🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 75 301
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 990
Зорница са я видели, че яко е захапала въдицата, за това я вадят от шоОто. Тя живее на друга планета, абсолютно си вярва, че има шанс с Виктор. Продуцентите са си спестили сериозен проблем като я разкарват. И на мен ми мяза на човек, дето ще мине с един нож докато спят.

# 991
Стига де...това не е влюбване. Просто се беше хванала като удавник за сламка. Едва ли получава много мъжко внимание (не се подигравам, просто гледам реално на нещата). Той и е обърнал малко внимание от вежливост и тя реши, че е влюбена в него и иска брак, къща и 3 деца от него. Грешка, къщата ще е от нея, така че децата стават 4. Явно е очаквала чудо и е гледала на формата едва ли не като на последна възможност и всичко да е на живот и смърт.

# 992
Елвира не ми допада вече. Стиховете ѝ като слушам, ме хваща срам.... Чудя се в детската градина ли е, в някакъв кръжок за учене на писане на стихове ли е попаднала 🤷 И, да, не може да чете гладко.... По-добре да не се изевява... Не разбира ли че ще я подиграва цяла България?!

Людмила също отдавна спрях да я  харесвам. Пардон, нея не съм и започвала да харесвам.
Трябваше да се махне днес тя!

Карина е незабележима за мен.

Виктория К. има стил, поведение и знае какво да направи, за да спечели каквото е нужно - реноме, известност.... Но едва ли ще стане по-известна, както пише в статията за нейно желание, постната тук от СФ, от Наталия К. - последната предлага реални знания, които е получила от обучения, на три пазара - Български, Американски, Руски. Докато Виктория К.ще бъде инфлуенсър...и може би ще препродава получените от Наталия знания?! Смешка.
Все пак се пие от извора.

Марта - хареса ми изречението, което каза на Виктор - че го е опознала донякъде. Да не забравяме, че Ергенина каза "Джакпот" като я видя. И наистина остави у мен едно усещане, че я харесва. И първосигнално, и на второ четене.

Ева - чакайте, Ева още ли е в предаването? Май да, нали уж Виктор иска да я накара да се отпусне.... Ами не ми е красива. И не я харесвам и като човек. Лесно позволява да я манипуларат. И не разпознава истинските конкуренции. Ето, аз щях да блокирам срещата на някоя плейметка, а не на 20 годишно момиченце...

Благовеста - не знам, не знам.... На времето имах една колежка която казваше  че фамилията определя човек. Да, Блага е оставила фамилията да я определя. Бонбонка на 31? Може но само на първите срещи. Не и пред цяла България.

Зори - не разбирам какво не я харесвате? Няма да спра да питам. Знае си цената, знае как да не се държи. Дано да е успешна в живота си и да постигне всичко, което иска в живота.
Толкова дълго пиша, че видях последната роза.
Надявам се да срещне своята половинка както си предрече. Заслужава щастие 🙏🌺

Гергана - пф, не ми допадна. Как можа да я избере Виктор?! Ами безцветна е....за мен.

Малкото Вики - оф,.....мъка да я забележа. Знам, че има хора, добри в спорта, но дървета извън него. Същото и тя... А пък с това неизвиняване..... просто издрънка на кухо....

Александра - олеле, боже.... Добре че това предаване го виждам 2 години след като си позволих удоволствието да се доверя на психотерапевт ( трябва да има емотка с кръстене🤣) майко, ако тепърва обмислях идеята за сеанси, щях да се откажа, виждайки тази личност...

Дениз -господи как изглежда без грим!!! Не мога да повярвам че е била любовница въобще на някого - в такъв случай, тя едва ли е влизала да се къпи с него, или - друга възможност - фрашкана е с най-добрата водоустойчива козметика. Бих искала да знам каква козметика е използвала 🙏

Венета - боже, ето това за мен е лудост.... Не, смея се на нея, но категорично не я искам за снаха нея. Ако мога да пожелая един ден ще избера някоя като Зорито ( за ваш ужас може би🤣).

