🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 75 284
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 960
Дениз какво каза, че е тренирала в Спортното?
Каяк

# 961
Според мен Зорница даже си е злобна. Венета и Сашка иначе най-много се напиват или поне най-много на тях им личи. По принцип Венета ми е забавна, но днес ми дойде в повече. Тояга е! Дениз найстина с грим е много хубава, но без грим е неразрозваема чак. Ще ми се вече да видя повече и от Радостина. Бях чела, че доста години май е работила на Ибиза. Поне има свестен онлайн магазин за разлика от "бутика" на Люса- змийската люспа.

# 962
  • София
Тя е актриса, през цялото време играе. Познавам една подобна.
Луна президент?

Не, искрено и лично, в живия живот. А Луна не съм я виждала на живо.

Ох, на тоя ерген не му върви! И тази вечер само го прекъсват.

# 963
Людмила има маниери и поведение на комплексарка.
Говори префърцунено като в неизживяна роля на училищната гаднярка и си мисли, че е много яка.

# 964
Зори каза, че искала среща с Виктор да го пита какви са му намеренията и да му каже, че иска да стартира секейство и да има деца. Не говори за чувства, химия и тн, точно като за проект говори. Ето това аз не го разбирам. Тя Блага дето вече беше много интимна няма идея накъде ще й се рззвият отношенията с Виктор, Зори иска отговори тук сега и веднага. Rolling Eyes

# 965
Я, на Виктория как й се разтече уж железното самочувствие…

# 966
Зорница си я бие определено съчмата, но някак си не ми искаше тя да си тръгва тази вечер, има други, които можеше да изхвърчат преди нея.

# 967
Зорница” поредният, който не ме разбира и оценява”….
Явно си е особена, няма как никой да не я оцени 😄

# 968
  • София
Александра ли прошепна "не мога да повярвам".   Аз не мога да повярвам, че толкова изкара там Зори Джи.

# 969
Интересни разсъждения на Зорница. Тя била там за любовта, а преди това каза,че е там за стартиране на семейство и по никакъв начин не влагаше "любов"
Звучи ми като вманиачена по него

# 970
Зорница просто не е в ред...

# 971
  • София
Срамна работа направо. Язък за дипломите.

# 972
Ей, от позицията на майка (нямам синове), ама такава "кандидат снаха" направо ме плиши Scream

# 973
  • София /Абсурдистан
Много се разстрои тя.

# 974
Зори така искрено плаче. Като дъщеря ми като откажа да и купя бонбони.

Общи условия

Активация на акаунт