Александра. Егати и хипнотерапевта.
Мен ме изкефи Теодора в момента, в който се опита да им се противопостави.

# 50
Леле тия гащи вече 3 ден мира не ви дават. Голям шок. То на Блага голият и г*з се вее из нета, вие за някакви гащи тука...

# 51
Някакъв лайф на Дениз загледах от Кабо Верде, 2 часа нямам да я гледам, но без грим ми хареса. А и не се е сложила силикон, каза че и тя ако гледа само от предаването ще се мисли за мрънкаща. Иначе и тя говори бавно. В предаването сякаш се държи повече от положение от Блага.

# 52
  • София
Благодаря за новата тема!
Е, много е хубава Марта! Няма шансове май с тази щерка, но може би тя ми харесва най-много от всички.

# 53
От промото за тази седмица разбирам, че пак ще сме свидетели на потресаващи разговори особено от страна на Викторчо. Блага е толкова куха, че каквото и да каже и направи всичко изглежда искрено. Пак ще има сложни “стратегии” от типа на гледам те в очите като детенце, а под масата ти пускам краченце. Много отвратително поведение на жена на 31 Sad Личи ѝ по всичко, че е лека, кому е нужно да се прави на Девата от Глуадалупе 😂

# 54
Ще има ли нещо като викторина? Имам предвид да ги питат коя е столицата на Полша и те да кажат Чехия  - както Габриела?

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 18:52 от Pepina_n3

# 55
Марта и на мен засега ми прави най-положително впечатление (не че критерият е много висок). Евала че до тази възраст е съдала семейство и дете. За професията - пак по-добре от инфлуенЦърка и онлайн бутик 😂
Изкефи ме най-много как на срещата с Викиту му обясни, че спрямо бившия ѝ, той не е кой знае какъв мъж.
Отделно е красива и грациозна жена, а не объркана престаряла тийнейджърка дето се е загрозила.

# 56
Благодаря за темата.
И за мен Марта си остава най-хубавата(макар,че има нещо с едното ѝ оченце и носът не е фин..).Цялостно излъчване е на красива жена.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 16:21 от Amber*

# 57
Да, на Марта единственият и минус е грозния ръкав, който си е направила. Инапе определено е жена на място.

# 58
Друго много положително за Марта ми е, че въпреки провокации от продукцията, тя не се представя като жерта (на ранното си забременяване, на раздялата с бившия си) кефи си се на живота и просто си търси някаква тръпка.
За визитките - явно е трябвало по сценарии да каже, че има някаква професия. Обаче още с влизането отсече, че не работи нищо и то неприкрита радост

# 59
Анкета няма ли да има за тази тема?
Искам да си тръгват Гергана, Людмила и Зори Джи.......

Общи условия

Активация на акаунт