🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 559
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Изтървах, някои защо са на пейката?

# 1 306
Мъжът ми вика, че, ако Людмила се прехапе, ще се отрови 🤣🤣🤣

# 1 307
  • София
Людмила ще се пръсне от злоба. Бонбонела се заблява да е едни гърди напред, но си мисля, че и Виктор иска точно такова момиче - доста повърхностно, но предизвикателно

# 1 308
Пак се млящи Ергенът Joy
Всички май ще се пръснат от злоба... Благовеста смята, че й е в кърпа вързан,хе хе...
Обаче срамежливичък ми се вижда, как само си крие лицето когато похотта насреща му дойде в повече.

# 1 309
Брадавиците по лицето на Людмила ще да са от избила отрова, то толкова злоба как се събира на едно място.

# 1 310
На тяло всички ги бива, някои повече, разбира се, но имам чувството, че на кастинга, когато са ги избирали, повечето са били с такива торби, покриващи главите и лицата им Wink

# 1 311
Реакциите на Людмила са ми по адекватни от на Александра например. Не мисля, че някоя е нормална в предаването де, или поне така ги показват.

# 1 312
  • София
Людмила сериозно губи позиции, но я е страх да е по-агресивна.
Иначе Зорито може наистина да е нямала интимни отношения, но в крайна сметка това е много лично и всеки решава кога и с кой

# 1 313
  • София
Не знам  за вас ама изпъдих мъжо да не гледа,че само ги псува 😀 И някак си ми убива тръпката като ги иронизира 🤷🏻♀

# 1 314
Виктория веднага изби страховете си.

# 1 315
Виктория е не по-малко злобна от Людмила, но го завоалира зад кокетство и остроумие.

# 1 316
Теодора ми е много грозна...грозно тяло, неприятно рице....

# 1 317
На тяло всички ги бива, някои повече, разбира се, но имам чувството, че на кастинга, когато са ги избирали, повечето са били с такива торби, покриващи главите и лицата им Wink

Хахаха, точно

Забавната Венетка симпатизира на Люска.
А Турчето как злобееше за пая по Алекс.

Тука има яко лагери, днес ги разбрахме 🤷‍♀️

# 1 318
Ужасен ужасон. Ще ми трябва втора бутилка розе да преживея Людмила да змийства.

# 1 319
  • София
Ергенът не беше много доволен от срещата с Людмила

Общи условия

Активация на акаунт