🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 490
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 785
Добре, че няма мискинка от моята зодия вътре Trollface

# 1 786
  • Далечният изток
А от мойта две - Рачките, най-уравновесените. Simple Smile

# 1 787
  • София
Момичета, къде мога да гледам последните два епизодя на "ергенът"? Тоест последния, предпоследния го гледах докато отново не го спряха заради бат Ви Бойко. Благодаря Ви, предварително!
Пак публикувам поста си от снощи, защото явно трудно се открива толкова назад.

Ергенът  Епизод 9 - без реклами
         И накрая - РОЗА          

А без роза, остана Радостина

и пак поставям епизод 8 - вече в Гугъл снимки, че в Облака на mail.ru, много забиваше.

Скрит текст:

# 1 788
Едната сестра ми прилича на певицата Роксана Smile. Склонна съм да вярвам, че си крият произхода.

От кого да го крият и защо да го крият? И трябва ли публично да разказват какви са и що са?
Ще кажеш в България роми няма - те първите и единствени. Българите щото сме цъфнали и вързали.

# 1 789
tiesto_bg, сложи това нещо в скрит текст, може ли 1 метър цитат!? 🙄
Приемете моите най-искрени извинения.

# 1 790
Приемам! 🍻

# 1 791
Сестрите на Блага  ми приличат на излъскани ромки. Имат ромско излъчване и черти. В статията дето постнах били интервюирали Недялко от Биг Брадър, който е от Ямбол и той каза, че целият град я знаел Блага(всъшност се казвала Блажка).  Винаги се целела в богати мъже, че номерът с гащите й бил коронният номер и също така казва, че била голяма drama queen и като не й се получели нещата с някой мъж или я зарежели ходела да пуска жалби в полицията срещу него, че я тормозел и биел или че я изнасилвал. И затова мъжете масово били пропищели от нея в Ямбол. Ако това е вярно жална му майка на Виктор, ако я избере накрая. Joy

# 1 792
Какъв секс и Людмила!? Тя му призна в предишен разговор, че като си говорели с момичетата, че те получавали какви ли не жестове на внимание и имали какви ли не любовни преживявания, тя гледала, и нищо не можела да каже, защото не е преживяла такива неща. Та Виктор беше съсипан от този факт и каза, че всяка жена трабва да преживее такива жестове на любов и внимание. Колко да ѝ е важен секса, ако не стига до него?

Нямало е жестове на любов и внимание - секс е имало, на килограм.

# 1 793
Скрит текст:
Какъв секс и Людмила!? Тя му призна в предишен разговор, че като си говорели с момичетата, че те получавали какви ли не жестове на внимание и имали какви ли не любовни преживявания, тя гледала, и нищо не можела да каже, защото не е преживяла такива неща. Та Виктор беше съсипан от този факт и каза, че всяка жена трабва да преживее такива жестове на любов и внимание. Колко да ѝ е важен секса, ако не стига до него?

Нямало е жестове на любов и внимание - секс е имало, на килограм.
Да, да... сигурно е така.

# 1 794
Венета: - Какъв ти е любимият стил музика?
Ернесто: Франк Синатра. Anguished

Ако Венета имаше малко повече акъл, щеше да го пита за любимата му песен на Франк Синатра, да го видим тогава със заучените отговори.

# 1 795
А как ще коментирате отговора на Виктор на този въпрос?Smile
Чак толкова ли не искаше да има съвпадение с Гергана, че излъга или наистина има типично женско поведение?Smile

# 1 796
tiesto_bg, сложи това нещо в скрит текст, може ли 1 метър цитат!? 🙄
Приемете моите най-искрени извинения.

Връчи поне една роза, бе, бастун...

Stuck Out Tongue Closed Eyes

Начи хич не попивате от предаването....Satisfied

# 1 797
Според мен чак толкова, да! 😃

Тето, нали!?😆 А аз му сипах бира...

# 1 798
  • Далечният изток
Цупи се ами, овен...