🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 75 413
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 095
Зори си е оправила зъбите. Да пипне и носа и ще е хубава даже.

# 1 096
Има ли друг начин да се гледат епизодите освен този линк ? Много забива, на всяка минута в която се гледа има 10 минути забиване...

# 1 097
Тета,грозни жени няма има зле подържани. На много от мацките в “шоото” Кожите на лицата им са лоши ,но не са грозни.

Аз говоря за в живота, не за шоото. В шоото няма грозни.
Но в живота има, и още как...и грозни, и неподдържани, и смотани, ама с хубав мъж до себе си....това казвам.
И го казах в контекста горе...не ми вадете думите от него.
Всичко може в тоз живот...това бе мисълта ми.

# 1 098
  • SF
Да, да, но си пасват по някакви други показатели - общи идеи за спорт, за хоби,... Или приятелите им са общи, или ходят по едни и същи места да се забавляват, или децата им са най-добри приятели... Има нещо, което е връзката в отношениятя и заради това нещо се преглъщат кривинки в зъбите, плешивинки в косите, малко по-късите крака, тумбачето...
Ако няма нищо друго, както е при Зори и Ергенът, пак може да се съберат временно, да се поплющят насам-натам по партита и срещи, но такива двойки се разпадат. И обикновено няма обяснение за раздялата. Обяснението е "несходство в характерите".
Видимо е (поне за мене е много натрапващо), че Зори и Ергенът не пеят в един хор. Той дори не е сексуално привлечен от нея и не си помисля за връзка, в която няма нищо, но поне може само някакъв секс да правят. През акъла обаче не му минава, при този избор, който има там, той да предпочете секс със Зори.

Ако беше заминал в Турция само с нея, защо не... Щяха да си правят кефа, но през цялото време той би се заглеждал по всичко друго, което което се разхожда по бански и би мечтал да беше Зори такава.

# 1 099
Ми щото е повърхностен и кух кифльоч...абе не го харесвам.

# 1 100
Изгледах Зори. Не видях нищо отклоняващо. Малко тунинг и да спре с дипломите и ще си намери човека.
Добронамерена и глуповато чаровна е.

# 1 101
Вижте сега, в болшинството пъти на започващи зваимоотнишения между мъж и жена е ясно, че водещото е физиката.После се развиват другите нюанси, допълващи даден човек- душа, личностни качества..
Така че Виктор няма как да хареса Зори, защото си личи, че не го привлича чисто физически.щ
И не говоря за красиви хора, красотата е събективна и слава Богу, иначе всички извън стереотипите ще се лутаме немили-недраги.

Ето, Деница не е приказно красива, но смятам, че там би могло да се получи, жената има друго излъчване, което може да накара един мъж да я види като красива за него.

Няма как да обявим някого за празноглав и повърхностен заради това, че не успява да хареса някой човек заради вътрешната му красота, освен ако не е асексуален самият той.Иначе винаги става сложно в бъдещето ако няма физическо привличане.

# 1 102
  • SF
Неговото поведение е режисирано. Той е там, за да се усмихва, да ги гушка, да ги успокоява, да ги ухажва, да им ръси комплименти и да им подарява рози.
Не се знае, ако след някакъв напрегнат нервен ден, в който не му е вързало, Зори го беше засякла опасно с колата, какви нежности и готовности да изслушва, щеше да чуе. Можеше набързо да научи истината за това как изглежда, как шофира, за идиота, който й е дал книжката, за олигофрена, който й е купил кола... Но всички ние си имаме своите моменти и яхваме метлите. Точно тези моменти на Виктор, ние няма да видим. Той отива на снимки успокоен, напарфюмиран, закусил.
Момичетата обаче, изпадат в своите 5 минутки и ако около тях има екип да ги заснеме, ето ни сглобен епизод!
Мнението за Зори обаче изградихме и от изявите й извън епизодите - онлайн коучинги на глупави теми, пеене и музика, имидж на забавна кукувичка. Ако я познавах в живота - зависи в какви взаимоотношения - това не би ми пречило, но ако сме достатъчно близки, бих й повтаряла непрекъснато "престани да се занимаваш с глупости, това на никого не му е интересно".

# 1 103
Аз не мога да се меся на никого, не обичам..всеки си знае. Един живот живее, да си го направи както на него му харесва. Всеки си знае...

