🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 75 264
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 945
  • Враца

А тя какво му каза на Виктор, та така го забавляваше? Гледам без звук, да не преча на домочадието Wink
ВИнетка се тросна как може да получава роза толкова късно и повече да не се случва такова нещо.
[/quote

Мерси. Тя май и преди го в казвала същото...
Стори ми се, че е боса, вие забелязахте ли?

# 946
Интересно е как в началото като още представяха участничките и даваха визитките, "гръмнаха" участнички като Габриела, Дениз и онази, която влезе на шпагат и всички пощуряха от бъзици и колажи, а всъщност дотук най-скандални излизат съвсем други моми.. На мен най-малко ми харесват Ева, Елвира, грубата Теодора и Людмила, разбира се

# 947
Коя беше със шпагата, че вече нямам спомен Grinning

# 948
Коя беше със шпагата, че вече нямам спомен Grinning
Аа, замина си тя 😀😀

# 949
Тази с шпагата май си тръгна вече, защото я мерках по някакво предаване, че Виктор не схванал смисъла на шпагата ѝ

# 950
Мен лично Зори Джи много ме напряга. Просто мястото й не е там, а и ми е много нелицеприятна.
За Венета също мисля, че е роля да се прави на шут, но пък й отива. И наистина не изглежда лоша, има нещо мило в нея Simple Smile човек вече да не смее да използва тази дума Simple Smile

# 951
Ей писна ми от тези идиоти,  какво е това облъчване денонощно. Иначе Блага ми се струва много изкуствена, но определено имат привличане с Виктор. И да спират снимките с тази отровна змия  Людмила.

# 952
  • Далечният изток
Изобщо не е роля държанието на Венетка. Такова излагащо се пиянде си е според мен. Вече взе да ми става неприятна.

# 953
Ааахахах, тоя епизод има да го потретваме и почетвъртваме.
А срещата с Блага ще я затвърдим во веки Joy
Дениз е много нежна, а с грим е страхотна. Жалко, че си пада злобил.
Зори че си е куку, сигурно е тъй. Ама на нейно място и аз бих се чупила. Направи си реклама, видя, че ергена си пилее енергията по други- аре стига толкоз.
Само ми стана тъпо колко коравосърдечно реагира на сълзите на Карина. Все пак момичето не плачеше от някакъв каприз. Явно загрижеността на Джито за останалите е просто поза. Както и тази на Алекс. Вече започва доста да й личи, че е неискрена.

# 954
За Карина ми стана много тежичко. Шеги и майтапи, ама някои хора имат този лош късмет. И изобщо не допускам, че това са сцени - просто там така или иначе са под напрежение и то си избива по вечните болежки Sad На Виктор утехите - какво да прави и неговата не е лесна.

# 955
Аз предпочитам да си тръгне Людмила. Писна ми от нейната злоба в огромни количества. Напряга ме. Искам да гледам по-позитивни хора.

# 956
  • В царството на игрите:)
Само на мен ли Зорито G ми прилича на масов убиец? Има нещо зловещо в тази жена...Да, адекватна е в коментарите си...Даже твръъъърде адекватна. Имам чувството, че е влязла да пише дипломна работа за поредното си виШо...Не мислех, че тази с роклята почти без предница /забравих и името/ ще получи роза... А коя не получи явно няма да разберем Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 23:44 от milmich

# 957
Дениз какво каза, че е тренирала в Спортното?

# 958
Людмила е много злобна и глупава.

# 959
  • София
Може и тези думи в началото от някои момичета - дето тази вечер била странна, да са точно намек за това, което някой и тук написа - сама да я отказала розата. Ще блесне в своите очи, ако го направи. Може би вижда вече, че няма шанс.
Аз не мога да разбера защо това някой да има мнение и да не харесва някого, автоматично го прави злобен? Людмила е искрена и не е длъжна да лицемерничи. Някой път коментарите й са на място.

Общи условия

Активация на акаунт