🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 75 275
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Това с Марта беше като виновен ученик пред класната. Да види дали е сгафил и дали му се сърди много. И някак все едно го е срам пред нея от поведението му и цени мнението й. Но "Марта си е Марта". И явно води пред Блага.
И Елвира ме е срам да гледам, толкова е неадекватна.

# 931
Тя е актриса, през цялото време играе. Познавам една подобна.
Луна президент?

# 932
Сид имaше готини лафове .

# 933
"В сърцето ми днес се намира, красива роза за Елвира."
ха-ха. Евала на сценаристите.

# 934
"В сърцето ми днес се намира, красива роза за Елвира."
ха-ха. Евала на сценаристите.
В ръцете ми

# 935
  • София
Днес Деница ми се видя много свежа и хубава
А Людмила е отвратително, злобно същество. Отвратителна ми е. Наистина не разбирам на какво основание има такова самочувствие

# 936
Тъкмо споделям с мъжО, че Венетка ми е непоносима вече, то не е смешно и той: "Тая е пълна кукувица!" Sweat Smile
Прав е човекът!

# 937
Сид имaше готини лафове .

Особено този:
- защо ли не е получила роза, според вас?
- заради сандалите!

# 938
  • Враца
Тъкмо споделям с мъжО, че Венетка ми е непоносима вече, то не е смешно и той: "Тая е пълна кукувица!" Sweat Smile
Прав е човекът!

А тя какво му каза на Виктор, та така го забавляваше? Гледам без звук, да не преча на домочадието Wink

# 939
Сидчето беше забавна 😃 А Венета пияна ли е на мотика или на мен така ми се струва 😂

# 940
Понеже повдигнахте темата за драмите на Карина. Тя каза, че майка и и липсва. Липсва и грижата, както и мисълта че някой мисли постоянно дали си добре. Не знам какво би могла да скрие или да е изкуствена драмата и.

# 941
  • Далечният изток
Май няма ни един човек в темата, който да симпатизира на Людмила... Ужасна е, младо момиче с толкова злоба и чак да си криви физиономията от лошотия... Рядко се вижда такова зло.

# 942
Ами то Марта е най-красивата там и харектера ѝ е приятен, не се изненадвам че я харесва.

Венета за съжаление е за психиатрията не само заради алкохола. Професионална помощ трябва.

Зорито си е във филма , но е интересен играч, жалко ако ще си ходи.

Дениз там не е влязла за любов то се вижда от 1000 км, дори не имитира интерес..

# 943
Венета далеч не смятам, че е толкова глупава. Просто ролята и е такава и се справя супер и много ме забавлява 😀 Но гримът и днес е доста силен и не е добре направен. Тя без грим си е доста симпатична. И също така смятам че е добродушна и човечна.

# 944

А тя какво му каза на Виктор, та така го забавляваше? Гледам без звук, да не преча на домочадието Wink
ВИнетка се тросна как може да получава роза толкова късно и повече да не се случва такова нещо.

........... аййййййй тоя с такъв голям букет, докато го раздаде и вземе, че някой друг Ерген, Жених или друг го измести от ефир.

Общи условия

Активация на акаунт