🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 75 344
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 975
О, не… това със Зори не беше ок, никак от нейна страна… и не беше и смешно даже.

# 976
  • София
Стана ми мъчно за Зори. Така и не разбрах кога е станало, но явно в даден момент наистина се е влюбила в него. Много искрено страдаше по време на интервюто. Според мен наистина а заболя и то силно.

# 977
Начинът, по който каза, че скоро човекът за нея щял да се появи, ми напомня на хората, които влизат в супермаркети, кина или училища в САЩ и започват да стрелят по другите, а после полицията открива записи, в които лицето обяснява как всички ще съжаляват.

Много е лошо човек да не умее да преценява къде стои, какви са му шансовете (било то за работа, за връзка и т.н.) и най-вече как да губи с достойнство. Може да е просто повърхностно реалити, но много неща лъсват, макар и след монтаж.

# 978
  • Terra incognita
Мдааа. Смотанячката на гимназията Зори Г, влюбена в най- вървежния тип. Драми, сълзи и тайни бележки.
Момичето има някакви проблеми с психичното здраве. Или тези истории със самовнушенията, личностното израстване и дъра- бъра са я бъгнали и е скъсала с реалността. Не е смешно, наистина.

# 979
Мислех си, че Елвира не може да чете само своите глупотевици, защото са изключително нелепи. А то какво се оказа? Девойчето не може да чете гладко нищо. Айде марш в първи клас! Стихосбирка щяла, моля Ви се, да издава. Уважавам мечтите на хората, ама да четеш по-лошо от първолак на 24ти май, си е ужас.

# 980
Зори си е кукувичка, ама милион пъти я предпочитам пред Гергана.

# 981
Значи, не е редно хора с подобни отклонения да бъдат вкарвани в такива формати. Тя не осъзнава истинската реалност изобщо и това може да окаже пагубни последици върху и без това очевидно нездравата ѝ психика. Как може тия хора, правещи предаването, да поемат такава отговорност и да съсипят една особена душевност, допускайки такъв човек в този... проект?! Това не мога да го приема никога! За пусти сеир ти да вкараш такъв човек, когото участието в това нещо, може да побърка.

# 982
И на мен Зори не ми изглеждаше добре на интервюто. Като вманиачена, с един плашещ поглед.
Не ми хареса нищо от това, което каза. И не разбрах кога се е влюбила толкова лудо, като те почти не са общували.
Инапе какво пишеше в бележката?

# 983
  • In The Middle Of Nowhere
И на мен ми стана жал за Зори. Може да е странна, но накрая беше просто едно влюбено момиче. Според мен има много повече достойнства от някои други участнички. За пореден път се убеждавам какво нещо е външността. Ако беше с друго лице би имала повече шансове някой да й обърне внимание и не би предизвиквала такива чуденки и хихикания зад гърба си..

# 984
Не е външността ѝ, а излъчването ѝ.Има къде по-грозни хора от нея, които имат човек до себе си, семейство.
Същото важи и за красивите хора.Ако са кухи отвътре пак търпят крах, макар и в последствие.
Зори е особена по един такъв начин, който държи мъжете далеч.

# 985
Трябваше вместо Зори днес да си тръгне Гергана. Можеше да оставят още малко Зори, въпреки че нереалната й самооценка и превъзнасяния дразнят.

# 986
Айде да похваля малко Виктор. Най-накрая уважително отношение към милите китки Flowers Rose и пропусна онова пипане, мачкане и душене.
И много ми хареса този път увереността му, с която взимаше всяка роза.

# 987
Попринцип Зори има проблем със себеоценката си. Не може да пееш адски фалшиво и да се имаш за голяма певица и да качваш песни и да правиш клипове. В Инстаграм се е написала, че е и модел. Какъв модел е тя? Зори  трябва да се фокусира върху силните си страни и да приеме, че не може да е добра във всичко. Трябва да осъзнае, че ако има по-реалистична представа за живота ще й е много по-лесно.

# 988
И мен ме е жал за Зори. Не я слуша главата, не е хубава, но поне беше колоритен участник.

Съвсем спокойно можеха да си тръгнат Ева, Гергана, Ния, Теодора, дългото Вики, Карина. Тях ергенино не ги харесва също, то му личи.

# 989
Изобщо оставането на Зорница повече нямаше да е в нейна полза! Да не кажа, че трябваше от първите да излезе, за да не се стига до тия приказки и този жалък монолог... Тя не трябваше да е въобще в тоя формат. Много тъпо и тъжно, и нечовешко.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 08:49 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт