Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 262
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Линде, и шегата не върви в темата, нещо което е жалко 😕
Дано следващата да е по ведра
Айде, останете си със здраве до следващия път.

# 721
Тони , Керем няма тик ток, даже сигурно не знае какво е това, скаран е със социалните мрежи като цяло. Joy Не знам какво иска от теб този човек , може би в хода на разговора ще те насочи към някаква страница където да внесеш пари , с оправданието , че е това е няккаква кауза , която е поел. Измамници навсякъде...

Славена, мен винаги успяваш да ме усмихнеш с твоите постове, за което благодаря! Hug

# 722
Мики, дори и по-лошо може да е. Много хора умишлено го правят това, а после карат хората да вършат други неща, освен превеждането на пари.
Тони, извинявай, но от това Ст, щях да те нарека Стораро, изобщо не се хващай на тази въдица. Керем няма да тръгне да се занимава с тик-ток, ако иска да се свърже с фенове.
Нещо общо с Тонката имате ли? От известно време се чудя, но очаквам да ми кажеш, че това Ст не е Стораро, а Стоянова… 🙃

Линде, това не е напън. Права си, че не е сменила гаджето. Права си, защото тя няма такова, за да го сменя 😋

# 723
Налбантова , аз пък съм я кръстила в ума си Тони от Стара Загора, да я различавам от Тони бургазлийката. Joy
Tonnybs, къде се изгуби, не съм те засичала скоро май Hug

# 724
  • София
Различните прически на Ханде без да си е сменила гаджето. 

# 725
Мики, дори и по-лошо може да е. Много хора умишлено го правят това, а после карат хората да вършат други неща, освен превеждането на пари.
Тони, извинявай, но от това Ст, щях да те нарека Стораро, изобщо не се хващай на тази въдица. Керем няма да тръгне да се занимава с тик-ток, ако иска да се свърже с фенове.
Нещо общо с Тонката имате ли? От известно време се чудя, но очаквам да ми кажеш, че това Ст не е Стораро, а Стоянова… 🙃

Линде, това не е напън. Права си, че не е сменила гаджето. Права си, защото тя няма такова, за да го сменя 😋

Стораро само на ушенце ми е пял преди много много време, нямам общо с него. Стоянова съм Wink

# 726
Bell Огромно благодаря за превода на интервюто с Керем.
" - Как изживя феномена Love is in the air?
- Беше страхотно преживяване. Беше забавно, образът на Серкан Болат ме съпътства приятно 2 години . Това е едно шоу в крайна сметка и целият процес ми създаде спомени, които ще ценя цял живот."
Нищо не се забравя. Всяко нещо има своето място в сърцата ни.
Bell И  ми се иска да го напиша - да, ние не познаваме лично Керем и Ханде, но пък следваме някаква логика в поведението им. Ако всичко бе само до сериала, който свърши септември, тук всичко трябваше да замре. Не разбирам защо не трябва да анализираме и разсъждаваме?
Bell Не ми харесва, че Ханде изтри сторито с жабока, а аз написах какво мисля.
Bell Гамзе и Ясемин - работа. А Гамзе е на всяка манджа мерудия. Дето има събитие, тя е там. Ох, нещо тя ми влезе в полезрението. Никога не съм я следвала, както и съпруга й, но ми идват в повече.
Bell И за децата - Керем винаги е твърдял, че иска деца, а за подробностите от кого, къде и кога - ще чакаме. Ние сме търпеливи. Ще хвърляме боб, леща, грах...
Bell Ако в поведението си Керем е логичен, то поведението на Ханде ме изненадва. Очаквам изненади, но като начало - нова тема. /и това научих, че 50 е лимита/

# 727
  • София
След като днес публикува  снимката с шоколадите, на която имаше бележка с надпис "За вас двамата",
по-късно Ханде премахна поста.

