🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 75 287
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 185
Има ли друг начин да се гледат епизодите освен този линк ? Много забива, на всяка минута в която се гледа има 10 минути забиване...
Не съм чела последните няколко страници. И не знам дали някой е отговорил, но повторенията са в събота и неделя от 14.30 по бтв лейди.
Така че след около час можем да гледаме епизода от четвъртък за трети път😁

Мацко, жива и здрава да си. Таман станах от следобедният си кратък проект, и ти видях поста, и цъкнах....баш са на срещата с Блага.

За Витко...за мен, и подозренията за гей, идват от снимките му. Многото му снимки. Не ми е естествено за мъж. И мм си реже ноктите и ползва тример за носа, ама изнинявайте, селфита полуголи, цвък цвък в инстаграма...в повечко от мъжко поведение ми е.

# 1 186
Това му е работата. Все пак заработва и като модел.

# 1 187
За Виктор ще е подходяща дама с амбицията на Капитонова,хубоста на Марта и закачливоста на Блага.
Азалия,познаваш ли лично Карина? Малко са я давали досега и мислех,че мнението ми за нея не е обективно. Но снощи ми се затвърди.Изпитвам неудобство като я гледам,все едно е човек,който непрестанно не се чувства добре в кожата си.
Казах го и преди,единствено тя и Елвира ми действат така.

# 1 188
  • София
Зависи дали той иска вече деца и семейство или бизнес и издръжка. Като цяло нито една от събраните.

# 1 189
  • SF
Мъж съм и съм фифти фифти мачо, но за мен Виктор не е гей. Друг е въпроса, дали ежедневно не прекрачва границата между мъжкото его и женската суета и то прекрачване тип "лъвски скок". Реално се замислете, дали искате козметиката на мъжа ви в банята, да бъде повече от вашата и дали не е нарушен някой неписан рироден закон, кожата на мъжа да бъде по-нежна от вашата? А обемът на косата.. ?

Даже не съм сигурна, че разбирам добре въпроса.

С мъжа, с който държим козметиката си в нашата баня, не бих се съревновавала  по красота и не бих се плашила, че може да ме засенчи с класна поддръжка. Повече би ме притеснявало липсата на такава.
Ако има нужда, нека неговата козметика да е повече от моята. Но се съмнявам. Аз шампоан за мазен скалп не ползвам. Ако той има нужда от такъв, няма да бързам и аз да си купя, за да не съм мината откъм шампоанно разнообразие.

Дори и жена с кофти кожа, ще се радва да гали, да докосва нещо нежно и приятно и ще стиска палци децата им да наследят хубави гени - кожа, коса, ръст....
Ако косата на една жена е рядка и безобемна, ще насърчи мъжа си да омаже своята?? Едва ли.

Доста притеснително ще ми се стори обаче, ако лъвският скок е плаха миша стъпчица и цялата му козметика се състои от един сапун и една пяна за бръснене. Лично аз ще го наблъскам с бурканчета и шишенца и ще му обясня кое кога да ползва. И ще следя да бъде стриктен и сериозен, докато не изгради навици. Косата да се набухва, кожата да се омекоти и хидратира...
Друг е въпросът, че не знам как бих го харесала, ако е човек, който от мене ще научи за тези неща и не се впечатлява от външен вид, поддръжка, детайли, цветове, дължини, линии. Имам такива познати мъже и си ги държа в зоната на "само приятели".

# 1 190
  • София
Е, тя призна на Виктор за песните си с някаква гордост. Всеки, който ги е чувал може да прецени, че нещо не е в ред. За мен дори само това е знак, че е леко чалната. Поведението й при отпадането, като говореше, си криеше лицето с ръце нагоре - сигурно да не я видят, че плаче или като някаква протекция.. не знам. Просто ми оставя усещане за нещо нездраво. Външността е най-малкият й проблем. И някоя хубавица с такова поведение ще ми действа по този начин. Елвира също. Очаквам шок и у нея като дойде редът й. Как не е оценено най-милото й. Това е нейният сертификат.

# 1 191
  • София
Не съм й слушала песните, но с количество наляти пари за продуциране, реклама и подходящи музиканти всяка гарга може да стане Другарката пИвица Рени.

# 1 192
  • Sunshine state
Моят мъж освен сапун/душ гел, шампоан и парфюм/включвам и рол-он/, не ползва други козметики. Обаче сме набори и изглежда по-млад от мен, мамка му. 🤣 А аз съм от крем в крема и какви ли не уреди нямам. Генът си е ген.

# 1 193
Не знам някой дали не го е писал вече, но не мислите ли, че Даниел Петканов би бил супер подходящ водещ на предаването? 😁

# 1 194
Азалия,познаваш ли лично Карина?
Не.

Не съм й слушала песните, но с количество наляти пари за продуциране, реклама и подходящи музиканти всяка гарга може да стане Другарката пИвица Рени.
Чуй ги. (тя е само една, слава Богу) Тази не може. И в Джорджано никой не инвестира, защото и той... просто не може.

# 1 195
  • SF
Моят мъж освен сапун/душ гел, шампоан и парфюм/включвам и рол-он/, не ползва други козметики. Обаче сме набори и изглежда по-млад от мен, мамка му. 🤣 А аз съм от крем в крема и какви ли не уреди нямам. Генът си е ген.

Ми, да, именно! И кво сега? - мразиш ли го, че с малкото изглежда добре? Ще се зарязвате ли? Simple Smile

# 1 196
Не мисля , че Петканов щеше да е по-добър вариант , прекалено ми е лигав.

# 1 197
  • Sunshine state
Не знам някой дали не го е писал вече, но не мислите ли, че Даниел Петканов би бил супер подходящ водещ на предаването? 😁
Не, не мисля. Даже смятам, че жена щеше да е по-подходяща.

Ми, да, именно! И кво сега? - мразиш ли го, че с малкото изглежда добре? Ще се зарязвате ли? Simple Smile
Аааа, не! Обичам си го. Simple Smile

# 1 198
Петканов все едно ток го бие, той е изнервящ и като отвори тая уста, ме е страх, че ще ме лапне през телевизора. Без него, мерси.

# 1 199
Aз не се сещам за някой/някоя, който би бил подходящ за водещ на шоуто. То просто дали с него, или без него.. все тази. 😀 Наум има две реплики на кръст.

Общи условия

Активация на акаунт