П.с. Зори си вдъхна увереност, един вид "че няма да е все така". Къде видяхте лудост?!

# 993
Явно е очаквала чудо и е гледала на формата едва ли не като на последна възможност и всичко да е на живот и смърт.
Е, нали всички това казваме! И това не е нормално, не е естествено и не е присъщо на човек със здрава мисъл, и правилно разбиране как се случват тези неща в живота.

Виктория К. има стил, поведение и знае какво да направи, за да спечели каквото е нужно - реноме, известност.... Но едва ли ще стане по-известна, както пише в статията за нейно желание, постната тук от СФ, от Наталия К. - последната предлага реални знания, които е получила от обучения, на три пазара - Български, Американски, Руски. Докато Виктория К.ще бъде инфлуенсър...и може би ще препродава получените от Наталия знания?! Смешка.
Ти сериозно ли?! Joy Тази е такова куку, какви знания, какви обучения... Прости жени си дават парите, да и слушат глупостите. Боже, докато има глупаци, ще има и мошеници, които да им пробутват какво ли не...

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 00:18 от Анонимен

# 994
Виктор се усети, че си има работа с маниачка в лицето на Зори и побърза да я разкара. Попадала съм на подобни типове в моминските си години - от едното нищо си въобразяват разни сериозни неща и после няма отърване.
Представям си ако я беше поканил на среща каква беля щеше да си докара на главата. Човекът има опит с разни лепки във фитнеса със сигурност. Много му личи, че не одобрява никак лигните на Венета и натрапчивостта на Гергана. Вижда се как направо се дразни. Ама заради формата е длъжен да е възпитан.
Само за Блага не ми е ясно как ги вижда нещата, имайки предвид колко е лабилна тя. И с този минал инсулт хич не е шега работа. Имам близка роднина, преживяла инсулт като малка и всички много се стараят да не я товарят психически, за да не се повтори. Но той вероятно идея си няма за това.

# 995
Не е влюбване, а направо обсесия. И определено не е до външен вид. Имах близка приятелка в гимназията, много красиво и интелигентно момиче, изобщо не беше задръстена или изолирана от останалите, но по отношение на момчета имаше много странности в поведението - смяташе, че даден човек е влюбен в нея, но не иска да си го признае, пишеше писма и ги причакваше на места, на които знае, че ходят. Излишно е да казвам, че след това страдаше изключително много при отказ от отсрещната страна. Но след време филмът се повтаряше отново. Това са травми, на чийто гръб не ми се струва етично да се изкарват пари, но в такъв свят живеем.

# 996
Забави се даже Виктор с разкарването на Зори Джи. Грозна, антипатична, самозабравила се и вярваща, че е нещо велико. Ами не е. Измислените й дипломи предизвикват смях, онлайн консултациите, бутика и клиповете с песни изобщо няма да коментирам. Иска й се да е нещо, ама не е. Посредствено и антипатично момиче. Ако наистина иска да открие любовта (или както там възприема бъдещия си оплодител, защото нали секс само за това се прави), трябва да поработи първо върху личността и психиката си.

# 997
И аз мисля, че Зори си е представяла, че влиза в шоуто, Виктор се влюбва в нея, женят се и му ражда 3 деца. Тя си го е начертала като план и се е превърнало във фикс идея. И затова й беше толкова тежко днес, защото илюзията й рухна. Другите няамат чак такива очаквания и затова приемат по-леко нещата.

# 998
Vicky Taylor, в многооборотните теми е така. Спама периодично се замита, не докладва никой.
Не ми беше интересна Зорница все едно ми е  че си замина. Но за едно е права, трябваше поне една индивидуална среща да имат. Някои постоянно в кадър и срещи да ти писне от тях, други и не са разговаряли с него. Нещо недомислена работа, не може все едни и същи да са на фокус, досадно е.