Ханде е на вълна Spotify. Слушала е песента на Джон Ленън "Starting over" ("Започвайки отначало")

Ето част от текста:
"Мина твърде много време, откакто отделихме време
Никой не е виновен. Знам, че времето отминава толкова бързо.
Но, когато те видя скъпи/а, сякаш и двамата се влюбваме отново.
Все едно ще започна отначало. Рестартиране.
Да направим пътуване до мястото далеч, далеч
Ще бъдем отново сами заедно. Както го правехме в първите дни
Добре, добре, добре скъпи..."

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 23:03 от БлагаВест

# 728
Bell БлагаВест, благодаря ти. Понякога имам огромна нужда от постовете ти. В тях има толкова надежда. И винаги си спомням за кутията на Пандора. " Все пак на дъното на кутията останало нещо последно, което не излязло. Останала Надеждата. Затова дори в най-тежките моменти, когато е най-тъмно, когато човекът е на предела на отчаянието, Надеждата остава винаги жива."

# 729
Сладката Мая с награда за най-добър детски актьор.

Керем  я е поздравил, като написал в Истаграм: Ти си прекрасена! Поздравления и много ми липсваш.
Тя отговорила: Благодаря много до скоро виждане.

# 730
  • София
Стина, в живота едната надежда ни остана. Какво печелим, когато нагнетяваме с негативизъм живота си? Човек, дори когато е безнадежно болен, продължава да се надява. Не знаем подробности. Двамата не са ни информирали за раздяла.  Затова ще продължаваме да се надяваме. До последно. Както казваш, на дъното на кутията Пандора, останало нещо последно, което не е излязло. Останала Надеждата.

Забравя ли се така лесно това Аманъм?

# 731
Линде, защо да се нагнетява с негативизъм, когато някой вярва, че сме произлезли от макмймуните, а друг - динозаврите?
Какъв негативизъм държа в себе си, когато двамата души, които не познавам, са се разделили? Не са ми майка и баща, не са ми леля и чичо, не са ми никакви. Това, че някои ги приеха тоооолкова навътре, че да го приемат като такава загуба, е друг проблем. На този чояек. Животът не се върти около Ханде и Керем, животът не зависи от Ханде и Керем. Всеки има собствени борби, а ако няма - това е страхотно.
Дори не знам дали някой от тях двамата се надява толкова, колкото определени хора, да се съберат.
Не са ни информирали за раздяла… тук не съм съгласна - информираха ни. Многократно.
Надеждата умира последна, нали? Но все някога умира…

# 732
  • София
Една много интересна новина. Твърди се, че Джан Яман се връща в Турция, за да се включи в нов проект за DisneyPlus. За негова партньорка се спряга Ханде Ерчел.

# 733
Не, не и Не Sad не искам Ханде с Джан... УжасТ... Всеки друг, но не и Джан.............. Харесвах го.. Но остана един горчив вкус след всичко което стана след РП...
... Здравейте Дами, не пиша, но не ви изпускам от поглед Simple Smile 💐

Марги 🍒❤️

Една много интересна новина. Твърди се, че Джан Яман се връща в Турция, за да се включи в нов проект за DisneyPlus. За негова партньорка се спряга Ханде Ерчел.

# 734
След като днес публикува  снимката с шоколадите, на която имаше бележка с надпис "За вас двамата",
по-късно Ханде премахна поста.

Ханде е на вълна Spotify. Слушала е песента на Джон Ленън "Starting over" ("Започвайки отначало")

Ето част от текста:
"Мина твърде много време, откакто отделихме време
Никой не е виновен. Знам, че времето отминава толкова бързо.
Но, когато те видя скъпи/а, сякаш и двамата се влюбваме отново.
Все едно ще започна отначало. Рестартиране.
Да направим пътуване до мястото далеч, далеч
Ще бъдем отново сами заедно. Както го правехме в първите дни
Добре, добре, добре скъпи..."

Като нищо това да е било шоколада на сдобряването между Ханде и Керем, но за да не разбират папараците затова е решила да премахне поста.

Добро утро. Прекрасен петък момичета

Общи условия

Активация на акаунт