# 1 104
Скрит текст:
Неговото поведение е режисирано. Той е там, за да се усмихва, да ги гушка, да ги успокоява, да ги ухажва, да им ръси комплименти и да им подарява рози.
Не се знае, ако след някакъв напрегнат нервен ден, в който не му е вързало, Зори го беше засякла опасно с колата, какви нежности и готовности да изслушва, щеше да чуе. Можеше набързо да научи истината за това как изглежда, как шофира, за идиота, който й е дал книжката, за олигофрена, който й е купил кола... Но всички ние си имаме своите моменти и яхваме метлите. Точно тези моменти на Виктор, ние няма да видим. Той отива на снимки успокоен, напарфюмиран, закусил.
Момичетата обаче, изпадат в своите 5 минутки и ако около тях има екип да ги заснеме, ето ни сглобен епизод!
Мнението за Зори обаче изградихме и от изявите й извън епизодите - онлайн коучинги на глупави теми, пеене и музика, имидж на забавна кукувичка.
Ако я познавах в живота - зависи в какви взаимоотношения - това не би ми пречило, но ако сме достатъчно близки, бих й повтаряла непрекъснато "престани да се занимаваш с глупости, това на никого не му е интересно".
Сякаш останах с впечатление, че тя се занимава с "глупости" защото на нея са й интересни. И очевидно се събира с хора със сходно мнение (последния семинар, на който е била, показан при Цитиридис)
За съжаление постепенно започва да се вижда, че доста от елементите на визитките са извадени от контекста в името на шоуто. Ма който го е страх от мечки ...
Много ми хареса как категорично отряза Цитиридис на въпроса за обсъждане на предишните й връзки. Без да й пука, че ще предизвика вакуум в предаването.
Както и неговия подход - повече шеговито неразбиращ отколкото злобно ироничен.

# 1 105
Дъщеря ми лани беше в Разлог на зелено училище. Разходили ги в Рила  и се върна със сертификат за горски спасител. Та и Зорините горе долу са такива.

# 1 106
Тета,грозни жени няма има зле подържани. На много от мацките в “шоото” Кожите на лицата им са лоши ,но не са грозни.

Аз говоря за в живота, не за шоото. В шоото няма грозни.

Kaк да няма?! Абе, много лъжеш тези моми, само и само кърпички от теб да си купят! Тази Теодора ли, ква е, мъжеподобната? Имаше още една подобна, като излезнала от бул. Македония, ама я изгони.

# 1 107
Зори беше на център. Не успях да я догледам снощи при Цитиридис, че заспах докато чаках журналистката да се изговори.
От вас разбирам че и интервюто със Зорница е било 5 мин. Е, значи Цитиридис не е справедлив. Сигурно на Бонбонката с Гащята ще я държи по-дълго ( а дано да му даде и на него едни, което няма да ме учуди да стане реалност)
Знам че шоуто му е сеир, но....
Единственото с което съм съгласна с вас, че да си подари дипломата не бе ок. Както и че има нужда от избелване на зъбки.
Иначе лицето ѝ е хубаво. Има своя си красота и чар, даже изглежда като класическа красота ( ММ каза, че е като икона, съвсем сериозно! И, да съгласна съм с него).
Ясно е, че нямаше тази кифла в мъжки вариант да се заинтересува от интелигентна личност. Иначе Зори може би не може да определи толкова бързо/лесно човека отсреща. Но това е нейн проблем, който не пречи на хората около нея да оценяват нея самата.

# 1 108
  • SF
Аз не мога да се меся на никого, не обичам..всеки си знае. Един живот живее, да си го направи както на него му харесва. Всеки си знае...

Аз ти говоря за евентуални лежерни леки приятелски хахо-хихи отношения. Не за груба намеса в живота на някого. Даже стана ясно от коментара ми, че не бих коучвала Зорница.
Дори близка приятелка да ми беше Зори, нямаше да я приемам много сериозно. Смях, закачки, забави и по-редки моменти на сериозни разговори, защото усещам, че не сме на една вълна и сериозното за мене, не е сериозното за нея.
И ти имаш радари, с които улавяш дори и тук във форума, с кого би, и с кого не би могла да изкараш 2 часа, ако животът ти го предложи.
Нима няма около тебе хора, на които да казваш "абе що се хабиш за няма нищо!" Едва ли си говорите като Виктор с участничка пред камера: Как се чувстваш - добре - благодаря - аз ти благодаря - много мило - ако имаш нещо да ми споделиш - да - много яко - чудесна си - чудесен си - усещам ти сърцето - и аз твоето - беше прекрасно, - да, беше страхатно, уааау, - уааау...

# 1 109
Сега изгледах интервюто на Зори в Цитиридис.Много добре изглежда, оправила си е зъбите, добре говори, има дикция и мисълта ѝ тече бързо.
Не е 3мин., 20 мин я гледах.

Общи условия

Активация на акаунт