# 999
Явно е очаквала чудо и е гледала на формата едва ли не като на последна възможност и всичко да е на живот и смърт.
Е, нали всички това казваме! И това не е нормално, не е естествено и не е присъщо на човек със здрава мисъл, и правилно разбиране как се случват тези неща в живота.

Ти сериозно ли?! Joy Тази е такова куку, какви знания какви обучения... Прости жени си дават парите, да и слушат глупостите. Боже, докато има глупаци, ще има и мошеници, които да им пробутват какво ли не...
е, всеки с мнението си 🙄
Ще има ли шоуто на Цитиридис днес?

# 1 000
Зори си знае , че не е хубавица, а лошото отношение на масата хора , към некрасивите е понякога граничещо със жестокост. Има непукисти , които се приспособяват и дори стават симпатични, но по-чувствителните или се сриват, или се борат , като си повтарят непрекъснато колко са ценни , хубави и можещи. Принципно това е добра автозащита , ако си повтаряш нещо безброй пъти започваш да си вярваш, а доброто самочувствие винаги прави човек по плодотворен. Но днес беше много груба с Карина, от ревност ли ,не знам, но ми се срути в очите
Поревах си с Кари (до сега не я забелязвах, но ми хареса днес в реакциите , си някак мила смирена , с приятно благородно изражение
Посмях се с Венета, на мен пък ми е все по забавна. В началото се чудех сериозна ли е, но сега ми е ясно, че всичко е на бъзик при нея, знае че няма шансове ..и тя е една тъжна изгубена душа, дано и провърви
И Искрено съм притеснена за Борисов .Дано се сети сам да влезе в ареста, с бронежилетка и охрана, че ако още веднъж прекъсне Ергенинот , не знам дали за престъпления ще отговаря , но някой фен да не го свитне Satisfied

# 1 001
  • Terra incognita
Имаше една книга "Подсъзнанието може всичко". Та, тази книга създаде не един и двама такива като Зорница. Всичко това в комплект с курсове на същата тематика.
Според книгата трябва да визуализираш мечнтите си. Трябва да изготвиш табло, на което да заковеш целите си и всеки ден да си представяш как всичко става реалност, защото силата на подсъзнанието може всичко. Приказките на Зорница ми звучат точно по този модел.

# 1 002
Зорница не била адекватна, а останалите какви са?
Венета с какво е по-адекватна?
Няколкото мълчаливки, на които още е знаем имената, защото не знаят как дори да ги забележи ергена?
Ами Блага с бельото - имало любов? Каква любов - някой и казал, че ще влезе в едно предаване, после татко и и казал да влезе, тука има-тука нема.
Зорница просто беше различна от останалите. Тя наистина го вярва това, което говори. Наистина е смятала, че с нещо по-стойностно от секс-свалки може и търси  да впечатли някой мъж. В случая единствения. Тя искаше той да я оцени, а вместо това той я изгони в полза на пияните момичета.
Ами - заслужи си жълтата роза! (или за екипа)

# 1 003
Явно и някои от вас тук живеят в някаква собствена реалност... Нещата не се случват така - хоп искам те, значи трябва да си мой, защото мама ми е казала, че съм най-умната, най-хубавата и получавам всичко, което поискам.

# 1 004
Имаше една книга "Подсъзнанието може всичко". Та, тази книга създаде не един и двама такива като Зорница. Всичко това в комплект с курсове на същата тематика.
Според книгата трябва да визуализираш мечнтите си. Трябва да изготвиш табло, на което да заковеш целите си и всеки ден да си представяш как всичко става реалност, защото силата на подсъзнанието може всичко. Приказките на Зорница ми звучат точно по този модел.
Напълно съгласна. Хванала се е за сламката "личностно развитие", от която пиявици като Юли Тонкин и co. изкарват пари на гърба на хора с ниско самочувствие, които наистина в лицето на такива виждат едно духовно гуру, което ще им помогне да станат максимално добра версия на себе си.

Общи условия

Активация на акаунт